Παιχνίδι όσφρησης

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Παιδια οσο αφορα τη δικια μου δεν υπάρχει περιπτωση να υπάρξει κατι φαγωσιμο στο δρομο και να μην παει να το φαει. Παιξουμε δεν παιξουμε το παιχνιδι με τις κροκετες στο μπαλκονι, σ' αυτο το θεμα δεν υπαρχει ελπιδα για το συγκεκριμενο λαμπραντορ. Το μονο που μπορω να κανω (και κανω) ειναι να την παρακολουθω συνεχεια στη βολτα μην βαλει κατι στο στομα της. Ευτυχως, ψιλοακουει το "ασ' το".

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Έχω τρεις γλάστρες σε σειρά ανάποδα και στην μια έχω βάλει φαγητό απο κάτω. Πάμε στο πρώτο, πάμε στο δεύτερο, στο τρίτο που μυρίζει την τροφή θα κάτσει και θα με κοιτά σαν σινιάλο. Τώρα τελευταία προσπαθούσα να τα χωρίσω σε αποστάσης και να της κάνω νόημα σε πια να πηγαίνει αλλά δεν... :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αυτό το παιχνίδι είναι το αγαπημένο μας και το παίζουμε από τότε που είναι μικρός.
Τον βάζω να περιμένει πάω το κρύβω και μετά το ψάχνει στο σαλόνι..
Άλλες φορές κρύβομαι και εγώ η ίδια και με ψάχνει σε όλο το σπίτι.
ή όταν κρύβω μία λιχουδιά και τα κρύβω πίσω στα χέρια μου μετά του βάζω και τα δύο χέρια σε μπουνιά και του λέω σε ποιο χέρι είναι..και εκείνος με το χεράκι του διαλέγει "μπουνιά" που είναι η λιχουδιά μέσα.

Πολύ ωραίο παιχνίδι και τρελαίνεται με αυτά!!

Επίσης και το άλλο που λέει η Λίζα πόσες φορές μας έχει ξεκουνίσει επειδή εκεί είχε θάψει το παιχνίδι του και πόσες άλλες υποκρίθηκε πως είναι εκεί.. κάνοντας σούζες και χαριτομενίες..πολύ σπαστικό αν τύχει να βλέπεις τηλεόραση..

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αρχικό μήνυμα απο harryf3
Αληθεια, με τον κρυψιμο του μεζε σε τυχαιο σημειο στο μπαλκονι, μαθαινει ο σκυλος να ψαχνει για φολες ή διαχωριζει καταστασεις επειδη του δειχνουμε (αν του δειχνουμε) οτι τις κροκετες τις κρυψαμε εμεις?
Εννοείς Άρη αν στην βόλτα π.χ. βρει κάτι τέτοιο και το περάσει για επιβράβευση επειδή το βρήκε ε?
Φαντάζομαι σε αυτό το παιχνίδι το μείνε στην αρχή και το που είναι σαν παιχνίδι βάζει τον σκύλο σε αυτόν τον μηχανισμό.., επίσης κανονικά δεν πρέπει να δικαιούται να φάει ότι βρει κατά λάθος κάτω ακόμα και αν είναι στο ίδιο του το σπίτι..

Επίσης ναι..αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να γίνεται έξω από το σπίτι του..Τώρα όσον αφορά το μπαλκόνι στο σπίτι.. τα σκυλιά δεν νομίζω να το διαχωρίζουν από το σπίτι (το θεωρούν δηλαδή επέκταση του σπιτιού τους) και για αυτό δεν ουρούν εκεί αυτά που δεν τους επιτρέπεται..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ