Παιχνίδι με τον Βίκτωρ...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Θα θελα να το δω το video να θυμηθω δικες μου στιγμες με σκισμενα ρουχα, δαγκωμενα χερια κλπ:D αλλα the video is private. :cool:

Ξεκινα barf ... δε θα πιστευεις την αλλαγη στα δερματικα θεματα του.

• Like
Reactions: reinmeister2

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
θενκς...ομολογουμενως δεν ηξερα την συγκεκριμενη τεχνικη...εχει λογικη βεβαια...θα χρειαστει να αλλαξω κοπιδι βεβαια μια και το δικο μου δεν ειναι σαν κλασσικο ψαλιδι...

"κλώτσα" και σκυλι,ανεξαρτητως καταστασης, δεν πανε μαζι στην ιδια προταση στην πολιτικως ορθη ελλαδα του 2017...οποιοδηποτε ανεραστο νεροβραστο κουνουπιδι μπορει να εναντιωθει και να αρχισει τα ριπορτ...
Έχω κάνει αναφορά στο μήνυμά μου για να φύγουν τα πολλά σχετικά με τα νύχια (οι φωτογραφίες βασικά) γιατί στο ξέσκισα το θέμα και δεν μ'άρεσε.
Απλά είναι κάτι που απ'τη στιγμή που του έδωσα σημασία, είδα αλλαγή στο πάτημα των σκύλων, οπότε παρασύρομαι εύκολα όπου το βλέπω.

Η πολιτική ορθότητα θα μας φάει σ'αυτή τη χώρα..
Η καλύτερη απάντηση είναι ο ίδιος ο σκύλος συνήθως αλλά πρέπει και να ξέρεις να βλέπεις.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Κι εγώ που είμαι άσχετη από δυναμικές φυλές ένα νορμάλ παιχνίδι είδα που παίζω με τον κεφάλα μου κι εγώ, με την διαφορά ότι όταν λέω άστο με γράφει ...
Ήρεμο και ωραίο παιχνίδι..δεν καταλαβαίνω γιατί ένας εκπαιδευτής θα έλεγε όχι σε αυτό.

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Κι εγώ που είμαι άσχετη από δυναμικές φυλές ένα νορμάλ παιχνίδι είδα που παίζω με τον κεφάλα μου κι εγώ, με την διαφορά ότι όταν λέω άστο με γράφει ...
Ήρεμο και ωραίο παιχνίδι..δεν καταλαβαίνω γιατί ένας εκπαιδευτής θα έλεγε όχι σε αυτό.
Γιατί δεν ξέρουν όλοι πού να βάλουν τα όρια του σκύλου τους. Έχω δει άνθρωπο με σκύλο που κόντευε να τον φάει κι αυτός μωρό του τον ανέβαζε, καμάρι του τον κατέβαζε (καυκάσιο ο σκύλος). Αν του πει ο εκπαιδευτής "Ναι, ναι, παίξτε δαγκωματάκια με το καμάρι σας" εμ θα τον φάει εμ θα φταίει ο εκπαιδευτής -γιατί δεν έχει (ακόμα) τη σχέση που πρέπει να έχει με το καμάρι.
Είναι σαν γενική ασφαλής οδηγία, όσο δεν ξέρεις πως ο άλλος μπορεί να διαχειριστεί τον σκύλο του το "απαγορεύεις" ας πούμε (Γιατί πχ ο Βίκτωρ αν δεν το άφηνε μετά που του είπε ο Rein, ο δεύτερος θα ήξερε πώς να αντιδράσει. Αλλά δεν θεωρείς δεδομένο ότι ξέρουν όλοι.)

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Μια χαρα παιχνιδι ειναι αυτο. Δεν ειναι δα κουτσουλια το σκυλι, ολοκληρο γομαροσκυλο (με την καλη εννοια) ειναι αυτα που φαινονται σφαλιαρες του ειναι απαλα χαδια, δεν εχουν τις ιδιες νευρικες αποληξεις με το ανθρωπινο δερμα το δερμα των σκυλων.

Να τον χαιρεσαι φιλε :)

• Like

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Μετα τα 2.30 λεπτα ειναι ο σκυλος που περιμενα να δω... τον εχεις σουζα παντως.
Αυτη τη χαζομαρα με τις στροφες σα να εχουν μπει σε σβουρα και φυλανε τον κ@λο τους μη χτυπησουν την κανει και σενα σιγουρα αν βρει πιο πολυ ελευθερο χωρο ... κατι ξεκινησε να κανει.

Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
39
Rein.. με πήγες 8 χρόνια πίσω, ζήλεψα.
Φτού σας (για να σε απαλλάξω και απο το άγχος της βασκανίας)

Βλέπω μια υγιή σχέση μεταξύ ενός μεγάλου μεγέθους σκύλου και του αφεντικού του. Παίζει ο σκύλος εκείνη την ώρα να μην είχε και τρελή όρεξη για παιχνίδια αλλά του έκανε το χατήρι. Δεν αμφισβητείται πάντως το ποιος έχει το πάνω χέρι σε αυτή τη σχέση.

• Like

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Πολυ καλος!!
Και υπακουος (πηγαινε να πιεις νερο... ... γκλουπ γκλουπ.. :ROFLMAO::ROFLMAO:)

Επισης πολυ ομορφος. Τελειο μουτρο με τη μαυρη μυτη και χειλη.

Ετσι παντως παιζω και γω με το σκυλο στα πατωματα. Και του δινω πολλες ξυλιες και μπουφλες και σπρωξιματα και αντιδρα ακριβως οπως ο δικος σου. Ετσι δεν κανουν ολοι στο παιχνιδι;

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
Οχι, εγω ηθελα να σχολιασω οτι κατι τετοια να τα περιμενει απο αλλα μελη που δεν ειναι παροντα....
περι εμφανισης κτλ...
κατα τα αλλα _και ον τοπικ_ εγω ειδα ενα απλο παιχνιδι και δεν σχολιασα γιατι δεν καταλαβα τι θα ηταν το μεμπτο, δεν γνωριζω δλδ, και μαλλον δεν μπορω να καταλαβω πως κατι τετοιο ειναι περιεργο

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Οχι, εγω ηθελα να σχολιασω οτι κατι τετοια να τα περιμενει απο αλλα μελη που δεν ειναι παροντα....
περι εμφανισης κτλ...
Κάτι μου διέφυγε.. Δώσε στοιχεία.. Τι χρώμα σκύλο έχει; :p

Χωρίς πλάκα, είναι σαν να έφερε ροζ ελέφαντα στο θέμα, κάτι που περνάει τέρμα απαρατήρητο στο τονίζει και μετά δε γίνεται να μην πεις τίποτα, προκαλεί.

• Like

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.748
7.268
Αι καλέ, δεν υπάρχει κάτι πιο φυσιολογικό από τέτοιου τύπου παιχνίδι. Ούτε καν να το σχολιάζαμε σαν αξιοσημείωτο κ να τρομάζουμε ανυποψίαστους δεν έπρεπε.

Άλλο να μη στο ζητάει το σκυλί (@ISKENDER ), άλλο να θέλει να εκφραστεί έτσι και να το αρνείσαι. Ένα από τα λίιιιγα πράγματα του συμφωνώ με το rein ( :p ), κι εγώ το θεωρώ κακό να το αρνείσαι και ως εκ τούτου να μην του βάλεις όρια πάνω σε αυτό, εφόσον όντως εκφράζεται έτσι.

(Ο μπόμπος μου μπορεί να βαρεθεί το παιχνίδι κ να ξαπλώσει με το χέρι μου στο στόμα του. Και να κοιμηθεί. Και να αρχίσει να βαραίνει κ να μου τραβάει το χέρι. "Εε... ταπ-ταπ... μανάρι μου... άστο χεράκι της μανούλας κ μετά κοιμήσου, ναι;" )

Κούκλος ο ασπρομπουρμπούλης @reinmeister2 - ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
ευχαριστω ολους...

@Amaliaz

barf δεν...οτιδηποτε ωμο και θελει να ξηλωσει τα κρεατα του απο το ξυσιμο...
ακομη και κοτοπουλο στηθος χωρις ιχνος λιπους και πετσας τον στελνει αδιαβαστο ωμο...για λλα κρεατα δεν το συζηταμε καν...

κατα συνεπεια μονο μαγειρεμενο,κατα δευτερη συνεπεια δεν θα συμβει ποτε,διοτι δεν μαγειρευω ουτε για τον εαυτο μου, πολλω δε μαλλον,τωρα που χωρισα και ανακαλυψα στο σπιτι κατι περιεργες συσκευες που λεγονται πλυντηριο και κουζινα, να βραζω κανα δυωρο την ημερα για τον ασπρο καραγκιοζη δεν παιζει με την καμια...

μια εποχη που ειχε δοκιμαστει η φαση απο την συμβια ,μαγειρευε κανα τριωρο ανα δυο μερες,διοτι ο μαγκας θελει ημερησιως γυρω στο εναμισυ κιλο καθαρο κοτοπουλο και κανα μισοκιλο ρυζι...

με τα δερματικα ειμαστε τον χειμωνα στο 95% καλα και ανοιξη καλοκαιρι στο 70-80...για φουλ αλλεργικο ζωο θεωρω οτι τα εχω καταφερει μια χαρα...

τον κωλο κατω τον βαζει σε γλυστερες επιφανειες για να μεταφερει βαρος πισω και να αυξησει την προσφυση,γι αυτο κι εχει και το παρατσουκλι ντραγκστερας...οταν ειμαστε σε επιφανειες με προσφυση αμολαει...

@spyv μικροκαμωμενος ειναι...πριν κανα χρονο που ζυγιστηκε για τελευταια φορα ηταν 39...αντε τωρα να ναι βαρια 40 δηλαδη το μινιμουν οριο του προτυπου...στο υψος ειμαστε καλα στους 67 στο ακρομυο...λελεκι...

@l.Kyveli βλεπε @Anniegr ...

γενικοτερα για να καλυψω και τους υπολοιπους...

αυτο που βλεπετε ειναι παιχνιδι χαλαρωματος και δεν συνδυαζεται με υπακοη...αλλωστε, αν προσεξετε, μολις του λεω να φερει το παιχνιδι του,το βουταει κι εξαφανιζεται και δεν τον διορθωνω,παρα αναβω τσιγαρο και τον περιμενω...

οι επομενες εντολες δινονται καθαρα για πρακτικους λογους...το πρωτο αστο ειναι για να αλλαξω πλευρα στον κομπο και το δευτερο στο χερι, για να ηρεμησει και να σταματησουμε...
για νερο τον στελνω παντα μετα τον κομπο γιατι στανταρ θα χει μεινει καμια κλωστη στο στομα και θα αρχισει τα χα φτου αν δεν πιει μια δυο γουλιες νερο...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ενταξει.. πρέπει να ναι και το μοναδικό ζωο στον πλανητη που του συμβαίνει αυτό.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν