Παιδιά επείγον περιστατικό!

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Σας ευχαριστώ και τους δυο σας για τις συμβουλές σας!!!

Πάντως δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω περάσει τις τελευταίες ώρες!!!Ούτε εγώ το φανταζόμουν βασικά!! Κατουράει συνεχώς,δαγκώνει τα χέρια μου(μέχρι και αίμα έβγαλα)και έχω γεμίσει γρατσουνιές,μέχρι και τη σφουγγαρίστρα θέλει να δαγκώσει όταν καθαρίζω τα τσίσα της!

Το πρόβλημα είναι το εξής:

Όσο βρίσκεται στο δωμάτιό μου,όταν θέλει να τα κάνει,κλαψουρίζει και το καταλαβαίνω και την βγάζω στο μπαλκόνι.Όταν όμως βρίσκεται σε άλλους χώρους του σπιτιού κάνει ότι γουστάρει και όπου γουστάρει!

Πάντως δεν ακούει τίποτα και κανέναν!Όλο θέλει να ανεβαίνει σε κρεβάτια και καναπέδες παρ'όλο που την παίρνω συνέχεια απο'κει!Πέστε μου ρε παιδιά θα ηρεμήσει ποτέ ή η υπόλοιπη ζωή μου για 15 χρόνια θα είναι έτσι;;Κάνω τρελή υπομονή και ομολογώ πως τα κουτάβια είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη,τέτοια που δεν είχα φανταστεί!!

Ότι θέλετε να μου πείτε πέστε το,μην κολλήσετε πουθενά!!!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Εγω δεν εχω καμια εμπειρια απο κουταβια γι αυτο το μονο που θα μπορουσα να σε συμβουλευσω ειναι οσο μπορεις να χαλαρωσεις..
Ειναι οι πρωτες ωρες στο σπιτι και πιστευω οτι ειναι αρκετα λογικα ολα αυτα. Υπαρχουν παρα πολλα θεματα στο φορουμ για την εκπαιδευση των κουταβιων που θα σε βοηθησουν αρκετα.

Να σου ζησει και περιμενουμε φωτος :)

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Εγω δεν εχω καμια εμπειρια απο κουταβια γι αυτο το μονο που θα μπορουσα να σε συμβουλευσω ειναι οσο μπορεις να χαλαρωσεις..
Ειναι οι πρωτες ωρες στο σπιτι και πιστευω οτι ειναι αρκετα λογικα ολα αυτα. Υπαρχουν παρα πολλα θεματα στο φορουμ για την εκπαιδευση των κουταβιων που θα σε βοηθησουν αρκετα.

Να σου ζησει και περιμενουμε φωτος :)
Δικιο εχεις! Ευχαριστω!!

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Κατι ακομη που κανει ειναι το εξης:

Οταν την φωναζεις ερχεται.Οταν της βαλεις λουρι μουλαρωσε!!!!!! Δεν παει πουθενα!!!! Αμα την παρω αγκαλια και παω στην πυλωτη της πολυκατοικιας και της βαλω το λουρι,κλαιει και δεν παει πουθενα!!!
Ρωτησα τον φιλο μου που την βρηκε και μου ειπε πως και εκεινος οταν της εβαλε λουρι και προσπθησε να την βγαλει βολτα εκανε τα ιδια.Γενικως δεν πηγαινε παραπερα απο μια συγκεκριμενη ακτινα!

ΥΓ.Σορρυ που δεν εβαλα τονους αλλα κατι επαθε το πληκτρολογιο.

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
3 σελίδες και καμία φωτογραφία;;; αίσχος! διαμαρτύρομαι!

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Ρε παιδί μου.. χαλλάαααρωσε..(στο λέω με την καλύτερη των διαθέσεων..)..
την έχεις 2-3 μέρες..μην περιμένεις θαύματα..
άστην να συνηθίσει τον χώρο..τους ανθρώπους.. μην την πιέζεις για τίποτα..
Καλά κάνεις κ βάζεις όρια, όπως π.χ. με τα κρεβάτια..κ θα το καταλάβει σιγά σιγά..
Όσον αφορά στο δάγκωμα.. κοφτό "μη" κ την αφήνεις για λίγο μόνη της.. να καταλάβει ότι δεν είναι επιθυμητή συμπεριφορά.. Κάπου εδώ είχα διαβάσει, να δέσεις κόμπο μια πετσέτα, να την βάλεις κατάψυξη..κ μετά να της το δώσεις να το μασουλάει..
Επίσης, προφανώς θεωρεί το δωμάτιο σου χώρο της κ δεν θέλει να τον λερώνει..σιγά σιγά θα μάθει να κάνει το ίδιο κ για το υπόλοιπο σπίτι..

Κ δυστυχώς.. δεν θα είναι έτσι τα υπόλοιπα 10-15 χρόνια..θα μεγαλώσει..θα ηρεμήσει κ θα αναπολείς σε λίγους μήνες την κουταβίσια περίοδο.. όσο κ αν δεν το πιστεύεις..
Απόλαυσε το κάθε λεπτό..γιατί μεγαλώνουν κ σοβαρεύουν τα άτιμα..
(Ένα καμπανάκι μέσα μου φωνάζει "θες κουτάβι"..αλλά το αγνοώ επιδεικτικά.. :p κ η Άλμπα είναι μόλις 16 μηνών, για να καταλάβεις..)

Κ τέλος πάντων..που είναι οι φωτογραφίες..;;;;οεο..;;;;

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Θα βαλω και φωτο μολις βρω χρονο.Προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα.Θα το ψαξω αλλη στιγμη.

Ευχαριστω παντως για ολα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn