Παιδιά επείγον περιστατικό!

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Ένας φίλος μου βρήκε ένα αδέσποτο κουτάβι στην αυλή της μονοκατοικίας του και αποφάσισα να το πάρω!

Λοιπόν σήμερα το πρωί το έφερα σπίτι και αντιμετώπισα τα εξής προβλήματα:

α)όταν την φέραμε και μπήκαμε στην κουζίνα κλαψούριζε συνεχώς!Της έδωσα κατευθείαν φαγητό και της πήρα και λίγη τροφή για κουτάβια.

β)Δεν έχει κατουρήσει ακόμα.Παρ'όλο που έχει φάει! Υποψιάζομαι ότι θέλει να τα κάνει αλλά δεν θέλει μέσα στο σπίτι!Το λέω αυτό γιατί ο φίλος μου μου είπε πως όσο ήταν εκεί ποτέ δεν λέρωνε τον χώρο που έμενε!!Στο μπαλκόνι όταν την βγάζω κλαίει.Μάλλον δεν το γλυτώνω το μέσα το κατούρημα!!!

Pleaseee helppp!!!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Μην πανικοβαλλεσαι..Ο φιλος σου που λεει οτι πηγαινε το σκυλι οταν ηθελε να κανει την αναγκη του?Ειναι πολυ μικρο?

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Μην πανικοβαλλεσαι..Ο φιλος σου που λεει οτι πηγαινε το σκυλι οταν ηθελε να κανει την αναγκη του?Ειναι πολυ μικρο?
Είναι νομίζω 3-4 μηνών.Μάλλον σε κάτι χόρτα πιο πέρα έκαν την ανάγκη του.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Οπότε λέμε να σου ζήσει???? Κάντε και μια βόλτα απο τον γιατρό! Ανέβασε και καμια φωτογραφία! :D

Να προσέχουμε λίγο με τους τίτλους μας? ](*,)Είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι... :p

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Οπότε λέμε να σου ζήσει???? Κάντε και μια βόλτα απο τον γιατρό! Ανέβασε και καμια φωτογραφία! :D

Να προσέχουμε λίγο με τους τίτλους μας? ](*,)Είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι... :p
Σορρυ ρε παιδιά δίκιο έχετε υπερέβαλα λιγάκι!!

Να ρωτήαω κάτι τώρα.Στο δωμάτιό μου έχει εξοικειωθεί μια χαρά!Το πρόβλημα είναι όταν προσπαθώ να την πάω στο υπόλοιπο σπίτι!Κλαψουρίζει συνέχεια και τρέχει μέσα στο δωμάτιό μου πάλι!Όπου πάω βέβαια τρέχει από πίσω αλλά θέλει να επιστρέψει πάλι στο δωμάτιο μετά! Πως θα την καταφέρω να πηγαίνει παντού;;;

Επίσης μασουλάει τα πάντα!!!! Από τις παντόφλες μου μέχρι την αλυσίδα της!

Last edited:

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
1. Αστην ήσυχη να πάει μόνο όπου θέλει.
2. Πάρε crate.
1. Ευχαριστώ θα το κάνω.

2.Crate έχω παραγγήλει και περιμένω να έρθει.

Ευχαριστώ

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Αυτό που σκέφτομαι εγώ τώρα είναι το εξής:

Την άλλη βδομάδα Πέμπτη μεσημέρι εγώ και η υπόλοιπη οικογένειά μου εχουμε ταξίδι στην Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψουμε Κυριακή απόγευμα.Μια επιλογή μου είναι να την αφήσω στο χωριό στον παππού μου που έχει και μεγάλη αυλή και θα παίζει συνεχώς.Μέχρι τότε θα της έχω πάρει ένα μεγάλο πάρκο και ένα crate συν τα υπόλοιπα παιχνίδια και τροφές.

Απλά έχω ψιλοαγχοθεί με το επικείμενο ταξίδι.Μακάρι να μπορούσα να την πάρω αλλά θα λείπω όλη την ημέρα από το ξενοδοχείο και το σκυλί απάγορεύται στον χώρο που θα πάω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Δεν χρειάζεται πάρκο και crate. Πεταμένα λεφτά. Απευθείας crate. Το μόνο που δυσκολεύει, είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς το τελικό της μέγεθος.

Η αυλή, χωρίς την παρουσία σου, είναι επικίνδυνη για πολλά πράγματα. Εκτός αν έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στον παππού ότι θα τα καταφέρει.

Κανένας φίλος εύκαιρος δεν υπάρχει να εξυπηρετήσει για 4 μέρες;

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Δεν χρειάζεται πάρκο και crate. Πεταμένα λεφτά. Απευθείας crate. Το μόνο που δυσκολεύει, είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς το τελικό της μέγεθος.

Η αυλή, χωρίς την παρουσία σου, είναι επικίνδυνη για πολλά πράγματα. Εκτός αν έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στον παππού ότι θα τα καταφέρει.

Κανένας φίλος εύκαιρος δεν υπάρχει να εξυπηρετήσει για 4 μέρες;
Υπάρχει αλλά δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του.Θα επικοινωνήσω μαζί του σίγουρα πάντως!

Τώρα πάντως κοιμήθηκε και ησύχασε. Τα ούρα δεν τα πρόλαβα και τα έκανε μέσα αλλά την πήρα αμέσως και την έβαλα σε ένα σημείο που επέλεξα στο μπαλκόνι.Ελπίζω να έπραξα ορθά.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εδώ δεν εχει συνηθίσει ακόμα στο σπιτι σου και θα την πας στον παππου? Ξένο περιβάλλον, νέα προσαρμογη και εξτρα άγχος? Δεν μου καθεται και πολύ καλό για τη μικρή.
Ο φίλος σου που την βρήκε δεν μπορεί να βοηθήσει?

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Εδώ δεν εχει συνηθίσει ακόμα στο σπιτι σου και θα την πας στον παππου? Ξένο περιβάλλον, νέα προσαρμογη και εξτρα άγχος? Δεν μου καθεται και πολύ καλό για τη μικρή.
Ο φίλος σου που την βρήκε δεν μπορεί να βοηθήσει?
Δεν μπορεί να την κρατήσει αυτες τις μέρες που θα λείπω!!

Γενικά δεν θέλει σκύλο!

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Δύο ερωτησούλες ακόμα:

Καταρχάς,η μυρωδιά που έχει τώρα θα ελαττωθεί ή όχι;

Δεύτερον,δαγκώνει αρκετά!!Ποια μέθοδος πιστεύετε ότι είναι κατάλληλη για να το ελαττώσω;;

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
Δύο ερωτησούλες ακόμα:

Δεύτερον,δαγκώνει αρκετά!!Ποια μέθοδος πιστεύετε ότι είναι κατάλληλη για να το ελαττώσω;;
1. Μωρομάντηλα.
2. Παιχνίδια κατάλληλα για κουτάβια και μην πολύ παίζεται με τα χέρια.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Δύο ερωτησούλες ακόμα:

,,,
λεκανακι... ενα λιτρο νερο... ενα κουταλι της σουπας μηλοξυδο... ενα πανακι με μικροινες,, το βουταμε το στιβουμε την περναμε με αυτο και επαναλαμβανουμε βουτηγμα στιψιμο περασμα,,,... δεν θα μυριζει τιποτα μετα,,,

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn