Παιδιά βοηθήστε να του αλλάξω μυαλά!!!

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Ήμουν πριν λίγη ώρα με ένα φίλο που έχει ένα Yorkie, τον Cuervo. Ο Cuervάκος λοιπόν είναι περίπου 1,5 έτους και είναι απ τα γνωστά σκυλάκια των puppy mills (τους το έφερε μια γ@μ#μ3νη αλλοδαπή που τα κάνει εισαγωγές:mad::mad:). Κλασσική περίπτωση σκύλου-αξεσουάρ (τους έπρηξε η μικρή του αδερφή να τον πάρουν) που τον αγαπάνε και τον έχουν μέσα μεν, αφετέρου όμως ασχολούνται μαζί του μια στο τόσο.

Αφού μάλλιασε η γλώσσα μου κατάφερα να πείσω το φίλο μου πως πρέπει να το βγάζει περισσότερο έξω, να τον κοινωνικοποιεί,να τον εκτονώνει και να του αφιερώνει περισσότερο χρόνο.
Μάλιστα το γλυκό μου είναι πανέξυπνο, μισή ώρα του αφιέρωσα και έμαθε το "κάτσε", το "φέρε μου το παιχνίδι σου" και το "άστο".:)

Πάμε τώρα στα δύσκολα. Ο φίλος μου είναι η κλασσική περίπτωση ανθρώπου με άγνοια, που θεωρεί πως ο σκυλάκος πρέπει τουλάχιστον μία φορά..ας το πω.. να ερωτοτροπήσει. Μάλιστα έχει λέει ο πατέρας του ένα φίλο που έχει κ αυτός θυληκό Γιόρκι και θέλουν να τα ζευγαρώσουν.:(
Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου του λέω το και το, τι για κληρονομικές ασθένειες στα κουτάβια του είπα, τι για το πρόβλημα των αδεσπότων του είπα, κούνησε συγκαταβατικά την κεφάλα του και μάλλον απ το ένα αυτί μπήκαν απ το άλλο βγήκαν...
Και εδώ θέλω τη βοήθειά σας. Τί άλλο μπορώ να του πω για να τον ταρακουνήσω:confused::confused::confused:
Δε θέλω να τσακωθούμε γιατί είμαστε φίλοι απ το Γυμνάσιο και γενικά είναι καλό παιδί, απλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...](*,)

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Εκτύπωσε τους λόγους που δεν πρέπει να ζευγαρώνουμε τα σκυλάκια θα το βρεις στο φορουμ:)
αν κ μετα απο αυτο επιμένει τοτε θα γίνει τ κακο:(:mad:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δυστυχώς άμα δεν θέλει ο άλλος να ακούσει, ότι και να του πεις στο βρόντο θα πάει :(
Σε βλέπουν απλά σαν τον "τρελό με τα σκυλιά" και κουνάνε συγκαταβατικά το κεφάλι. :|

Αν μπορούσες να πείσεις κάποιον κτηνίατρο να τους αποτρέψει ίιιιιιιιιιισως να κατάφερνες κάτι....

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Δεν ξέρω καν σε ποιο κτηνίατρο πηγαίνει (βασικά έχουν επιφορτίσει τη μάνα τους να τον πηγαίνει στον κτηνίατρο, δεν πάει καν αυτός, υποτίθεται ότι το σκυλάκι αγοράστηκε για την αδερφή του όσο αυτός ήταν φαντάρος και η αδερφή του το χει σαν μπιμπελό...).
Τώρα που το λες βέβαια θα του πω ότι αν δεν πιστεύει εμένα να πάει και ο ίδιος την επόμενη φορά στον κτηνίατρο και να τον ρωτήσει τη γνώμη του. Κοιτα, βέβαια, αν ο κτηνίατρος είναι "κτηνίατρος" (γιατί υπάρχουν και τέτοιοι) και θελήσει να γίνει "νονός" (με το αζημίωτο)την κάτσαμε τη βάρκα, μετά άντε πείσε τον...
Αφου να φανταστείς όταν του πρωτοείπα ότι θέλω να πάρω σκύλο μου είπε "γιατί δεν παίρνεις σαν το δικό μου σε θυληκό να κάνουν και "παρέα":eek::eek:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δυστυχώς είναι πάρα μα πάρα πολύ πιθανό ο "κτηνίατρος" να τον προτρέψει να ζευγαρώσει :( Γι`αυτό σου είπα να πείσεις κάποιον κτηνίατρο.
Απο `κει και πέρα......σκούρα τα πράγματα όταν ο άλλος δεν θέλει να ακούσει κάτι άλλο πέρα από αυτό που έχει στο κεφάλι του :(

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Τί να πω ρε παιδιά, εκτύπωσα και το τελευταίο post από το "Γιατί ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά" που τα έχει όλα συγκεντρωμένα και ορθολογικά και θα του το δώσω να το διαβάσει..Οψώμεθα...:cool:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ακόμα και να τσακωθείς δεν θα καταφέρεις τίποτα περισσότερο.
Καλή τύχη, μακάρι να καταφέρεις κάτι :)

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Δεν θα τσακωθώ μωρέ γιατί εκεί είναι που θα κάνει τελείως του κεφαλιού του..

Τουλάχιστον τώρα τον έχω από κοντά,τον έχω ψήσει μόλις πάρω και γω το κοκονάκι και του κάνω τα εμβόλια (offtopic,αν ξαναβρώ ποτέ τον κ. Στέλιο στο τηλ. να τα κανονίσουμε τέλος πάντων:rolleyes:) να τον βάλω κ αυτόν σε καθημερινό πρόγραμμα κοινής βόλτας να δει κ ο Cuervo άσπρη μέρα..:D