Παιδιά απορία με μπόξερ και πεκινουά

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Ρε παιδια μπορει να μην ξερει ο ανθρωπος πως ειναι τα πραγματα. Εγω λοιπον απλα θα σου πω οτι απο οπουδηποτε και με οποιονδηποτε τροπο αν παρεις το επομενο/α σκυλια σου, αν δεν ειναι απο σοβαρο εκτροφεα που θα τον γνωρισεις και θα σε περασει απο κοσκινο για να σου δωσει κουταβι του, ή αν δεν ειναι διασωση απο τον δρομο ή φιλοζωικη πολυ απλα κανεις ΚΑΚΟ στο ειδος σκυλος. Υπαρχουν πολυ λογοι που ισχυει αυτο: καποιοι απο αυτους ειναι οτι καποιοι ανθρωποι σε βαρος της υγειας και της καλης διαβιωσης των σκυλων βγαζουν κερδος. Οι σκυλοι δενειναι ειδος προς εκμεταλλευση, αλλα συντροφοι. Επισης ο αριθμος των αδεσποτων ειδικα στην Ελλαδα αυξανεται με γεωμετρικη προοδο απο τους ασυνειδητους που ζευγαρωνουν εν γνωση τους ή εν αγνοια τους τα σκυλια τους, χωρις παλι να εχουν αναλογιστει τις κληρονομικες παθησεις και πολυ περισσοτερο το που και πως θα ζησουν αυτα τα κουταβια και τα παιδια αυτων και τα εγγονια και τα δισεγγονα αυτων κλπ κλπ.
Αν παρεις σκυλι απο σοβαρο εκτροφεα, εκεινος θα εχει φροντισει για την καλη υγεια των κουταβιων του και τον σωστο χαρακτηρα τους, θα επιλεξει εκεινος τους καταλληλους σκυλογονεις με συμβολαια που απαγορευουν την αναπαραγωγη αν δεν κλεισει ο σκυλος το 2 ή 3 ετος της ηλικιας του και στειρωσεις σε εκεινα που δεν ειναι καταλληλα για αναπαραγωγη. Αν παρεις απο το δρομο ή απο φιλοζωικη και στειρωνοντας το συγκεκριμενο ζωο, εχεις σωσει αυτο και τους πιθανους απογονους του απο μια τραγικη κατασταση.
Αν και εφοσον αγαπας το ειδος σκυλος, πρεπει να ενημερωθεις, να διαβασεις και να διαμορφωσεις αποψη που παντα θα προαγει τη σωστη κυνοφιλια που ισουται με την υγεια και μακροημερευση του ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΣΚΥΛΟΥ!
Φιλικα
Μαρινα

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
σωστα τα λες Μαρινα...Μα υπαρχουν αυτοι που δεν ξερουν και αυτοι που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να μαθουν. ΟΙ δευτεροι ειναι αηττητοι.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Το να μην γνωριζει καποιος ειναι σεβαστο αλα το να μην θελει να μαθει ειναι ανοητο, ποσο μαλλον εφοσον ρωταει. Τι περιμενει να ακουσει; αυτο που θελει;

Java

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
85
0
35
Ηράκλειο Κρήτης
Μπαινεις εδω μεσα να κανεις μια ερωτηση.Ολα καλα μεχρι εδω.Βλεπεις οτι σε 3 σελιδες γεματες ποστ ολοι σου λενε το ιδιο πραγμα και μαλιστα οσο πιο ευγενικα και σωστα γινεται για να προλαβουν μια ασχημη κατασταση και τους λες και κολλημενους απο πανω?Τι να σου πω...Αμα εχεις παρει την αποφαση σου εγω σου ευχομαι το σκυλακι να ειναι καλα.Πραγματικα το ευχομαι.Λιγος σεβασμος στα παιδια παραπανω που προσπαθουν να σου πουν κατι δεν νομιζω πως βλαπτει...

Σημερα διαβαζα συγκεκριμενο νημα για σκυλια απο πετσοπ και ΒΥΒ αμα το βρω θα το βαλω εδω μπας και αλλαξει τιποτα αλλα....

EDIT:Και το νημα που λεω πιο πανω: http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?4953-%CE%95%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-pet-shops-bybs

Last edited:

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
σπο ενα καταστημα στην θεσσαλονικη που φερνει σκυλακια κατοπιν παραγγελιας και μονο,κατευθυαν απο εκτροφεια της ουγκαριας !!!!
Απο τετοιο μερος θα ειναι το σκυλακι σου,φοβερα εκτροφεια!!!Ελπιζω να εχεις αρκετα χρηματα για θεραπειες και πολυ ορεξη για να τρεχεις σε κτηνιατρους.Θες να κανεις του κεφαλιου σου γιατι λες Ωχ μωρε,δεν βαριεσαι?Και τι εγινε?Δικο σου προβλημα,αντε καλα ξεμπερδεματα.Αν ο σκυλος δεν εχει κανενα προβλημα παιξε και 1 Τζοκερ.Καλη επιτυχια!!! http://www.youtube.com/watch?v=kYOFOFYnrFg http://www.youtube.com/watch?v=oxY51QlpEG0&playnext=1&list=PLF56376756D91A489

Last edited:

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
θα βγω λιγο απο το θεμα.

το να ειναι υγιες ενα παππυμιλλαδικο κουταβι ειναι θεμα πιθανοτητων, μικρων η μεγαλων δεν εχει σημασια, γιατι εξαρταται αν εισαι αισιοδοξος η οχι. Εστω λοιπον οτι το τζακ ποτ του φιλου μας ειναι ενα σκυλι που χαιρει ακρας υγειας.

υπαρχει ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ...ΑΥΤΗ με φρικαρει...

οτι ολοι οσοι ξερουν η κανουν οτι δεν ξερουν , η οτι δεν καταλαβαινουν, η οτι οτι οτι, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ενα θηλυκο να ξαναγεννησει, στην επομενη περιοδο, υπο αισχρες συνθηκες υπαρξης(δεν ειναι διαβιωση αυτο το πραγμα...)

ΑΥΤΟ ειναι αναισθησια, φιλοτομαρισμος και κτηνωδια.
Και ας ψοφησω κι ας παω στην κολαση αλλα εγω ΓΙ ΑΥΤΟ και μονο θα καταριεμαι ολους οσους αγοραζουν απο ουγγαρια βουλγαρια, Κινα,Μινα δεν με νοιαζει απο που εφοσον δεν ειναι απο σωστο εκτροφεα. Τους καταριεμαι και θα τους καταριεμαι να ζησουν στα τελη της ζωης τους οπως ζουν ολη τους τη ζωη τα σκυλια γεννητριες των παπυμιλλαδων κρετινων.Και να τους πουλησει ο καθενας για ενα ματσο φραγκα οταν θα τους εχει πιο πολυ αναγκη. Οπως εκανε κι ο ιδιος, με το να παρει τελικα κουταβι απο δαυτους.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
θ
υπαρχει ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ...ΑΥΤΗ με φρικαρει...

οτι ολοι οσοι ξερουν η κανουν οτι δεν ξερουν , η οτι δεν καταλαβαινουν, η οτι οτι οτι, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ενα θηλυκο να ξαναγεννησει, στην επομενη περιοδο, υπο αισχρες συνθηκες υπαρξης(δεν ειναι διαβιωση αυτο το πραγμα...)

ΑΥΤΟ ειναι αναισθησια, φιλοτομαρισμος και κτηνωδια.
Και ας ψοφησω κι ας παω στην κολαση αλλα εγω ΓΙ ΑΥΤΟ και μονο θα καταριεμαι ολους οσους αγοραζουν απο ουγγαρια βουλγαρια, Κινα,Μινα δεν με νοιαζει απο που εφοσον δεν ειναι απο σωστο εκτροφεα. Τους καταριεμαι και θα τους καταριεμαι να ζησουν στα τελη της ζωης τους οπως ζουν ολη τους τη ζωη τα σκυλια γεννητριες των παπυμιλλαδων κρετινων.Και να τους πουλησει ο καθενας για ενα ματσο φραγκα οταν θα τους εχει πιο πολυ αναγκη. Οπως εκανε κι ο ιδιος, με το να παρει τελικα κουταβι απο δαυτους.
Μπορεί κάποιος να σε χαρακτηρίσει υπερβολικά παθιασμένη αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί είναι εγκληματικό να γνωρίζουμε και να εθελοτυφλούμε.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Στη ζωη μου εχω υπαρξει για πολλα παθιασμενη. Μετα ηρθε η ψυχαναλυση. Πλεον στο παθος μου ειμαι επιλεκτικη και στις καταρες μου φειδωλη. Το διατηρω για αυτη την περιπτωση και για τις περιπτωσεις κακοποιησεις παιδιων. Δεν με συνθλιβει η αγνοια αλλα η αδιαφορια .