Παιδιά απορία με μπόξερ και πεκινουά

coca

Member
21 Ιουλίου 2011
7
0
Παιδια εχω μια απορια ...

Εχω στην κατοχη μου ενα πεκινουα 7 μηνων..
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα μεσα στις μερες να παρω ενα μποξερακι 1,5 μηνων...

Σκεφτομαι αν θα υπαρχει προβλημα μεταξυ των 2 σκυλιων..Δεν θελω να τραυματιστουν η να εχουμε μαλωματα ολη μερα σπιτι..

Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι ειναι μικρα και θα συνηθισουν το ενα το αλλο και θα αποφυγω το μαλιοτραβηγμα!

Βεβαια θα μιλησω αυριο με τον κτηνιατρο μου για να μου πει και αυτος στα σιγουρα,απλα θελω να μου πειτε και εσεις μια γνωμη ....

Αυτα,περιμενω απαντησεις !!!!!
Και καλως σας βρηκα!!!!!!!!!!!!!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
καλως ηρθες coca,
να μην παρεις κουταβακι που δεν εχει κλεισει τις 8 εβδομαδες με την μαμα του και τα αδερφια του.
το πεκινουα σου ειναι πολυ μικρο σε ηλικια για να υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα με την προυποθεση βεβαια οτι εχει κοινωνικοποιηθει σωστα. Ομως επειδη σε προβληματιζει αν θα υπαρχει προβλημα, εχει υποπεσει στην αντιληψη σου καποια συμπεριφορα του που ισως οδηγησει εκει?

coca

Member
21 Ιουλίου 2011
7
0
σπο ενα καταστημα στην θεσσαλονικη που φερνει σκυλακια κατοπιν παραγγελιας και μονο,κατευθυαν απο εκτροφεια της ουγκαριας !!!!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Χωρις να θελω να σε θιξω,δεν νομιζω οτι αυτο που πας να κανεις ειναι ο,τι καλυτερο..οπως θα σου πουν και αλλα παιδια,δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα αυτο που πας να κανεις με το να παρεις ενα σκυλι απο βιτρινα.Ο τροπος και ο χωρος απο τον οποιον προερχονται,ειναι ο ιδιος και στις δυο περιπτωσεις,μην σε αποπροσανατολιζουν τα λογια τους.

cgri1976

Well-Known Member
εγω θα σου ελεγα να ακυρωσεις την παραγγελια, αν εχεις δωσει το ok, και να παρεις σκυλι απο εναν σωστο εκτροφεα...δοξα τον θεο εχουμε πολυ καλους εκτροφεις αυτης της φυλης εδω στην ελλαδα...

Last edited:

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
σπο ενα καταστημα στην θεσσαλονικη που φερνει σκυλακια κατοπιν παραγγελιας και μονο,κατευθυαν απο εκτροφεια της ουγκαριας !!!!
[-X =; [-X

Το καλό είναι ότι τουλάχιστον είπες να ψάξεις το θέμα σκύλου και να αναζητήσεις απαντήσεις πριν προβείς στην αγορά του.
Το κακό είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι αν θα πάνε καλά μεταξύ τους τα σκυλιά αλλά το ότι ο τρόπος που θα αποκτήσεις το σκυλί είναι λάθος.

Ετοιμάσου για διάβασμα γιατί έχουμε μπόλικο υλικό για το θέμα σκυλέμπορους και φάρμες σκύλων...

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh

Coca @ Δεν υπαρχει εκτροφείο ΣΟΒΑΡΟ που να εμπιστεύεται ΚΑΝΕΝΑΝ αν δεν σε δει προσωπικά και σε ρωτήσει πολλα και διάφορα !!!!

Καλύτερα να ακυρώσεις την παραγγελία σου και να κάτσεις να διαβάσεις μερικα θεματα ΠΟΛΥ κατατοπιστικά που εχει το φορουμ και μετα πραττεις αναλόγως !!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
ευτυχως που μπηκες εδω πριν το παρεις. ΜΑΚΡΙΑ! τα "καταστηματα" αυτα, φερνουν σκυλακια απο puppy mills κι οχι απο εκτροφεια! αν σε ενδιαφερει η ρατσα, απευθυνσου σ εναν Ελληνα ΕΚΤΡΟΦΕΑ, για ν αποκτησεις ενα σωστο-υγειες σκυλακι! Κανε μια αναζητηση γι αυτο που σου λεω, και θα καταλαβεις.

coca

Member
21 Ιουλίου 2011
7
0
γιατι ρε παιδια??????
αφου σας εξηγω οτι το παιδι δεν κανει εμποριο,εξυπηρετηση μου κανει !

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
γιατι ρε παιδια??????
αφου σας εξηγω οτι το παιδι δεν κανει εμποριο,εξυπηρετηση μου κανει !

CoCa @ Διάβασες αυτο που σου έγραψα ???? ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρος εκτροφεας δεν δινει το κουταβι του που μεγαλωσε μεχρι 2 ΜΗΝΩΝ σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ που δεν εχει γνωρίσει προσωπικά !!!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Σε παρακαλω κανε την αναζητηση που σου ειπα.. "puppy mills".

CoCa @ Διάβασες αυτο που σου έγραψα ???? ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρος εκτροφεας δεν δινει το κουταβι του που μεγαλωσε μεχρι 2 ΜΗΝΩΝ σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ που δεν εχει γνωρίσει προσωπικά !!
ακριβωςhttp://www.dogforum.gr/v3/member.php?5852-Cisse

coca

Member
21 Ιουλίου 2011
7
0
ε τοτε ρε φιλε δεν τα φερνει απο εκτροφεις τα γενναει ο ιδιος....

δεν παμε καλαα...με τον καθε κολλημενο !

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh

Δεν εχω πρόβλημα να με πεις οτι θέλεις!!! Το θεμα μας εδω ειναι οτι 3-4-5-25 ατομα που θα μπουν θα σου πουν τα ιδια με αυτα που σου ειπα εγω !!!

Σε αυτο που σου λεω το πιστεύεις η οχι ??? Προσπαθώ να σε κοροϊδέψω για κάτι ?? Ο φιλος σου που εμπιστεύεσαι ξερει καλύτερα ?

cgri1976

Well-Known Member
ειδικα αυτη την εποχη λογω κρισης ολοι το κανουν.....και κτηνιατροι, και φιλοι, και ξαδερφια, και κολλητοι, και και και και , ετσι ωστε να μπουν χρηματα στην τσεπη τους.... επισης υπαρχουν και εκτροφεις, αλλα και "εκτροφεις".... με λιγα λογια, εφοσων δεν εχεις κανει καμια παραγγελια, υπαρχουν πολλες ενοτητες στο φορουμ που θα σε βοηθησουν...
απο το
πως διαλεγω εκτροφεα
θελω κουταβι ρατσας αλλα...
puppy mils οπως σου ειπε και το μελος aouimbae....
και κατι τελευταιο.... εφοσων θες μποξερ, που φανταζομαι εχεις μελετησει την ρατσα, εχεις δει μποξερ απο κοντα, εχεις μιλησει εστω με ιδιοκτητες μποξερ, και εχεις καταλαβει οτι τετοια σκυλια ναι μεν σε φωτο και βιντεο φαινονται ομορφα και κλοουν με την καλη εννοια, αλλα θελουν πολυ χρονο να διαθεσεις, οπως ολα τα σκυλια, γιατι θελουν πολυ εκτονωση.....
ολα αυτα στα λεω σε φιλικο επιπεδο και μην παρεξηγησεις διοτι ο γραπτος λογος πολυ ευκολα παρεξηγειτε...
σημειωσε δε οτι υπαρχει φορουμ που ειναι μονο με μποξερ σκυλια το http://www.forumboxer.com

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
εμεις σου ειπαμε τι γινεται... τωρα αν εσυ θες να παρεις σκυλι απο δω

[video=youtube;gEFyU3yWWtU]http://www.youtube.com/watch?v=gEFyU3yWWtU[/video]

παρτο! απλα να ξερεις οτι για τα προβληματα που θα ακολουθησουν, σε συμπεριφορα και υγεια, θα σαι υπευθυνος!! και μη πεις ποια πραβληματα γιατι αντι να κατσεις να ψαξεις αυτο που σου λεμε, και να μαθεις, αρχιζεις τους χαρακτηρισμους.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα

Για ποιό λόγο τέτοια αντίδραση?

Υποτίθεται ότι μπήκες στον ιστότοπο αυτό να ενημερωθείς για την κυνοφιλία.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Για ποιό λόγο τέτοια αντίδραση?

Υποτίθεται ότι μπήκες στον ιστότοπο αυτό να ενημερωθείς για την κυνοφιλία.

Μαλλον ήθελε να ρωτησει μονο για το πως να συμπεριφερθεί στα δυο σκυλια που ΕΤΣΙ και αλλιώς θα πάρει !!!

Παμε για τον επόμενο !! Χαλαρά :D