Πέταξε το σκύλο του από ταράτσα ύψους 10 μέτρων!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Σκεφτομαι :
Τι κανουν οι άνθρωποι καμια φορά για να τραβηξουν το ενδιαφερον
των υπολοιπων...:(
Ειναι πολλες οι διαταραχες που μπορει να κανουν εναν ανθρωπο να ενεργει ανισορροπα ή βλαπτικα απεναντι στον εαυτο του και τους αλλους...

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
αν ειναι δυνατον.. ελπιζω να τον πηγανε μεσα! γελανε κι ολας τα αποβλητα και μετα σε καποιους φταινε τα σκυλια που γινονται επιθετικα και αγριευουν

ShadyWorld

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
197
0
33
Cyprus
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.. κτηνος!!!!!! να του κανουν το ιδιο και χειροτερααα

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Όταν ήμουν Αθήνα έμενα Πολύγωνο, περιοχή με μεγάλες κλίσεις για όσους ξέρουν.
Έμενα σε ένα υπόγειο που έβγαινε σε αυλή λόγω της κλίσης, ενώ η διπλανή πολυκατοικία είχε την αυλή της ένα επίπεδο πιο πάνω...
Σ'αυτήν την ανώτερη αυλή ζούσαν δύο χελώνες που τάιζαν οι ένοικοι...
Ένα μεσημέρι, εκεί που ρέμβαζα, ακούω ένα παφ! και παιδικά γέλια..
Πετάγομαι έξω, και βλέπω τη μία από της χελώνες πεσμένη στην αυλή μου, με ραγισμένο το κέλυφος, γεμάτη στα αίματα..
Τρέχω σφεντόνα να προλάβω τα μούλικα και να τα αρπάξω (ούτε γονείς θα με κράταγαν ούτε τίποτα). Δεν τα πρόλαβα, γιατί μέχρι να ανέβω την σκάλα, αυτά είχαν φύγει σφαίρα από την πυλωτή της άλλης πολυκατοικίας και μπήκαν στα σπίτια τους που ήταν προφανώς κάπου γειτονικά...
Μέχρι να ξανακατέβω, η χελώνα είχε ξεψυχήσει, και πήγα και την έθαψα στο πάρκο...
Είχα μία εβδομάδα που σκεφτόμουν το οικτρό θέαμα και την άλλη την δύσμοιρη που είχε μείνει μόνη της, και που μπορεί να είχε την ίδια τύχη...
Μέχρι δύο χρόνια αργότερα που έφυγα, ζούσε μια χαρά, ίσως τα μαλακισμένα νόμιζαν οτι τα είδα και δεν ξαναπάτησαν...

Δεν ξέρω ποιός φταίει...μάλλον οι γονείς...αλλά θυμάμαι και μικρός που μεγάλωνα επαρχία, παιδιά από νορμάλ σπίτια και συμπαθητικούς γονείς, να βγάζουν πολλές ψυχ συμπεριφορές......άβυσσος

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Με τα παιδιά γενικώς υπάρχει ενα θέμα...εγώ έχω φτάσει θα το εξομολογηθώ σε σημείο να ακολουθήσω μια μη παιδαγωγική μέθοδο με ενα μικρό στη γειτονιά αφόσον δεν πιάσανε τα λόγια, τα μαθήματα και η κουβεντούλα με την μαμά. Ο μικρός μάλλον χέστηκε, δεν έκανε ξανά τίποτα έτσι ησυχάσαμε όλοι και τα γατάκια της γειτονιάς. Βέβαια μόλις με έβλεπε έκανε οτι κοίταζε αλλού αλλά δεν πειράζει ...Τώρα για τον άλλον που πέταξε τον σκύλο απο την ταράτσα ..τι να πω άμα ο άνθρωπος είναι άρρωστος ...πετάει και άνθρωπο από την ταράτσα.

Abbie's mom

Well-Known Member
29 Απριλίου 2011
67
0
45
Πάτρα
Για όνομα του Θεού και της Παναγίας.....Το καημένο το σκυλάκι σε τι χέρια αρρωστημένα έπεσε....

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Ακομα ηχει στα αυτια μου ο ηχος του πεσιματος και το κλαμμα.
Δεν ξερω τι να πω...αρρωστεια και μονο αρρωστεια.
Μακαρι να ειναι ειναι ο επομενος που θα περασει απο ''crash test'' o κυριος..

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
τι να πω άμα ο άνθρωπος είναι άρρωστος ...πετάει και άνθρωπο από την ταράτσα.
Δεν νομίζω να πετούσε άνθρωπο από την ταράτσα... κάτι τέτοιοι είναι που κάνουν τους "μάγκες" μόνο σε πλάσματα που είναι αδύναμα να τους αντισταθούν... ΚΟΤΕΣ.

mariatr

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
51
1
Σ Ο Κ Α Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ο ακομα δεν πιστευω αυτο που ειδα........................

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Αρνούμαι να δω ένα τόσο "άρρωστο" βίντεο για να μην πετύχει ο παραγωγός του το στόχο του που είναι να σοκάρει όσους το δουν.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Αυτη η ιστορια με τα παιδακια-βασανιστες εχει φτασει στο απροχωρητο πια!!! Δικαιολογουμε παντα οτι και να κανουν λεγοντας "παιδακια ειναι". Και εγω υπηρξα παιδι πριν λιγα χρονια αλλα δεν θυμαμαι ποτε τον εαυτο μου να θελει να βασανισει ενα ζωο. Δεν κλωτσησα, δεν χτυπησα ουτε καν τρομαξα ποτε ενα αδεσποτο για να γελασω! Και δεν ειναι παντα θεμα ανατροφης βρε παιδια! Δεν λεω, οι γονεις παιζουν τον σημαντικοτερο ρολο στην ανατροφη του παιδιου, και μετα το σχολειο αλλα και εγω απο μονη μου ηξερα οσο μικρη και αν ημουν οτι τα ζωα δεν μπορουν να μιλησουν αλλα πονανε οπως και εμεις, χωρις να μου το λενε οι γονεις μου ή οι δασκαλοι μου καθε μερα! Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα και τα καταλαβαίνουν όσο μικρά και να είναι. Και αυτο ειναι που δεν μπορω να καταλαβω.. Πως εχουν τετοια ένστικτα τα μικρά παιδιά? Πως αντέχουν να βλέπουν ενα ζωακι να κλαιει απο τον πόνο και αυτά να γελάνε? Πως γίνεται να τους φαίνεται αστείο ένα βιντεακι σαν αυτό ή ακόμα χειρότερα πως μπορούν και αυτά να προκαλούν πόνο στα ζώα?? Δεν μπορω να καταλαβω πως εχει γίνει έτσι ο κόσμος....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Ο κόσμος όντως έχει γίνει μπάχαλο, αλλά η σκληρότητα των μικρών παιδιών δεν είναι φαινόμενο της εποχής μας, υπήρχε πάντα. Τα παιδιά δεν έχουν συναίσθηση του αποτελέσματος των πράξεων τους συχνά, και τους αρέσουν να πειραματίζονται και να κάνουν πράξεις ιδιαίτερα σκληρές με θύματα ζώα. Έγκειται στους γονείς να τους ξυπνήσουν τις ευαισθησίες τους ώστε να νοιώθουν αγάπη για όλα τα πλάσματα της φύσης.
Βέβαια συχνά μιλάμε και για παιδιά που νοσούν ψυχικά και που μια ένδειξη είναι και το να βασανίζουν ζώα, αλλά το βλέπουμε συχνά και σε παρέες παιδιών που το ένα παρασύρεται από το άλλο.

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Διάβασα στα σχόλια κάτω απ το βίντεο πως αυτό έγινε στην Αίγυπτο. Μάλιστα λέει πως αυτός ο αλήτης πριν κάνει ό,τι έκανε βίασε τη σκυλίτσα:(:(:(
Τα λόγια είναι λίγα, θα θελα απλά να μας έβαζε κάποιος μαζί μαυτόν σ ένα δωμάτιο για 5 λεπτα:mad::mad::mad::mad:

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Αυτη η ιστορια με τα παιδακια-βασανιστες εχει φτασει στο απροχωρητο πια!!! Δικαιολογουμε παντα οτι και να κανουν λεγοντας "παιδακια ειναι". Και εγω υπηρξα παιδι πριν λιγα χρονια αλλα δεν θυμαμαι ποτε τον εαυτο μου να θελει να βασανισει ενα ζωο. Δεν κλωτσησα, δεν χτυπησα ουτε καν τρομαξα ποτε ενα αδεσποτο για να γελασω! Και δεν ειναι παντα θεμα ανατροφης βρε παιδια! Δεν λεω, οι γονεις παιζουν τον σημαντικοτερο ρολο στην ανατροφη του παιδιου, και μετα το σχολειο αλλα και εγω απο μονη μου ηξερα οσο μικρη και αν ημουν οτι τα ζωα δεν μπορουν να μιλησουν αλλα πονανε οπως και εμεις, χωρις να μου το λενε οι γονεις μου ή οι δασκαλοι μου καθε μερα! Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα και τα καταλαβαίνουν όσο μικρά και να είναι. Και αυτο ειναι που δεν μπορω να καταλαβω.. Πως εχουν τετοια ένστικτα τα μικρά παιδιά? Πως αντέχουν να βλέπουν ενα ζωακι να κλαιει απο τον πόνο και αυτά να γελάνε? Πως γίνεται να τους φαίνεται αστείο ένα βιντεακι σαν αυτό ή ακόμα χειρότερα πως μπορούν και αυτά να προκαλούν πόνο στα ζώα?? Δεν μπορω να καταλαβω πως εχει γίνει έτσι ο κόσμος....
θα συμφωνησω απολυτα και εγω ουδεποτε σκεφτηκα τοσο αρρωστημενα ως μικρο παιδακι οταν ημουν! οσο για το βιντεο δεν μιλω καλυτερα!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Διάβασα στα σχόλια κάτω απ το βίντεο πως αυτό έγινε στην Αίγυπτο. Μάλιστα λέει πως αυτός ο αλήτης πριν κάνει ό,τι έκανε βίασε τη σκυλίτσα:(:(:(
Τα λόγια είναι λίγα, θα θελα απλά να μας έβαζε κάποιος μαζί μαυτόν σ ένα δωμάτιο για 5 λεπτα:mad::mad::mad::mad:
Μου 'ρχεται να πάρω μια καραμπίνα :mad::mad::mad:

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Μου 'ρχεται να πάρω μια καραμπίνα :mad::mad::mad:
Οχι καραμπινα... Απο το ιδιο υψος γινεται να τον πεταξει καποιος? Να μην σκοτωθεί αλλα να του σπάσουν όλα τα κόκκαλα του βρωμιαρη και να νιωσει τον ίδιο πόνο που προκάλεσε

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα