Πέταξε το σκύλο του από ταράτσα ύψους 10 μέτρων!

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Ένας ακόμα "ανώμαλος", γάλλος αυτή τη φορά, ανέβασε video στο προφίλ του στο facebook δείχνοντας πώς πέταξε το σκύλο του από την ταράτσα κτιρίου, ύψους πάνω από 10 μέτρα! Το σοκαριστικό video προκάλεσε αμέσως την αντίδραση φιλόζωων, κυρίως Γάλλων που ειδοποίησαν φιλοζωικές οργανώσεις για να ψάξουν τον δράστη.

http://www.protothema.gr/environment/article/?aid=120310

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ποσο θα ηθελα να ειμαι απο πισω του και να τον σπρωξω...

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Να πάθει το ίδιο ο παλιοκ*ριόλης!
ΜΑΚΑΡΙ να τον σπρώξει κάποιος!
ΜΑΚΑΡΙ να τον δω μπροστά μου και να τον σπρώξω ΕΓΩ τον κ*ριόλη!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Οχι γαμωτο γιατι το ειδα αυτο????????????? :mad::mad::mad::mad::cry::cry: Τελικα τι εγινε, σκοτωθηκε το σκυλακι????? Ευχομαι παθει τα ιδια και χειροτερα αυτος και ολο του το σοι.

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Δεν σκοτωθηκε ακαριαιως απ'οτι φανηκε αλλα σιγουρα εχει πολλαπλα καταγματα το κακομοιρο.Ποσο αρρωστος ψυχικα μπορει να ειναι καποιος για να κανει κατι τετοιο?

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Διαβασα ολο το αρθρο στο adespoto.gr και λεει πως το μαζεψαν τωρα το σκυλακι και ειναι ασφαλες. Ειχε και αλλα 2 τα οποια πεταγε συνεχεια για πλακα απο το μπαλκονι του.:mad::mad::mad: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!?!!!?!!!!

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Αμα ο άλλος έχει πρόβλημα...ότι εθνικότητας και να ναι...Το λέω γιατί κάποιοι θεωρούν ντεφάκτο κάποια πράγματα ότι δεν συμβαίνουν σε αναπτυγμένες χώρες ...Φανταστείται γιατί άλλο είναι ικανός αυτός ο ...θα τον πω "άνθρωπος " για να συνενονούμαστε. Αντί η πολιτεία να τιμωρεί με κάποιο ποσό τέτοιες συμπεριφορες πιστεύω ότι πρέπει να τους ελεγχει και ένας γιατρος .Κρίβονται πολλά περισσότερα από πίσω .
Κρίμα η ψυχούλα.

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Αντί η πολιτεία να τιμωρεί με κάποιο ποσό τέτοιες συμπεριφορες πιστεύω ότι πρέπει να τους ελεγχει και ένας γιατρος .Κρίβονται πολλά περισσότερα από πίσω .

Ακριβως ετσι πρεπει να γινεται Rooby και μακαρι να γινει και στην δικη μας χωρα γιατι εχουμε πολλους απο δαυτους(μιλω εκ πειρας λογω επαγγελματος).Παω μια βολτα τον σκυλακο μου να ξεχαστω γιατι δεν βγαινει απ'το μυαλο μου η εικονα κι ο ηχος που ειδα κι ακουσα οταν ο σκυλος εφτασε στο εδαφος

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Ακριβως ετσι πρεπει να γινεται Rooby και μακαρι να γινει και στην δικη μας χωρα γιατι εχουμε πολλους απο δαυτους(μιλω εκ πειρας λογω επαγγελματος).
Μα μερικές φορές είναι να αναρωτιέσαι .Τι άλλο πρέπει να κάνει κάποιος για να τον προλάβεις να κάνει χειρότερα ?
Όσο για το "μακάρι να γίνει και στην δική μας χωρα"... επειδή πολλά "μακάρι" πρέπει να γίνουν και πολλά "πρέπει" πρέπει άμεσα να γίνουν και δεν γίνονται ...έχω πάψει να ανρωτιέμαι γιατί άραγε δεν γίνονται .Η απάντηση?Γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται (δεν μιλάω για λίγους ευσυνείδητους πολίτες που εθελοντικά έστω κάνουν κάποια πράγματα).

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Ελα ντε..Ελπιζω να τους τσιμπησουν και τους δυο

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
To σοι του τι φταιει ? :p
Το πρώτου βαθμού σόι του φταίει διότι είτε φταίνε αυτοί που έγινε το βλαστάρι τους τέτοιος μ@λ@κας ή/και το ξέρανε ΣΙΓΟΥΡΑ και δεν τον στείλανε στο τρελλοκομείο για θεραπεία.:mad::mad:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Σκεφτομαι :
Τι κανουν οι άνθρωποι καμια φορά για να τραβηξουν το ενδιαφερον
των υπολοιπων...:(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη