Πέταξαν κουταβάκι από το αυτοκίνητο!!!

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
δεν ειναι απολυτο αυτο οτι αυτοι που εχουν σκυλια δεν πετανε τα μωρα τους

ΣΙΓΟΥΡΑ. Στους Παξούς το "έθιμο" λέει να φωνάξεις την μαμά ή τη γιαγιά να πνίξει τα κουτάβια. Το θεωρούν μέρος του νοικοκυριού του σπιτιού. Είναι και περίφανες που το κάνουν καλά (και συχνά!).

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Και δυστυχώς όχι μόνο στούς Παξούς!:mad::mad::mad::mad:

Έχω γνωρίσει γυναίκες να παραπονιούνται για την ''ταλαιπωρία'' στην οποία τις υποβάλλουν οι μη στειρωμένες γάτες του σπιτιού τους με τις συνεχής γέννες και τα ''αναγκαστικά'' πνιξίματα.

Αθλιότητες!!!:mad::(

marina_manolo

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2009
65
0
Αθήνα
Παιδιά, μου έχει σηκωθεί η πέτσα με όλα αυτά που λέτε.:eek: Δεν έχω ξανακούσει για "πνιξίματα":eek:. Εγώ το μόνο που έχω ακούσει είναι να τα βάζουν σε σακούλα σκουπιδιών και να τα πετάνε σε ρεματιές σε χωριά. Δηλαδή τι; Τα πνίγουν με τα χέρια τους εννοείτε ή τα βάζουν σε σακούλες να πεθάνουν από ασφυξία; :eek:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Και το δικό μου χωριό δεν αποτελεί εξαίρεση...:mad::mad:
Πριν κάτι καλοκαίρια που είχαμε πάρει χαμπάρι με 2 φίλους μου μια γάτα που γέννησε, κάναμε ολόκληρο πόλεμο με την "ιδιοκτήτρια" της γάτας να μην πνίξει τα γατάκια...τελικά χάσαμε γιατί η γάτα επέστρεψε τα γατάκια από εκεί που την είχαμε βάλει, στο κατώι της "κυρίας" μια νύχτα και το επόμενο πρωί κινήθηκαν οι διαδικασίες εξόντωσής τους συνοπτικά....πριν καν ξυπνήσουμε εμείς:(:(

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Πραγματικά ο καθένας έχει δικιά του "τεχνική". Ότι βολεύει. Και σε κουβά...
Τι θες και ρωτάς τώρα...:(

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Συμφωνώ. Και μετά πάνε διάφοροι χαμένοι και με ρωτάνε αν θα ζευγαρώσω το Μουφ! Και όταν τους απαντάω ότι για να κάνω κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει θαύμα να ξαναφυτρώσουνε αυτά που του κόψανε, εξανίστανται και με ρωτάνε γιατί το στείρωσαν το καημένο το Μουφ και πώς θα νοιώσει τον .... έρωτα!!:eek: Φυσικά τους απογόνους τους έχουνε δια βίου!!:(