Πέταξαν κουταβάκι από το αυτοκίνητο!!!

marina_manolo

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2009
65
0
Αθήνα
Ένα αδέσποτο κουταβάκι τριγυρνάει κοντά στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου. Θα μου πείτε σιγά το πράγμα...τόσα αδέσποτα κυκλοφορούν. Το θέμα είναι ότι νομίζω ότι αυτό δε γεννήθηκε στο δρόμο αφού είδαν έναν να το πετάει έξω από το αυτοκίνητό του και μετά να κάνει όπισθεν σαν να ήθελε να το χτυπήσει...:eek:
Το περιστατικό δεν το είδα εγώ αλλά ένας συνάδελφος της μαμάς μου. Πήγε στα πόδια της μαμάς μου και σηκωνόταν όρθιο για να το πάρει αγκαλιά. Εκείνη που ενώ δεν αγαπάει τα σκυλιά, δεν ξέρει τίποτα γι'αυτά και δεν είναι εξοικιωμένη, μου λέει ότι το ερωτεύτηκε και ήταν η πρώτη φορά που ονειρεύτηκε τον εαυτό της με σκύλο. Είδε και μια σκύλα να πηγαίνει κοντά αλλά την έδιωξε γιατί ενώ υποψιάστηκε μήπως το υιοθετήσει, φοβήθηκε μην του κάνει κακό. Του έδωσε μπισκοτάκια και νερό.
Φυσικά όταν μου περιέγραψε το βλέμμα του, βούρκωσα. Ακόμα και τώρα που γράφω...
Αν αυτός που το είδε κρατούσε τον αριθμό πινακίδας του αυτοκινήτου δεν θα μπορούσαμε να του κόψουμε τον κ...;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Tον κόλο στην Eλλάδα δεν τον κόβεις και εύκολα..
Aλλα πως θα αποδείξεις ότι ο τάδε αριθμός πινακίδας το έκανε?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η εγκατάλειψη ζώου απαγορεύεται από τον Ν. 3170/2003.
Εάν κρατούσατε το νούμερο της πινακίδας του αυτοκινήτου, κάτι θα μπορούσε να γίνει. Από τη στιγμή που αυτό δεν έγινε, το μόνο που μένει είναι να μαζέψετε το κουτάβι, διοτι στο δρομο κινδυνεύει.

Τελικά, τι απέγινε το ζωάκι? Το πήρε καποιος εστω και προσωρινα?
(διότι η περιγραφή του βλέμματος του, μπορεί να προκαλεί δάκρυα συγκίνησης, αλλά δυστυχως δεν σώζει το ζώο)

marina_manolo

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2009
65
0
Αθήνα
Το ξέρω βρε Rottie ότι δε σώζει το ζώο...
Τι να το πάρει; Πρώτον η μητέρα μου δεν είναι φαν των κατοικιδίων αλλά και να το έπαιρνε θα τη χώριζε ο πατέρας μου. Αφού εδώ και 2 χρόνια που έχω την Ίρμα είναι κρυφό από τον πατέρα μου γιατί ούτε που θα με αγγίζει φαντάσου...
Το θέμα είναι η μητέρα μου που ενώ δεν είναι φαν των κατοικιδίων το φρόντισε προσωρινά (και φυσικά δεν ήξερε σωστές κινήσεις που πρέπει να κάνει, πήγαινε και ρώταγε μήπως το θέλει κανεις, όλοι λέγανε τι γλυκό αλλά κανείς δεν το έπαιρνε) ή αυτός που το πέταξε έξω από το αμάξι;
Και από χτες που μου το είπε όλο το σκέφτομαι και λέω γιατί να το έκανε;;;;;:confused:
Η μαμά μου μου είπε μήπως η σκύλα του έκανε πολλά και δεν το ήθελε αλλά λέω αποκλείεται άνθρωπος που έχει σκύλο να το κάνει αυτό.:(

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Η μαμά μου μου είπε μήπως η σκύλα του έκανε πολλά και δεν το ήθελε αλλά λέω αποκλείεται άνθρωπος που έχει σκύλο να το κάνει αυτό.
Aν ήταν έτσι βρε marina_manolo θα πετάγαμε από το παράθυρο τον άντρα μας, την γυναικα μας, τα παιδιά μας, τον-την φίλο/η μας..

Τι κακό έκανε ένα κουταβάκι που του αξίζει κάτι τέτοιο..:(

Τελικα το σκυλί που είναι?

marina_manolo

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2009
65
0
Αθήνα
Αδέσποτο τριγυρίζει κάπου εκεί φαντάζομαι. Αφού σας λέω τόση ώρα ότι δεν το πήρε κανείς...:(:(:(

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Αφού εδώ και 2 χρόνια που έχω την Ίρμα είναι κρυφό από τον πατέρα μου γιατί ούτε που θα με αγγίζει φαντάσου...

ΣΟΒΑΡΑ μιλάς;;;;
Με άλλα λόγια, δεν σε γνωρίζει ο πατέρας σου καθόλου καλά.
Απίστευτο μου φαίνεται. Κρίμα για τη σχέση σας, και κρίμα που θεωρείς πως οφείλεις να τον "κανακεύεις" σε τέτοιον βαθμό. Και κρίμα που έχεις τόσο εύκολο το ψέμα και τόσο χαμηλή ιδέα για τον εαυτό σου. Μακάρι να μην έχει επιπτώσεις αυτό στην προσωπική ζωή σου...

Όσο για το κουταβάκι (ΑΥΤΟ και αν είναι κρίμα). Το πιο πιθανό είναι να πεθάνει πολύ σύντομα...
Ότι και να έκανε, δεν νομίζω να του άξιζε να πεθάνει.
Μπορούσε να του βρει ένα σπίτι το κάθαρμα που το πέταξε.
ΟΦΕΙΛΕ να του βρει ένα σπίτι.

Μήπως θυμάται ο συνάδερφος της μητέρας σου τον τύπο του αυτοκινήτου;
Ίσως το ξαναπετύχετε. Θα μπορούσατε να καταφέρετε το κτήνος να παραδεχτεί πως ήταν αυτός (με κόλπο) και μετά να καταγράψετε και την πινακίδα.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Η μαμά μου μου είπε μήπως η σκύλα του έκανε πολλά και δεν το ήθελε αλλά λέω αποκλείεται άνθρωπος που έχει σκύλο να το κάνει αυτό.:(

Ναι... ΠΡΩΤΗ φορά θα 'ναι....:rolleyes:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ενας φίλος μου πήρε κουταβάκι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, κάποιος το πέταξε από το αυτοκίνητο και αυτος το μάζεψε..
Είναι απίστευτο το τι κάνουν..
Μήπως είναι της μόδας..??
Από τα σκουπίδια τωρα να τα πετάνε από τα αυτοκίνητα..
Φρίκη με πιάνει μονο που το σκέφτομαι..
Επίσης φρικη με πιάνει που δεν το μάζεψε κανεις..:(:mad::(

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Μήπως είναι της μόδας..??

Μπα. Είναι έθιμο. Παλιό όσο και τ' αυτοκίνητα.
:mad:

Θα μπορούσε να το μαζέψει κάποιος προσωρινά (για να του βρει σπίτι) ; Τουλάχιστον πριν πεθάνει... ;
Σε ποιά περιοχή βρίσκεται; Μήπως υπάρχει φιλοζωικό σωματείο που θα μπορούσε να βοηθήσει.

mirsini

Well-Known Member
29 Μαρτίου 2009
46
0
Κρίμα το σκυλάκι,πάντως δεν μπορώ να καταλάβω δεν υπάρχει πια συναίσθημα τι στο καλό.:(:(
Στο Περιστέρι είναι.

mirsini

Well-Known Member
29 Μαρτίου 2009
46
0
Έλεος....

Βάρβαρος βασανισμός ζώου από αγνώστους

9 Μαΐου 2009, 19:10

Π.Π.

Και νέο κρούσμα βαρβαρότητας εναντίον σκύλου σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Αγία Μαρίνα Αττικής.
Η συμπαθής σκυλίτσα που βλέπετε στις φωτογραφίες λέγεται Ροδούλα. Κάποιοι ασυνείδητοι προσπάθησαν να την κάψουν ζωντανή.

Για ημέρες περιφερόταν στους δρόμους της Αγίας Μαρίνας υποφέροντας από τον πόνο.
Για ημέρες ουδείς από τους κατοίκους συγκινήθηκε από το δράμα ενός αβοήθητου πλάσματος, το οποίο προπηλάκηζαν αποποιούμενοι την ευθύνη.
Τελικά βρέθηκε κάποιος που αξίζει να ονομάζεται άνθρωπος και περιέθαλψε τη Ροδούλα.

Τώρα βρίσκεται υπό την προστασία του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων. Όποιος ενδιαφέρεται να την βοηθήσει μπορεί να τηλεφωνήσει στο 6977 749502
www.zougla.gr

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Αφού εδώ και 2 χρόνια που έχω την Ίρμα είναι κρυφό από τον πατέρα μου γιατί ούτε που θα με αγγίζει φαντάσου...

Ωπα..δεν το πιασα αυτο.Μενετε στο ιδιο σπιτι με τον πατερα σου?Κ πως γινεται να μην το εχει καταλαβει???:confused::confused::confused:

marina_manolo

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2009
65
0
Αθήνα
Όσο για το άλλο θέμα τι να κάνω Dr Zivango? Αν του το πω (που μόλις βλέπει σκυλιά του γυρίζουν τα άντερα, ταράζεται όλο του το είναι) ή πατέρα θα χάσω ή σκύλο. Ενώ με αυτόν τον τρόπο έχω και τους δύο. Δε λέω ψέματα. Απλά "δε θεώρησα σημαντικό να του το πω" ας το πούμε...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μπα, μην αγχώνεσαι. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράματα. Και ο δικός μου πατέρας έχει/είχε κάτι τέτοιες λόξες και τον έχω στρώσει. Αυτό που θα σε βοηθήσει πολύ στην αντιμετώπισή του είναι να βρεις γιατί έχει τέτοιο πρόβλημα με τους σκύλους. Είναι αλλεργία? Φοβία? Κρυφή φοβία που ούτε και κείνος ξέρει?

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
δεν ειναι απολυτο αυτο οτι αυτοι που εχουν σκυλια δεν πετανε τα μωρα τους,καποτε μεναμε σε ενα σπιτι και ειχαμε ενα γειτονα με ενα θυληκο βελγικο ποιμενικο,οταν ειχε περιοδο μαζευονταν ολα τα σκυλια της γειτονιας,εννοειται πως την ειχε εξω δεμενη σε μια αλυσιδα ουτε ενα μετρο,οταν εκανε τα κουταβια,οταν εβρισκε να τα δωσει ολα καλα,αλλα τις περισσοτερες φορες εκανε κατι ακομη πιο απανθρωπο απο το να τα πεταξει απο το παραθυρο,τα εβαζε σε σακουλα και τα πετουσε φυλακισμενα εκει μεσα,πριν φυγουμε απο αυτο το σπιτι στην τελευταια εγκυμοσυνη εξαφανιστικε και το σκυλι,και οταν τον ρωτησαμε μας ειπε οτι εφυγε μονη της.τι να πεις και τι να κανεις,δεν μπορεις να βρεις το δικαιο σου με τετοιους ανθρωπους,γιατι περνουν απλα ενα σκυλο για να τον εχουν δεμενο και να τον βασανιζουν μεχρι θανατου

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Αν του το πω (που μόλις βλέπει σκυλιά του γυρίζουν τα άντερα, ταράζεται όλο του το είναι) ή πατέρα θα χάσω ή σκύλο
Εφοσον σε αγαπαει θα αγαπαει και οτι σε κανει ευτυχισμενη/χαρουμενη.:)

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Μαρίνα, πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται; Σε συντηρεί ο πατέρας σου;

Είναι πολύ περίεργο να νομίζεις πως θα χάσεις τον πατέρα σου επειδή πήρες σκύλο.
Στρώσε τον κι εσύ! (Δεν είσαι δα και η πρώτη με μπαμπά γκρινιάρη).

Το ότι αγαπάς τους σκύλους είναι ΠΟΛΥ μεγάλο κομμάτι της προσωπικοτητάς σου. Το να μην το ξέρει ο πατέρας σου είναι σαν να μην ξέρει εσένα. Αν δεν μπορεί να το δεχτεί, τότε δεν είχες πατέρα ποτέ έτσι κι αλλιώς. Γιατί πάει να πει πως δεν σε δέχεται όπως είσαι. Στο σπίτι σου ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να σου κάνει κουμάντο και ο πατέρας σου πρέπει να ενημερωθεί γι' αυτό. Να δεχτεί πως μεγάλωσες και έχεις δικαιώματα.

Εκτός αυτού, στην ζωή καλό είναι να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ έναν στοιχειώδη σεβασμό από τους άλλους (και από τον πατέρα μας). Στην ουσία, έτσι μόνο σεβόμαστε και τον εαυτό μας.
Το να ζεις με ψέμματα και μυστικά είναι πολύ άσχημο.
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που το θεωρείς λύση απλά να κρύβεσαι.

Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο θα πληγωθεί ο πατέρας σου όταν μάθει πως τον δούλευες τόσα χρόνια; Και θα το μάθει, στο υπόσχομαι (από κάποιον τρίτο μάλλον)... αυτό θα διαταράξει ΠΟΛΥ περισσότερο την σχέση σας από το να του το πεις μόνη σου με αποφαστηστικότητα και τσαγανό.
Θα την καταστρέψει. Αν και δεν νομίζω να έχετε και την καλύτερη σχέση τώρα.

Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν δουλειά. Προσπάθησέ το.
Για την ψυχούλα σου.

Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίσει ΠΟΤΕ τον σκύλο σου (δικαίωμά του να μην του αρέσουν τα ζώα). Την ΚΟΡΗ του όμως;
Και για σένα, δεν είναι καιρός να μάθεις να σέβεσαι τον εαυτό σου και να σηκώσεις λίγο ανάστημα;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog