Πάτρα

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
ναι Πέτρο κουτάβι (40κιλο ναι μεν) και σεληνιασμένο . όταν δεν κοιμάται σαν ναρκωμένο τρέχει και λυσάει σαν δαιμονισμένο.

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
40κιλο?
σεληνιασμενο?
χαχαχαχα με τρομαζετε! Η δικια μου ειναι μολις 8 κιλα και στην αναπτυξη...να της μεινει κανενα κοκαλο στη θεση του ε? Αυτη την Κυριακη πλακα πλακα δεν ξερω αν θα μαι Πατρα...

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
μην φοβάσαι αν φέρει η κρητικοπούλα τον ρας , θα υπάρχει αντίβαρο άσε που ο ρας δεν σηκώνει και πολλά πολλά ..... τέκνο Κρητήκαρων παιδί μου.

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
Eχει κανεις σας υποψην του καποιο ομορφο χωρο φραγμενο να τα αφηνουμε ελευθερα να τρεχουν κ να παιζουν χωρις τον κινδυνο να φυγουν κ να τρεχουμε?
Καπου στο σταδιο Τοφαλος απεξω μου παν εχει φραγμενο με γκαζον...εχει παει κανεις ?

(Το παρκακι που εχουμε εμεις ως τωρα για συναντηση ειναι κοινοχρηστος χωρος της πολυκατοικιας και οι ενοικοι δε μας βλεπουν με καλο ματι...αντε 2-3 σκυλακια το καταπινουν...)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Και όμορφο και φραγμένο, όχι, δεν έχω υπ'όψιν μου... Σκέτο φραγμένο όμως είναι το παλιό γήπεδο τένις, στον Πελεκάνο...

chitchy

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
329
1
Πάτρα
Στην πλαζ στο τέρμα?
Είναι και περιφραγμένος ο χώρος και πηγαίνουν αρκέτοι με τα σκυλιά τους εκεί.

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
θελω να βρω χρονο να παω να τσεκαρω τους χωρους που ειπατε αλλα και το χωρο κοντα στο σταδιο Τοφαλος να δω ποιο ειναι σε καλυτερη κατασταση...συναντηση προφανως μετα τις γιορτες Τι λετε για Κυριακη 8-1-12?

joe

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2011
131
2
πατρα
θελω να βρω χρονο να παω να τσεκαρω τους χωρους που ειπατε αλλα και το χωρο κοντα στο σταδιο Τοφαλος να δω ποιο ειναι σε καλυτερη κατασταση...συναντηση προφανως μετα τις γιορτες Τι λετε για Κυριακη 8-1-12?
εμενα μου κανει αλλα τι ωρα?το ποντικι μου ξερετε ανοιπομονει!!!!

chitchy

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
329
1
Πάτρα
Εγώ μπορώ και την πρωτοχρονιά(αλλά είναι too much τέτοια μέρα)
και στις 8.
Βρείτε το μέρος και πείτε.:tel:

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
Aν μεινουμε Πατρα πρωτοχρονια δεν ειναι κακη ιδεα αλλα δεν υποσχομαι...Παντως για Κυριακη 8Ιανουαριου να το οριστικοποιησουμε ? Κατα τις 12 μεσημερακι αν βολευει και να τσεκαρω τα υποποψηφια μερη να σας πω...Αν σκεφτειται καμια αλλη τοποθεσια ευπροσδεκτη.Για πιο αμεση επικοινωνια στο facebook στειλτε μνμ Starmilly Voom η στον τοιχο του γκρουπ...