Πάρκο σκύλου ( play pen ) για κουτάβι

iaidoted

Active Member
22 Οκτωβρίου 2011
25
2
Αθήνα
Καλησπέρα σας, έχω καιρό να γράψω ένα μήνυμα αλλά παρακολουθώ τα διάφορα θέματα σας συχνά.
Επειδή σε 20 μέρες θα φέρω στο σπίτι μου (διαμέρισμα) τον πρώτο μου σκύλο, ένα golden retriever κουτάβι πιστέυετε πως πέρα από το κλουβί (crate) του, χρειάζομαι και ένα πάρκο για σκύλους (play pen);..για να μην έχουμε ατυχήματα..;
Ενοείται πως το κουτάβι δεν θα είναι μέσα εκει μόνιμα, αλλά τις στιγμές που δεν θα μπορώ να το επιβλέπω

Ευχαριστώ...

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Εγώ πάλι δεν χρησιμοποιουσα καθολου το crate. Μέχρι 5 μηνών την είχα σε τέτοιο πάρκο. Σε μια ακρη κρεβατι με παιχνιδια και μπολ με νεράκι, στην άλλη η πάνα. Το έχω προσαρμόσει έτσι στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας ωστε η πάνα βρησκόταν στο μπαλκόνι και το κρεβάτι μέσα στο δωμάτιο.
Τώρα βέβαια είναι ελευθερη σε όλο το σπίτι και δεν πειράζει τίποτα.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Τι ηλικια θα εχει το κουταβακι? Αν ειναι μικρο, 2 μηνων το παρκο θα σε εξυπηρετησει για λιγο διαστημα. Το κρειτ θα το χρειαστεις αργα η γρηγορα πιστευω, οποτε η γνωμη μου ειναι να παρεις κατευθειαν το κρειτ, μεγαλο για να χωραει ανετα το ενηλικο μεγεθος του σκυλου που εχεις επιλεξει.

Με το καλο να το δεχτεις. ;-) Απο ποιο εκτροφειο?

iaidoted

Active Member
22 Οκτωβρίου 2011
25
2
Αθήνα
Τι ηλικια θα εχει το κουταβακι? Αν ειναι μικρο, 2 μηνων το παρκο θα σε εξυπηρετησει για λιγο διαστημα. Το κρειτ θα το χρειαστεις αργα η γρηγορα πιστευω, οποτε η γνωμη μου ειναι να παρεις κατευθειαν το κρειτ, μεγαλο για να χωραει ανετα το ενηλικο μεγεθος του σκυλου που εχεις επιλεξει.

Από το Palmhill

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Προτείνω μόνο πάρκο. Θα έχει μεγαλύτερη ελευθερία. Στρώσε κάτω και χαρτόνια για τις ακαθαρσίες και θα είναι μια χαρά το σκυλάκι. Θα τον περιορίσει πολύ το κρέιτ εκτιμώ. Εγώ στον δικό μου αυτό έκανα. Όσο έλειπα τον έβαζα εκεί στο δωμάτιό μου. Όταν ήμουν σπίτι τον είχα ελεύθερο. :) Με το καλό να το δεχτείς.

iaidoted

Active Member
22 Οκτωβρίου 2011
25
2
Αθήνα
Προτείνω μόνο πάρκο. Θα έχει μεγαλύτερη ελευθερία. Στρώσε κάτω και χαρτόνια για τις ακαθαρσίες και θα είναι μια χαρά το σκυλάκι. Θα τον περιορίσει πολύ το κρέιτ εκτιμώ. Εγώ στον δικό μου αυτό έκανα. Όσο έλειπα τον έβαζα εκεί στο δωμάτιό μου. Όταν ήμουν σπίτι τον είχα ελεύθερο. :) Με το καλό να το δεχτείς.
Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.823
20.164
Το πάρκο, για μεγαλόσωμα κουτάβια, είναι πεταμένα λεφτά.
Εκτός αν πάρεις το ψηλότερο δυνατόν. Το crate, είναι πιο σωστή αγορά.

* το palmhill έχει golden;;; δεν το ήξερα

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Καλα με μπαμπα τον Τομ , θα παρεις ενα κουκλιστικο golden, το ξερεις φανταζομαι! Αυριο που θα παω απο κει, θα τα ζουπηξω ολα, ειναι απιστευτα :)

Θα παρεις crate και θα το χρησιμοποιησεις οπως θα σου πει ο Χρηστος, θ ακολουθησεις τις οδηγιες του και δε θα χεις κανενα προβλημα. Με το καλο!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

iaidoted

Active Member
22 Οκτωβρίου 2011
25
2
Αθήνα
Καλα με μπαμπα τον Τομ , θα παρεις ενα κουκλιστικο golden, το ξερεις φανταζομαι! Αυριο που θα παω απο κει, θα τα ζουπηξω ολα, ειναι απιστευτα :)

Θα παρεις crate και θα το χρησιμοποιησεις οπως θα σου πει ο Χρηστος, θ ακολουθησεις τις οδηγιες του και δε θα χεις κανενα προβλημα. Με το καλο!

Να και κάποιος φίλος που έχει δεί την κόρη μου...;) Πές μου δεν τρελαίνεσαι όταν τα βλέπεις; εγώ κάθε φορά που τα βλέπω τα θέλω όλα.!!!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ωραια ολα αυτα ρε παιδια αλλα γιατι δεν ανοιγεις ενα θεμα να μας παρουσιασεις την κουταβα και να δωσεις καμια φωτο ρε παιδι μου , ετσι να χαλβαδιασουμε και εμεις τα κουταβια . Αδικια να τα λετε μεταξυ σας !! Ντροπης πραματα!!! :) :p

iaidoted

Active Member
22 Οκτωβρίου 2011
25
2
Αθήνα
Ωραια ολα αυτα ρε παιδια αλλα γιατι δεν ανοιγεις ενα θεμα να μας παρουσιασεις την κουταβα και να δωσεις καμια φωτο ρε παιδι μου , ετσι να χαλβαδιασουμε και εμεις τα κουταβια . Αδικια να τα λετε μεταξυ σας !! Ντροπης πραματα!!! :) :p
Έχεις δίκιο αλλά δεν έχω ακόμα φωτογραφιές να βάλω..Όταν με το καλό την φέρω σπίτι θα την κάνω φωτομοντέλο το υπόσχομαι....

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Να και κάποιος φίλος που έχει δεί την κόρη μου...;) Πές μου δεν τρελαίνεσαι όταν τα βλέπεις; εγώ κάθε φορά που τα βλέπω τα θέλω όλα.!!!
Πλακα κανεις;! Εννοειται αυτο! Καθε φορα παω και βλεπω τα κουταβια, τα παιρνω αγκαλια κι οταν τα μυριζω τρελαινομαι!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.264
Μέλη
20.041
Νεότερο μέλος
Tarotzouro