Πάρκο για σκύλους...

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
δηλαδη αν παω εγω στην τραπεζα... μπορω να βγαλω μια καρτα για το ιντερνετ χωρις ομως να πληρωνω συνδρομη και χωρις να μπορει καποιος να μου κλεψει τα λεφτα μεσω τις καρτα... επισης μπορω να βαζω χρήματα οποτε θελω χωρις κανενα χρεος συνδρομης... σωστα??... αν μπορει ας μου στειλει καποιος ενα πμ να με βοηθησει λιγο περισσοτερο... βρηκα ενα ωραιο παρκο στο ebay και θελω να το παρω αλλα δεν ξερω κανεναν με καρτα.... :(

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
ναι αυτό που λες είναι,και εγώ αυτό έκανα πήγα στην τράπεζα και τους είπα θέλω μια κάρτα για το internet.έβαλα 20 euro για να ξεκινήσει ο λογαριασμός και την ali μέρα τα πήρα πίσω.όχι δεν έχει συνδρομή,και δεν έχει σχέση με το λογαριασμό σου που έχεις μέσα lefta.an βάλεις 30 και γίνει η παραγγελια η κάρτα θα αδειάσει.φαντάσου μια τηλεκάρτα επαναφορτιζόμενη,

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
stitch18 πολύτιμες οι πληροφορίες σου, αλλά προτιμότερο να μην συστήνεις τουλάχιστον και σε άλλους, το πολύ γνωστό pet shity...;):-|

Επίσης, η paypal είναι ασφαλής τρόπος πληρωμής, για αγορές μέσω ιντερνετ, όπου όμως είναι απαραίτητη η χρήση πιστωτικής κάρτας. Δεν είναι το ίδιο το paypal, πιστωτική κάρτα.
Δεν ελεγα για το πετ σιτυ :-| αλλα και το συγκεκριμενο που ανεφερα ειναι παρομοιο θα ελεγα αφου εμπορευεται ζωα! ειμαι κατα των πετ σοπ που εμπορευονται ζωακια αλλα δεν εβρισκα παρκο σε μικρα πετ οποτε για αυτο το ειπα δεν ηθελα να το διαφημισω προς θεου :(:(:(

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
ευκολα και γρηγορα μπορεις να βγαλεις prepaid καρτα στην πειραιως (αν εχεις τετοιο καταστημα κοντα σου) δεν πληρωνεις τιποτα (ισως σου ζητησουν 8ε για το μηχανακι που σου βγαζει τους κωδικους, αλλα δεν ειναι υποχρεωτικο να το παρεις αυτο μπορουνε να στους στελνουνε και μεσω κινητου). Θα σου ανοιξουν ενα λογαριασμο ταμιευτηριου (αν δεν εισαι πελατης τους) στον οποιο θα καταθετεις τα χρηματα και θα ειναι συνδεδεμενος με την prepaid. Η καρτα που θα σου φτιαξουνε ειναι εικονικη (θα εχεις τον αριθμο της καρτας και το cvc αλλα η καρτα εχει ηλεκτρονικη μορφη) και απλα θα την φορτιζεις με τα χρηματα που χρειαζοντε για να κανεις την αγορα που επιθυμεις. Οπωσδηποτε θα γραφτεις στο paypal και θα κανεις αγορες μονο μεσω αυτου. Ενα μεγαλο συν της πειραιως ειναι οτι εχει online καταθεση. Δηλαδη πας οτι ωρα θες στο ΑΤΜ κανεις την καταθεση του ποσου που θες και απο εκεινη την στιγμη τα χρηματα ειναι διαθεσιμα για να φορτισεις την προπληρωμενη καρτα σου.
Αν προκειται να χρησιμοποιησεις το Ebay να προτιμας καποιο ευρωπαικο (πχ Ebay.co.uk) και οχι το αμερικανικο ή το ελληνικο. Το ελληνικο θελει πολυ δουλεια ακομα και στις αναζητησεις δεν βγαζει αρκετα προιοντα. Να κοιτας οι πωλητες να ειναι απο χωρα της ΕΕ για να μην εχεις προβληματα με τελωνεια και πληρωνεις κερατιατικα. Για χωρες εκτος ΕΕ το αφορολογητο ειναι στα 20ε μαζι με τα μεταφορικα, απο εκει και πανω μπαινουν οι δασμοι. Αν αγοραζεις απο αμερικη να προτιμας αποστολη με usps (απλο ταχυδρομειο) και οχι με κουριερ γιατι στην δευτερη περιπτωση 99% θα περασει απο τελωνειο το δεμα σου και θα πληρωσεις και εξτρα χρηματα στην εταιρια κουριερ (πρεπει να βγαλουν και αυτοι το "χαρτζιλικι" τους). Επεισης οταν προκειτε να παρεις κατι που εχει μεγαλη αξια να ζητας παντα να στο στειλουν signed for (συστημενο) και με tracking code αν γινεται για να ελενχεις την πορεια του δεματος, θα πληρωσεις λιγα χρηματα παραπανω αλλα θα εισαι σιγουρος . Για οτιδηποτε αλλο εδω ειμαστε :)

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
εχω παθει ενα σοκ... δεν ηξερα οτι πρεπει να γνωριζω τοσα πραγματα...

οταν βγάλω την κάρτα για να αγοράσω το παρκο zarof μπορώ να σου στείλω ενα πμ για να με βοηθήσεις να το παραγγείλω??... το αλλο σαββατοκύριακο λογικα θα το παραγγείλω γιατι τωρα no money....

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
στα εγραψα μαζεμενα και σου φαινονται βουνο αλλα δεν ειναι τιποτα. Οποτε θες στειλε ενα πμ να στα εξηγησω και να σε βοηθησω στην παραγγελια σου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97