Πάρκο ή κλουβί για τον ύπνο;

iokasti

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2011
97
0
Καλησπέρα σε όλους..εχω μια ερωτηση: ο 3 μηνων κουταβος μου εχει κ κλουβι( βασικα ειναι το κλουβι μεταφορας το οποιο ειναι πολυ μεγαλο για να χωραει κ σαν ενηλικος) κ παρκο. Οταν λειπουμε στις δουλειες μας το πρωι(5-6 ωρες) μενει μεσα στο πάρκο του κ ειναι κ πολυ ησυχος. Μεσα στο πάρκο ειναι κ το κλουβι του στο οποιο μπαινοβγαινει..παραδιπλα η πανα του κ ο χωρος που πινει νερακι κ παιζει.Το βραδυ οταν κοιμομαστε τον αφηναμε πάλι στο πάρκο αλλα χωρις να είναι κλειδωμενο το κλουβι.Κοιμαται μεσα σε αυτο βεβαια αλλα το βραδυ σηκωνεται παει τουαλετα κ ξανα μεσα. ειναι σωστο ομως? μηπως πρεπει να μένει κλειδωμένος στο κλουβι το βραδυ οταν κοιμαται? μονο το βραδυ ομως γιατι οταν λειπουμε στη δουλεια δεν τον κλειδωνω στο κλουβι οπως εχω ακουσει οτι κάνουν πολλοι.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ετσι τον ειχα και εγω απο την αρχη και δεν το εχω μετανιωσει.
Oχι ολο το βραδυ κλεισμενος, δεν θα κρατηθει ακομα και θα τα κανει μεσα στο κλουβι.
Αυτο θα το κανεις(αν) θελεις αργοτερα οταν μεγαλωσει και μπορει να κρατιεται...

iokasti

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2011
97
0
ευχαριστω ice..μια γνωστη μου απεκτησε ενα κουταβο πριν λιγο καιρο κ ρωτωντας τον εκπαιδευτη που θα τον αναλαβει της ειπε να τον εχει κλειδωμενο οσες ωρεσ λειπει κ ολο το βραδυ που κοιμαται..κ μου φαινεται ακραιο. Της εξηγησα τους δισταγμους μου κ την γνωμη μου αλλα εκπαιδευτης ειναι αυτος εχει αλλη επιρροη..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ενα κουταβι 3 μηνων δε μπορει να κρατηθει τοσες ωρες... με αποτελεσμα να αναγκαστει να λερωσει στο κλουβι του. Και αυτο δε το θελουμε!
Κανεις πολυ σωστα που του το αφηνεις ανοιχτο να πηγαινει στην πανα του!

Καλως ηρθες :)

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Εφόσων ξέρει να μπει μέσα μετά αφού τα κάνει στην πάνα δεν βρίσκω πουθενά πρόβλημα.

Η δικιά μου χτύπαγε από 3 μηνών 8ωρα το βράδυ στο κλουβί κλειδωμένη. Είχαμε κάποια ατυχήματα (αναμενώμενο) αλλά σε γενικές γραμμές την έβγαζε την νύχτα.

Δεν είναι ακραίο πάντως. Ακραίο είναι να χάνεις τον ύπνο σου ή να χαλιέσαι όταν δεις όλο το σπίτι κατουρημένο/χεσμένο την επόμενη μέρα. Με τον καιρό όσο θα μεγαλώνει θα περιορίζονται τα ατυχήματα.

Last edited:

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
εμενα 2 μηνων σκαρφαλωνε το παρκο.η το πηγαινε βολτα σε ολο το δωματιο.απο τοτε μεσα στο μποξ.βεβεα ειχαμε ατυχηματα(σπανιως το βραδυ)αλλα απο 3,5 μηνων ξεμπερδεψα με την τουαλετα