Πάρκα για σκύλους

Diego11

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
21
0
δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια παρόμοια συζήτηση, αλλά έψαξα λίγο και δεν βρήκα κάτι. αν υπάρχει παρακαλώ παραπέμψτε με...

ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πάρκο για να πηγαίνω με τον σκύλο μ να ξεσαλώνει?Ξέρω ότι υπάρχει κάποιο στο μαρούσι αλλά πέφτει λίγο μακρυά,γιατί μένω πειραιά.Τον πήγα στο σεφ αλλά έχει συνέχεια οικογένειες με παιδάκια κ πολλά αδέσποτα..

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Και, πάντα, τα παλιά - καλά πρώην Βασιλικά Κτήματα στο Τατόϊ (Πάρνηθα), αν θέλεις να ξεσαλώσει ο σκύλος σου.
Κανείς εδώ μέσα δεν τα ξέρει...:cool:

angel.p

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2010
81
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Και εγώ Πειραιά μένω και όταν θέλω κάτι κοντινό (πάντα με αυτοκίνητο γιατί με τα πόδια το ξεχνάμε) τον πάω στην Χωράφα στο Σχιστό. Δεν έχει κόσμο, μόνο κάτι αερομοντελιστές. Για να πάς παίρνεις την λεωφόρο Σχιστού και μόλις περάσεις το νεκροταφείο κάνεις αριστερά στο φανάρι και μετά δεξιά προς μονή Αγίων Πατέρων. Ανηφορίζεις και βρίσκεις την πύλη που λέει Περιβαλλοντικό Πάρκο Περάματος.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
ψάχνεις γενικά περιοχές πρασίνου, ή οργανωμένα ιδιωτικά σκυλοπάρκα με περιφραγμένους χώρους? Απο τα πρώτα υπάρχουν πολλά (δες εδώ). Από τα δεύτερα εκτός αυτών που αναφέρθηκαν, υπάρχει και το σκυλοπάρκο της Βάρης.