Το δικο μου πάντως toy είναι 100% !! Είναι 10 μηνών και είναι 1400γρ. Αν δεν είναι toy τότε τι είναι? Πάντως για να απαντήσω σε προηγούμενη παρατήρηση ότι ενώ διαβάζω τόσα εδώ και ενώ συγκλίνουν να μην δώσω κονσέρβα εγώ έδωσα, να πώ ότι το έκανα γιατί έχει να φάει 3-4 ημέρες και ανυσηχώ μήπως πάθει κάτι άν μείνει για καιρό νηστικό, δεν πρόκειται να το κάνω συστηματικά, τουλάχιστον για μερικές μέρες μπορεί μόνο κ μόνο για να αρχίσει να τρώει πάλι.
Για παράδειγμα, πρίν απο λίγο της έδωσα απο την ίδια κονσέρβα που ξέσκισε χτες το βράδυ και πραγματικά δεν την έχει ακουμπήσει καθόλου ενώ είμαι σίγουρος οτι πεινάνει. Να πώ ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα και αυτο το βλέπω γιατι τρέχει χοροπηδάει κ γενικώς φαίνεται υγιέστατη, τώρα τι να πώ, όταν γυρίσω σπίτι το βράδυ θα της βάλω πάλι ξηρά (αν κ δεν θα την φάει) και ότι γίνει... πραγματικά αυτές τις ιδιοτροπίες δεν τις είχε πιο πρίν (1-2 μήνες) και προσπαθώ να την ψυχολογήσω ώστε να δώ τι θα κάνω στη συνέχεια. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι οτι αν παραγγείλω απέξω κανένα κοτόπουλο στα κάρβουνα θα το ξεσκίζει στο λεπτό.. μόνο τότε θα φάει όπως πρέπει... Να πώ οτι η μητέρα μου που μένει στον επάνω όροφο έχει έναν αρσενικό 1,5 χρονών που της τον έφερα εγώ και πραγματικά τρώει σαν ένα παλιό λύκο που είχαμε, ότι ώρα κ ναναι ότι και να έχει το πιατάκι θα το ε ξ α φ α ν ι σ ε ι !!!! Οπότε καταλαβαίνω πώς πρέπει να τρώει ένα σκυλάκι... κ η δικιά μου δεν τρώει!!