ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΞΗΡΑΣ ΤΡΟΦΗΣ

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Διαβαζοντας ενα post(του ΜΑΚΗ) μου δημιουργηθηκε μια απορια και θα ηθελα να ρωτησω ποια ποσοτητα ξηρας τροφης σε γραμμαρια δινετε στον σκυλο σας καθημερινα?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ ταΐζω 500 περίπου γραμμάρια ξηρά τροφή συντήρησης (orijen adult) την ημερα, χωρισμένα σε 2 γεύματα. Σύνολο θερμίδων : 2100 kcal κατά προσέγγιση.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
σε ποιόν από όλους?

το ενήλικο αρσενικό 67 πόντους και 55 κιλά που γυμνάζετε καθημερινά + 3 φορές την εβδομάδα άθλημα?

τον αναπτυσόμενο αρσενικό 60 πόντους που κοιμάτε όλη ημέρα και απλά βγαίνει βόλτα?

την σκύλα 56 πόντους 37 κιλά ή την σκύλα 63 πόντους 47 κιλά?

apolon

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
50
0
Εγω ταιζω περιπου 600 γραμμαρια ξηρα τροφη technical

και την χωριζω σε 2 γευματα ενα πρωι και ενα βραδυ

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
S13, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που ρωτάς? Ο ΜΑΚΗΣ έχει δίκιο. Δεν μπορεί να υπάρξει μέτρο σύγκρισης, διότι μιλάμε για σκυλιά διαφορετικού φύλου, ηλικίας και δραστηριότητας.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Apollon

Εγώ δίνω adult απλή παντού, εκτός κι αν ειναι έγγυος, γεννάει σκύλα οπότε για κάποιες εβδομάδες και ανάλογα τί σκυλί ειναι πάλι, τρώει puppy ...

Τα energy δεν θεωρώ ότι βοηθάνε, συμπληρώνω με άλλα την τροφή, αν κρίνω, για το λόγο ότι energy σημαίνει energy, δεν νομίζω ότι rott πιάνει τέτοιες καταστάσεις, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ...

apolon

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
50
0
denis said:
Apollon

Εγώ δίνω adult απλή παντού, εκτός κι αν ειναι έγγυος, γεννάει σκύλα οπότε για κάποιες εβδομάδες και ανάλογα τί σκυλί ειναι πάλι, τρώει puppy ...

Τα energy δεν θεωρώ ότι βοηθάνε, συμπληρώνω με άλλα την τροφή, αν κρίνω, για το λόγο ότι energy σημαίνει energy, δεν νομίζω ότι rott πιάνει τέτοιες καταστάσεις, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ...
Μα δεν δινω energy μεχρι στιγμης τρωει puppy της technical και τωρα που τελειωνει θα επαιρνα την adult της technical η παω κατευθειαν για orijen adult παλι