ΠΑΙΔΙΑ SOS!!!!!

Achilster

Active Member
6 Φεβρουαρίου 2010
30
0
Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα (αυτό με το έλα) με το λαμπραντοράκι μου που είναι 3 μηνών κι έτσι μίλησα με ένα εκπαιδευτή. Το πρώτο που μου είπε 'ηταν να μην έχω πολλές απαιτήσεις απο το κουτάβι, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Το δεύτερο ήταν να μη δίνω τροφή στο σκύλο για να το δελεάσω να έρθει. Έτσι δεν αποκτάει σχέση με μένα αλλά με το φαί. Το θέμα είναι να μάθει ο σκύλος να είναι δίπλα σου. Κι αυτό είναι κάτι που θέλει υπομονή (που πολλές φορές δεν δείχνω :)) Επίσης θα ήταν καλό να πάρεις απο αυτά τα λουράκι που επεκτείνονται. Άφηνέ τον να απομακρυνθεί, φώναζέ του και τράβα πολύ πολύ ελαφρά το λουράκι.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Θα μαθετε να κανετε υπομονη!

Ειναι σαν να μου λετε να πω σε ενα 2χρονο παιδι να γραψει μια προταση!

Ειναι πολυ μωρο ακομα για να σας ακουει!Καλα καλα το ονομα του δεν εχει μαθει 3 μηνων!

Μην το στρεσαρετε με διαφορα τεχνασματα οπως το τραβηγμα του λουριου για να υπακουσει στο "ελα"!!!Ειναι λαθος!Αν μαθει απο τωρα υποδειξεις τετοιου ειδους και διορθωσεις μετα δεν θα τα κανει!

Αφηστε τις εντολες και περαστε καλα με το κουταβι σας!

Πιο μετα οι εντολες!Εχεις καιρο μπροστα σου...

Σωστα σου ειπε ο εκπαιδευτης!Επρεπε να σκεφτεις εσυ απο μονος σου καποια πραγματα...οτι δηλαδη ζητας παρα πολλα απο το μικρακι σου...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.272
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK