93 Signatures !
Η αλήθεια είναι πως είχα έναν διάλογο με μια σελίδα στο FB μέσω e-mail... τον οποίον και κοινοποίησαν...
ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ
Ας στηρίξουμε την προσπάθεια της ….. Ας υπογράψουμε…..
Δημιούργησα ένα petition και θα ακολουθήσει μια σειρά από Αφίσες που αρχικά θα τις προωθήσουμε ηλεκτρονικά και στην πορεία θα περάσουμε σε εκτύπωση και σε μοίρασμα φυλλαδίων.
Ουσιαστικά θέλουμε να ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ αυτούς που ΘΑ αποκτήσουν ένα ζώο ή που το σκέφτονται.
Να μην επιλέγουν ιδιώτες ή Pet Shop, αλλά σωστούς εκτροφείς ή αδέσποτα ζωάκια. (αναλόγως το τι θέλουν)
Την προσπάθεια την ξεκίνησα προσωπικά εγώ αυτή με το petition, αν μαζευτούν τόσες υπογραφές όσες να μπορούν να σταθούν σκοπεύω να τις προωθήσω σε αρμόδιες υπηρεσίες κρατικές.
Δείχνοντας τους ουσιαστικά ότι πρέπει να βάλουν ίσως και νομοθετικά ένα τέλος σε όλο αυτό το παζάρι ζώων.
Ναι λογικά δεν θα γίνει κάτι, αλλά αυτό δεν θα με κάνει να το βάλω κάτω και να μην προσπαθώ.
Όσον αφορά το θέμα αφίσες, μέσα από το dogforum.gr, έχουμε ενεργοποιηθεί αρκετά άτομα και ο καθένας έχει αναλάβει μια αρμοδιότητα.
Προς το παρόν είμαστε σε φάση που φτιάχνονται οι αφίσες, προσπαθούμε να βρούμε κείμενα τέτοια, ώστε να μην αδικούν κανέναν και να εκφράζονται όλες οι «εναλλακτικές», δείχνοντας όμως τι ΔΕΝ πρέπει να κάνει κάποιος.
Ακόμα και τίποτα να μην γίνει, εγώ προσωπικά ΠΟΝΤΑΡΩ πολύ στην ενημέρωση.
Στον προβληματισμό.
Ο λόγος που με ώθησε να κάνω όλα αυτά είναι γιατί απέκτησα πριν από 2 μήνες ένα κουτάβι και την ΠΑΤΗΣΑ.
Επειδή ήταν το πρώτο μου!
Επειδή δεν ήξερα και δεν είχα καμία σχέση!
Επειδή ποτέ δεν πίστευα ότι γίνεται τέτοιο εμπόριο.
Δεν ήξερα καν τι είναι το puppy mill και ενημερώθηκα κατόπιν εορτής.
Και επειδή ένιωσα άσχημα και δεν είναι όμορφο το feeling αυτό για ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα, να συμβάλουν άθελα τους σε όλο αυτό το παζάρι…
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑ!
Ακόμα και 1 άτομο να αποτρέψω από το χ pet shop για μένα θα σημαίνει κάτι αυτό.