Οnline petition

dgiorgio

Well-Known Member
1 Μαϊου 2011
114
0
Πιστεύω ότι θα βοηθούσε αν γινόταν πιο ξεκάθαρο το γεγονός ότι η αναπαραγωγή μη κατάλληλων σκύλων δημιουργεί προβλήματα συμπεριφοράς και υγείας στα κουτάβια με αποτέλεσμα οι νέοι ιδιοκτήτες να τα παρατάνε γιατί τους κάνουν τη ζωή δύσκολη. Πρέπει δηλαδή να γίνει σαφές ότι, ακόμα και σε αυτούς που δεν ασχολούνται με τα σκυλιά, το πρόβλημα των αδέσποτων οφείλεται στα pet shops και τους bybs. Επειδή ακριβώς τα αδέσποτα ενοχλούν όλο τον κόσμο (κυνόφιλους και μη) για διαφορετικούς λόγους.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Παιδιά, βάλτε και μια καλή αγγλική μετάφραση και κυκλοφορείστε το εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μόνο με οδηγία/κανονισμό της Ευρωπαϊκής Επιτρπής θα γίνει κάτι τέτοιο. Δυστυχώς πνίγομαι σήμερα διότι αύριο αρχίζει το εξάμημο και έχω ένα εκατομμύριο δουλειές, οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Αν περιμένετε μερικές μέρες, ίσως μπορέσω να το κάνω. Ή το κάνει κάποιος άλλος σήμερα, μου το στέλνει και το διορθώνω. :)

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Πιστεύω ότι θα βοηθούσε αν γινόταν πιο ξεκάθαρο το γεγονός ότι η αναπαραγωγή μη κατάλληλων σκύλων δημιουργεί προβλήματα συμπεριφοράς και υγείας στα κουτάβια με αποτέλεσμα οι νέοι ιδιοκτήτες να τα παρατάνε γιατί τους κάνουν τη ζωή δύσκολη. Πρέπει δηλαδή να γίνει σαφές ότι, ακόμα και σε αυτούς που δεν ασχολούνται με τα σκυλιά, το πρόβλημα των αδέσποτων οφείλεται στα pet shops και τους bybs. Επειδή ακριβώς τα αδέσποτα ενοχλούν όλο τον κόσμο (κυνόφιλους και μη) για διαφορετικούς λόγους.
Θέλεις να μου γράψεις ένα ακριβές κείμενο με αυτό που λες, αν γίνεται λίγες λέξεις γιατί δεν έχει μεγάλο περιθώριο λέξεων και να κάνω ένα edit να το προσθέσω? :)

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Παιδιά, βάλτε και μια καλή αγγλική μετάφραση και κυκλοφορείστε το εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μόνο με οδηγία/κανονισμό της Ευρωπαϊκής Επιτρπής θα γίνει κάτι τέτοιο. Δυστυχώς πνίγομαι σήμερα διότι αύριο αρχίζει το εξάμημο και έχω ένα εκατομμύριο δουλειές, οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Αν περιμένετε μερικές μέρες, ίσως μπορέσω να το κάνω. Ή το κάνει κάποιος άλλος σήμερα, μου το στέλνει και το διορθώνω. :)
Τι εννοείς να το κυκλοφορήσουμε εντός ΕΕ; Πώς μπορεί να γίνει αυτό? (είμαι άσχετη!!)
Το επίπεδο των αγγλικών μου... όχι δεν είναι για επίσημα κείμενα ΕΕ!! :p
Κάποιος εθελοντής μεταφραστής;;;;;;;;;;;;;;;;;

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Behind Pet Shops there are Puppy Mills. These and BYB (Back Yard Breeders) is a "curse" for our society. Responsible for the majority of stray dogs and sick animals at birth. They have no interest in mating healthy and "right" dogs, neither morphologically, nor based on their character and of course without having them examined for any hereditary diseases.

GET INFORMED AND SAY NO!

PROPER breeding exists, if you are looking for purebred dogs with their pedigrees and their certificates.There are animal lovers clubs and refuges, if you want to adopt a misfortune animal, that was abandoned by people, to keep you company.

We are against because dogs are deprived of basic needs:

They are crammed into small cages for as long as they live.
They are fed poor quality food.
They do not exercise at all.
They lack health care.
Uncontrolled mating only to give birth to puppies for money.

STOP BUYING SO THEY STOP TORMENT ANIMALS!!!

SAY NO AND GET INFORMED!

SOLUTIONS EXISTS FOR THIS PROBLEM!!

Δεν ξέρω αν είναι καλό, άλλαξα κάποιες λέξεις και κάποιες προτάσεις, αλλά το νόημα είναι το ίδιο..
Αν κάποιος βρει κάτι λάθος, ας το διορθώσει! :)

dgiorgio

Well-Known Member
1 Μαϊου 2011
114
0
Θέλεις να μου γράψεις ένα ακριβές κείμενο με αυτό που λες, αν γίνεται λίγες λέξεις γιατί δεν έχει μεγάλο περιθώριο λέξεων και να κάνω ένα edit να το προσθέσω? :)
Πίσω από τα Pet Shop υπάρχουν τα Puppy Mills. Αυτά και οι BYB (Back Yard Breeders) είναι "πληγή" για την κοινωνία μας. Ευθύνονται για την πλειοψηφία των αδέσποτων, για την παραγωγή άρρωστων ζώων. Καθώς ούτε λόγος για ζευγάρωμα μεταξύ υγειών και σωστών σκυλιών είτε μορφολογικά είτε με βάση τον χαρακτήρα και φυσικά χωρίς εξετάσεις για οποιαδήποτε κληρονομική ασθένεια με αποτέλεσμα οι νέοι ιδιοκτήτες να τα παρατάνε στο δρόμο λόγω του κόστους περίθαλψής τους ή της προβληματικής συμπεριφοράς που παρουσιάζουν. Συνήθως τα ζώα αυτά είναι αστείρωτα και το πρόβλημα διαιωνίζεται...

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ!

Υπάρχει ΣΩΣΤΗ εκτροφή αν θέλετε σκυλί ράτσας με τα χαρτιά του - Υπάρχουν φιλοζωικά σωματεία + καταφυγια, αν θέλετε να ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ένα άτυχο ζώο για να σας κρατάει συντροφιά.
Petition:
Είμαστε εναντίον γιατί τα σκυλιά στερούνται βασικών αναγκών:

Είναι στοιβαγμένα σε μικρά κλουβιά.
Τρέφονται με κακής ποιότητας φαγητό
Έχουν μηδενική άθληση
Ανύπαρκτη υγειονομική περίθαλψη
Ανεξέλεγκτο ζευγάρωμα με μόνο σκοπό την ΠΑΡΑΓΩΓΗ κουταβιών για τα χρήματα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ - ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ. ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ Κ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!
ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!

Last edited:

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Στη τελευταια προταση γραψε:

Η solutions exist (ενικος) for this problem

H there are solutions for this problem (καλυτερα)
Δίκιο έχεις.. Δε το πρόσεξα χθες..

Άρα το κρατάτε το κείμενο, απλά να προσθέσω αυτά που έγραψε ο dgiorgio??

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Behind Pet Shops there are Puppy Mills. These and BYB (Back Yard Breeders) is a "curse" for our society. Responsible for the majority of stray dogs and sick animals at birth. They have no interest in mating healthy and "right" dogs, neither morphologically, nor based on their character and of course without having them examined for any hereditary diseases. As a result of the above, owners abandon their pets on the streets, because their treatment requires great amount of money or they have behavioral problems. These animals are not neutered, so the problem of stray dogs perpetuates.

GET INFORMED AND SAY NO!

PROPER breeding exists, if you are looking for purebred dogs with their pedigrees and their certificates.There are animal lovers clubs and refuges, if you want to adopt a misfortune animal, that was abandoned by people, to keep you company.

We are against because dogs are deprived of basic needs:

They are crammed into small cages for as long as they live.
They are fed poor quality food.
They do not exercise at all.
They lack health care.
Uncontrolled mating only to give birth to puppies for money.

STOP BUYING SO THEY STOP TORMENT ANIMALS!!!

SAY NO AND GET INFORMED!

THERE ARE SOLUTIONS FOR THIS PROBLEM!!

Το διόρθωσα και έγραψα και το έξτρα που έγραψε ο dgiorgio.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Nα προσθεσω κατι?

PROPER breeding exists, if you are looking for purebred dogs with their pedigrees and their certificates. Υου can get relative information from your local Canine Organisation.....(Για να ξερει απο που καποιος θα βρεις τους proper breeders...)

ή οχι λετε?

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
δεν ξέρω αν θα μπορεί να τα γράψει όλα αυτά, γιατί είπε οτι έχει περιορισμένο αριθμό χαρακτήρων που μπορεί να χρησιμοποιήσει.. :?

Καλή ιδέα μου φαίνεται κατά τα άλλα.. :)