μπορει να ναι και τσοπανης. η ουρα του πως ειναι? κανει προς κουλουρα πανω απο την πλατη του? αλλιως ισως να χει και dutch shepherdView attachment 77639
Αποκλείεται αυτή η μίξη να πέτυχε στον πύργο Ηλείας
μπορει να ναι και τσοπανης. η ουρα του πως ειναι? κανει προς κουλουρα πανω απο την πλατη του? αλλιως ισως να χει και dutch shepherdView attachment 77639
Αποκλείεται αυτή η μίξη να πέτυχε στον πύργο Ηλείας
λιγο χλωμο,το corsican ειναι γυρω στα 25 κιλα μονο. o scooby ειναι πολυ πιο μεγαλος.Αφηστε τις βλακειες εκτροφικο corsican ειναι ο σκουμπι.
Είτε έτσι είτε αλλιώς είναι κούκλος! Να τον χαίρεσαι!!Η επόμενη θα είναι πάνω σε χιλιάρα μηχανή για να μη τρώει μπουλινγκ
Όταν ξεκίναγα το θέμα. Ήταν αλητάκος,δε μπορώ να πω..αλλά δες πως τα φέρνει η ζωή και γινόμαστε πριγκίπισσες
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ,ελπίζω την επόμενη φορά να σε πείσω ότι είναι ένας αληταμπουραςΕίτε έτσι είτε αλλιώς είναι κούκλος! Να τον χαίρεσαι!!
Συνέχεια αναφέρει "πω..πω..είναι τεράστιος".οτι και να ναι, ξεχωριζει παντως.
ps η μανα σου τι λεει, που εγινε σχεδον 5-πλασιος απ αυτο που ελεγε στην αγγελια?
αθανατη ελληνιδα μαναΣυνέχεια αναφέρει "πω..πω..είναι τεράστιος".
Όπως και συνέχεια λέει ότι πάλι καλά ότι έτυχε σε εμάς,και πως άλλη οικογένεια που θα την πείραζε το μέγεθος κτλ,ένας θεός ξέρει τι θα έκανε τον σκύλο,ενώ εδώ ο Σκούμπι είναι ευτυχισμένος.
Το έχει αποδεχτεί πλήρως,όταν έρθει η στιγμή και μετακομίσω δε νομίζω να καταφέρει να τον αποχωρηστει. Αφού κλείνονται στην κουζίνα μαζί και τρώνε παρέα...
Ναι όντως και σε σχέση με άλλα σκυλιά στα ίδια κυβικά είναι ο πιο μαζεμενος. Απλά είναι όλος μασίφ. Δε ξέρω τι σκατα ράτσα έχει,αλλά με στοκο είναι καλυμμένος γύρω γύρω. Πολύ μαζεμένο σκυλί.Δε του φαινεται οτι ειναι μεγάλος , κουταβινι μοιαζει και να ευχεσαι να μείνει ετσι.
(37 κάτι ειναι και τα 3 δικα μου σύνολο )
Θυμασαι που ρωτουσε πως να τον παχυνει και του ελεγες οτι ετσι ειναι και το γκρεμλιν βλεπεις τα πλευρακια του? Εδεσε ο σκουμπι εγινε σκυλος δολοφονοςΔε του φαινεται οτι ειναι μεγάλος , κουταβινι μοιαζει και να ευχεσαι να μείνει ετσι.
(37 κάτι ειναι και τα 3 δικα μου σύνολο )
Πωπω άλλη ιστορία του σκουμπι αυτή.Θυμασαι που ρωτουσε πως να τον παχυνει και του ελεγες οτι ετσι ειναι και το γκρεμλιν βλεπεις τα πλευρακια του? Εδεσε ο σκουμπι εγινε σκυλος δολοφονος
Πότε διοργανώνουμε καλλιστεία για το 2024;;; που δηλώνουμε υποψηφιότηταΕίναι πραγματικά καλλονός!