Ο Ivan μου!

Farfallina

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2012
111
0
Ο Ιvan μου είναι 1 akita 6 μηνών. Είναι τόσο φιλικός,τόσο έξυπνος μα και τόσο παιχνιδιάρης που πρέπει να τον γνωρίσετε για να το καταλάβετε!!!!!
Αυτός ο σκύλος απλά με "έσωσε" κυριολεκτικά και μεταφορικά για το λόγο που θα σας εξηγήσω τώρα αμέσως. Για αρκετό διάστημα είχα εθιστεί στα video games και συγκεκριμένα στο world of warcraft (wow)....μιλάμε για πολλές ώρες game play. Ούτε γονείς,ούτε κοπέλα αλλά ούτε και φίλοι μπορούσαν να με "ξεκολήσουν" απο wow...άλλα μόλις ήρθε στη ζωή μου ο ivan ούτε καν έχω ακουμπίσει παιχνίδι στον υπολογιστή!!!! Πώς είναι δυνατών μετά να μην λατρέβω αυτο το πλάσμα???
Εδώ είναι και μερικές φωτογραφίες του ivan μου :
View attachment 38399

View attachment 38400

View attachment 38401

View attachment 38402

View attachment 38403
Καλημέρα Thano, και καλώς ήλθες στην παρέα μας!!! Να έχετε μια καλά ζωή, εσύ και το κουκλί σου.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα γι αυτό που έγραψες, περί βοήθειας του σκύλου, από το "κόλλημα" σου με τα video games. Δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα, αλλά ο σκύλος είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία!! :)
Και μια προτροπή από ένα νέο μέλος, σε ένα άλλο. Άκου τους παλαιότερους του forum, με ανοιχτό μυαλό!! Κάτι ξέρουν παραπάνω, και σίγουρα οι περισσότεροι θέλουν να βοηθήσουν.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Εννοώ, ότι θα πρέπει ο Θάνος να καταλάβει, ότι όταν τον ρωτάνε τι σκύλο έχει, δεν πρέπει να λέει...καλά ε; έχω ένα akita inu φοβερό και τρομερό...καθαρόαιμο με τα όλα του...το πήρα 200 ευρώ τιμή ευκαιρίας...εκπληκτικό σκυλί παιδιά... τρέξτε κι εσείς να πάρετε τέτοιο, μ'αυτόν τον τρόπο και μ'αυτά τα λεφτά...

Διαφωνείς;
Δεν διαφωνω σε καμμια περιπτωση.
Αν και οταν ξεκινας τις κουβεντες για εκτροφεια κι τα σχετικα με ανθρωπους εκτος φορουμ που δεν εχουν πληροφορηση ολοι ξερουμε τι γινεται.εχουν ειπωθεί 1000αδες φορες.αλλα η προσπαθεια μετραει

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Αυτή την πληροφόρηση, πρέπει να την λάβουν πάσει θυσία.
Ακόμη κι αν δεν συνεχίσουν την συμμετοχή τους στο φόρουμ.
Θα τους έχει μείνει. Κι από κει και πέρα, διαλέγουν αν θέλουν να την αξιοποιήσουν ή όχι.
Και με το να λέμε μόνο, αχ τι γλυκούλι, ζουμπουρλούδικο και τσαχπινογαργαλιάρικο είναι...να σου ζήσει σαν τα ψηλά βουνά και να το καμαρώσεις μεγάλο και τρανό...δεν κάνουμε τίποτα.

Υπάρχει σκυλί, για το οποίο δεν νοιώθουμε έτσι, όλοι μας σ'αυτό το φόρουμ;

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
ελπιζω να το στειρηξε το αυτο που λεω...γιατι ετσι ειναι...τουλαχιστον οι γνωστες το ξερουν

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
Για τον φίλο Θάνο μακάρι να είναι παντα καλά το σκυλάκι του και να περνάνε ωραία

Last edited by a moderator:

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Ο Ιvan μου είναι 1 akita 6 μηνών. Είναι τόσο φιλικός,τόσο έξυπνος μα και τόσο παιχνιδιάρης που πρέπει να τον γνωρίσετε για να το καταλάβετε!!!!!
Καλώς ήρθες Θάνο, και να σου ζήσει ο κούκλος.
Το ξέρεις έτσι, πως όταν μεγαλώσει ο Ivan, πιθανώς να μην είναι τόσο φιλικός και ίσως σε ξαφνιάσει η συμπεριφορά του...??? Ειδικά στην εφηβεία....
Συνέχισε να ενημερώνεσαι για τη φυλή έτσι ώστε να είσαι προετοιμασμένος για όποιες δυσκολίες προκύψουν..Είναι αρκετά κυριαρχικά σκυλιά τα Ακίτα, και θέλουν σωστούς και δίκαιους χειρισμούς.

Υ.Γ. και εγώ προ σκυλιού έπαιζα αρκετά online games...Τώρα δεν ξέρω γιατί έχανα το χρόνο μου τόσο καιρό....