Καλημέρα Thano, και καλώς ήλθες στην παρέα μας!!! Να έχετε μια καλά ζωή, εσύ και το κουκλί σου.Ο Ιvan μου είναι 1 akita 6 μηνών. Είναι τόσο φιλικός,τόσο έξυπνος μα και τόσο παιχνιδιάρης που πρέπει να τον γνωρίσετε για να το καταλάβετε!!!!!
Αυτός ο σκύλος απλά με "έσωσε" κυριολεκτικά και μεταφορικά για το λόγο που θα σας εξηγήσω τώρα αμέσως. Για αρκετό διάστημα είχα εθιστεί στα video games και συγκεκριμένα στο world of warcraft (wow)....μιλάμε για πολλές ώρες game play. Ούτε γονείς,ούτε κοπέλα αλλά ούτε και φίλοι μπορούσαν να με "ξεκολήσουν" απο wow...άλλα μόλις ήρθε στη ζωή μου ο ivan ούτε καν έχω ακουμπίσει παιχνίδι στον υπολογιστή!!!! Πώς είναι δυνατών μετά να μην λατρέβω αυτο το πλάσμα???
Εδώ είναι και μερικές φωτογραφίες του ivan μου :
View attachment 38399
View attachment 38400
View attachment 38401
View attachment 38402
View attachment 38403
Σε καταλαβαίνω απόλυτα γι αυτό που έγραψες, περί βοήθειας του σκύλου, από το "κόλλημα" σου με τα video games. Δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα, αλλά ο σκύλος είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία!!
Και μια προτροπή από ένα νέο μέλος, σε ένα άλλο. Άκου τους παλαιότερους του forum, με ανοιχτό μυαλό!! Κάτι ξέρουν παραπάνω, και σίγουρα οι περισσότεροι θέλουν να βοηθήσουν.