Ο Boo λατρεύει το National Geo....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
κατερίνα είναι πολύ κούκλος και αξιαγάπητος.σε εμένα δεν βλέπει τηλεόραση,δεν της αρέσει εκτός αν βάλω κανά κανάλι τέτοιο και τραβήξει η προσοχή της.παρατήρησα ακόμα ότι η ουρά του ήταν σηκωμένη,υπεράσπιζε την αγέλη απο τους κακούς της τελεόρασης!:p
Εννοείται...ο Boo μας
έχει βγει φύλακας κανονικός!! Αφού σκέφτομαι μήπως αντί για πάπιες και κυνήγι...να κάνει μανίκι!! Πάντως χαρακτήρα τυπικό Golden δεν τον λες....

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Τελικά δεν ήταν κ τόσο δύσκολο ε? :rolleyes:

Κ εμείς βλέπουμε τηλεόραση αλλά δεν την αφήνω να πάει να μυρίσει γιατί πολλές φορές όταν την αφήνω μόνη,αφήνω κ την τηλεόραση ανοιχτή.
Ε κ δε θέλω να υπερενθουσιαστεί κ να τη φέρει τούμπα.
Στα shar pei γενικά αρέσει η tv αλλά ειδικά όταν με βλέπει να παρακολουθώ κάτι με ενδιαφέρον,τότε είναι που δεν ξεκολλάει..

Δε σταματούν να σε εκπλήσουν ποτέ!

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
ο κέδρος δεν πολυνοιάζεται για τουβου(πιο σωστά ταινίες, τουβου δεν τοχουμε και πολύ), σηκώνει αυτί καμιά φορά αλλα κυρίως στον κόσμο του

εκτός απο μία φορά βέβαια που φάνηκε πέρα για πέρα οτι δεν κανει το ζούμπερο για φύλακας. Βλέπαμε τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και ενώ όλα ήταν νορμάλ ενθουσιάστηκε με το γκόλουμ, ντόοοοιγκ, όρθιος και ξεβίδωμα ουράς και η μούρη στην οθόνη του υπολογιστή....

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
αχαχαχαχα να ερθει να κανει παρεα με τον δικο μου ,ταιριαζουν τα γουστα τους, μη δει τετραποδο στην οθονη στηνεται και παρακολουθει (αν δε γαυγιζε κιολας θα ηταν ο τελειος θεατης).δυστυχως δεν εχω νοβα οποτε αρκειται στα γνωστα καναλια.

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Πω πω ένα πανέμορφο αγόρι *agapoylas*
Η Σόνια ενθουσιάζεται όταν ακούει φωνές απο ζώα στην τηλεόραση :p Κάθετε μπροστά και στραβοκοιτάζει γυρνώντας το κεφάλι δεξιά και αριστερά απο περιέργεια:rolleyes:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
nfeel...όχι...δεν ήταν και ευχαριστώ για τις συμβουλές!!! Τώρα θα αρχίσω να ανεβάζω και άλλα απο το διαολόσκυλο!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ