Ο σκύλος μου ''σκέφτεται'' μόνο το ζευγάρωμα!!!!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Να ξέρεις πως για ένα μήνα, δύο φορές το χρόνο, για όλη τους την ζωή θα συμπεριφέρονται έτσι τα σκυλιά σου.
Εγώ θα στείρωνα ένα απο τα δύο.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
πάρε ένα crate κορίτσι μου για να τον βάζεις κάποιες ώρες εκεί, μην αφήνεις το σκυλάκο στο αυτοκίνητο, κρίμα είναι

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
πάρε ένα crate κορίτσι μου για να τον βάζεις κάποιες ώρες εκεί, μην αφήνεις το σκυλάκο στο αυτοκίνητο, κρίμα είναι
Ναι ρε παιδι μου δικιο εχει ο γριφος ,και ακομα καλυτερα δωστο σε καποιον φιλο της μερες αυτες

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Κι εγω προτεινω crate για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Ειναι κατι που θα κανω κ εγω στο μελλον καθως εχω αρσενικο-θηλυκο στο σπιτι.
Τωρα οσον αφορα τη στειρωση, στη θεση σου δεν θα το εκανα και θα προσπαθουσα να βρω αλλες λυσεις ξανα και ξανα...
Δηλαδη θα το σκεφτομουν 2-3-4-5-6-7-8 φορες και αν εφτανα στο αισχατο σημειο που πραγματικα δεν γινοταν αλλιως, ισως να το εκανα.
Αλλα οκ εγω ειμαι της αποψης οτι στειρωση κανεις, οταν υπαρχει λογος υγειας ειτε σε αρσενικο ειτε σε θηλυκο και δεν το σκεφτεσαι και καθολου.
Για τα υπολοιπα κατσε λιωστο και βρες λυση. ;)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
alexdimitro , ελπίζω όπου να 'ναι να τελειώνει το θέμα σου με τα σκυλιά για να ηρεμήσεις κι εσυ και εκείνα,μόνο που σκέφτομαι πως κυνηγάς τον αρσενικό όλη μέρα μην πάει και σου κάνει κουτσούβελα κουράζομαι!
Μη σε επηρεάζει το μέγεθος,κι εγώ έχω ένα τσιουάουα και τη στείρωσα πριν προλάβει να μπει στη δεύτερη περίοδό της καθαρά για το αίμα,δεν είχα βέβαια σκοπό να τη ζευγαρώσω αλλά δεν είχα και αρσενικό για να εχω πρόβλημα σαν το δικό σου.Όταν μπηκε για στείρωση ήταν κοντά στο ενάμισι κιλό,μην ανησυχείς,απλά να εμπιστεύεσαι τον κτηνίατρό σου