Rottie: Ο τίτλος του θέματος «Ο μπουμπούκος μου τρελαίνεται για» άλλαξε σε «Ο σκύλος μου και ο φραπέ!» και μεταφέρθηκε στην κατηγορία «Διατροφή και άσκηση».
Πραγματικά έχει πολύ πλάκα...
Θα πρέπει να σας πω, ότι δεν πρόκειται για λαίμαργο σκυλί... Κάθε άλλο μάλιστα. Πάντα όμως, του αρέσει να δοκιμάζει ότι τρώω εγώ και ότι πίνω...
Πίνει coca cola, διάφορους χυμούς και γενικά ότι πίνουμε και εμείς, θέλει πάντα να δοκιμάζει και να πίνει λίγο.
Προχθές όμως, έκανα το λάθος και του έδωσα να δοκιμάσει, επειδή το ζητούσε επίμονα, λίγο αφρό από το φραπέ μου !!!
Νόμιζα, πως όπως και με όλα τα άλλα, θέλει να δοκιμάσει και αυτό είναι όλο...
Τι ήταν, βρε παιδιά, να το κάνω αυτό...???
Από εκείνη τη στιγμή, μόλις δει φραπέ, κάθεται δίπλα και στην αρχή γλύφεται... και με κοιτάει, για να το καταλάβω και να του δώσω...
Μόλις όμως, δει ότι δεν του δίνω..., χαλάει τον κόσμο...
Στην αρχή, γκρινιάζει σιγανά, αλλά σιγά - σιγά ανεβαίνει η ένταση της γκρίνιας και της φωνής του..., μέχρι που να με κάνει να υποχωρήσω...
Και το χειρώτερο είναι, ότι είναι και πολύ ξεροκέφαλος... :lol:
Πραγματικά έχει πολύ πλάκα...
Θα πρέπει να σας πω, ότι δεν πρόκειται για λαίμαργο σκυλί... Κάθε άλλο μάλιστα. Πάντα όμως, του αρέσει να δοκιμάζει ότι τρώω εγώ και ότι πίνω...
Πίνει coca cola, διάφορους χυμούς και γενικά ότι πίνουμε και εμείς, θέλει πάντα να δοκιμάζει και να πίνει λίγο.
Προχθές όμως, έκανα το λάθος και του έδωσα να δοκιμάσει, επειδή το ζητούσε επίμονα, λίγο αφρό από το φραπέ μου !!!
Νόμιζα, πως όπως και με όλα τα άλλα, θέλει να δοκιμάσει και αυτό είναι όλο...
Τι ήταν, βρε παιδιά, να το κάνω αυτό...???
Από εκείνη τη στιγμή, μόλις δει φραπέ, κάθεται δίπλα και στην αρχή γλύφεται... και με κοιτάει, για να το καταλάβω και να του δώσω...
Μόλις όμως, δει ότι δεν του δίνω..., χαλάει τον κόσμο...
Στην αρχή, γκρινιάζει σιγανά, αλλά σιγά - σιγά ανεβαίνει η ένταση της γκρίνιας και της φωνής του..., μέχρι που να με κάνει να υποχωρήσω...
Και το χειρώτερο είναι, ότι είναι και πολύ ξεροκέφαλος... :lol: