Γιατί όχι; Ο σκυλος ειναι εφηβος.δεν είναι ορμές.
Γιατι δε λες εσυ αν ξερεις;Μου αρέσει όλοι που γράφεται για διόρθωση συμπεριφοράς(και είναι σωστό βέβαια), έχετε σκεφτεί όμως ότι το 80%+ δεν ξέρει τι είναι διόρθωση ή δεν μπορεί να βρει πως να το κάνει;
είναι το πιο τρυφερό πλάσμα στον κόσμο, γύρω στα 18 κιλάκια πίσσα μαύρος, του αρέσει να να παίζουμε κοροιδο μέσα στο σπίτι, να κυνηγιόμαστε, και να μπαίνουν επισκέπτες στο σπίτι! πεθαίνει για κόσμο και συναναστροφές!
Νομίζω μόνο ο Καστράτο του Αρκά θα παράταγε το καβάλημα για να πάρει λιχουδιά.....υ.γ δεν χρειάζεται να του λες Μη κ να το τραβάς ! Μπορείς να έχεις λιχουδιές στο χέρι ή κάτι που του αρέσει τέλος πάντων κ να του αποσπάς την προσοχή . Να του τραβάς την προσοχή προς εσένα !!
Δεχόμαστε private sessions καθημερινά 18:00 – 20:00. Free of charge!Επιλογές:
- Τον αφήνεις να διορθωθεί από σκυλιά που ξέρουν να διορθώνουν.
Α μάλλον κατάλαβα εγώ λάθος ! Νομιζα να τον τραβάει κ να λέει μη όταν πάει να πλησιάσει άλλα σκυλιά , όχι να ταΕπιλογές:
- Τον φέρνεις σε ψυχολογία που να μην περνάει απ το μυαλό του ότι καβαλάει κάποιος άλλος εκτός από εσένα.
- Τον αφήνεις να διορθωθεί από σκυλιά που ξέρουν να διορθώνουν.
- Δεν τον ξανααφήνεις να "παίξει" με σκυλιά και ιδίως αρσενικά.
Νομίζω μόνο ο Καστράτο του Αρκά θα παράταγε το καβάλημα για να πάρει λιχουδιά.....
E;- Τον φέρνεις σε ψυχολογία που να μην περνάει απ το μυαλό του ότι καβαλάει κάποιος άλλος εκτός από εσένα.
6 μηνών δεν είναι καμμία συμπεριφορά παγιωμένη. Αφενός, και αφετέρου, μια χαρά reset υπάρχει πιθανότητα να κάνει μια στείρωση, ακόμη και σε οποιαδήποτε ηλικία. Απλώς, δεν είναι απαραιτήτως, το πρώτο πράγμα που μπορεί να γίνει. Ισως το τελευταίο.Θα σταθώ σε αυτό που σου είπε ο κτηνιατρος . Αν μια συμπεριφορά είναι παγιωμένη , με την στείρωση κατά πάσα πιθανότητα δεν αλλάζει . Δεν κάνει reset η στείρωση .
Συνεχίζω να μην το θεωρώ δεδομένο . Τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία σε σκύλο φίλου μου , ο οποίος έκανε στείρωση 8 μηνών για να σταματήσει ο σκύλος του να έχει διάφορες "κακές" συνήθειες , συμπεριλαμβανομένης κ αυτής κ απέτυχε παταγωδώς ! Σίγουρα ένα περιστατικό δεν μπορεί να δημιουργήσει κανόνα6 μηνών δεν είναι καμμία συμπεριφορά παγιωμένη. Αφενός, και αφετέρου, μια χαρά reset υπάρχει πιθανότητα να κάνει μια στείρωση, ακόμη και σε οποιαδήποτε ηλικία. Απλώς, δεν είναι απαραιτήτως, το πρώτο πράγμα που μπορεί να γίνει. Ισως το τελευταίο.
Που θα σας βρω;Δεχόμαστε private sessions καθημερινά 18:00 – 20:00. Free of charge!