Ο σκύλος μου καβαλάει τα άλλα σκυλιά

emma13

Active Member
28 Δεκεμβρίου 2016
30
6
είναι το πιο τρυφερό πλάσμα στον κόσμο, γύρω στα 18 κιλάκια πίσσα μαύρος, του αρέσει να να παίζουμε κοροιδο μέσα στο σπίτι, να κυνηγιόμαστε, και να μπαίνουν επισκέπτες στο σπίτι! πεθαίνει για κόσμο και συναναστροφές!

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
δεν είναι ορμές.
Γιατί όχι; Ο σκυλος ειναι εφηβος.

Εγω δεν ειμαι κατα των παρκων (ειμαι κατα του μεγαλυτερου ποσοστου των ανθρωπων που αφηνουν τα σκυλια τους εκει :p) Υπαρχουν σκυλια που οντως μπορουν και εκτονωνονται σε τετοια μερη. Ο δικος μου δεν ειναι ενας απο αυτους, ουτε και ο δικος σου. Δεν υπαρχει λόγος να του επιτρεπεις τετοιες συμπεριφορες ή να ενοχλεις αλλους. Ειναι πολυ ευκολο να γινει βλακεια σε τετοιες περιπτωσεις. Συμφωνω και γω οτι καλυτερα θα ηταν να τραβηξεις εσυ μονο την προσοχη του στις βολτες, περπατημα και παιχνιδι οι δυο σας. Και στη συνεχεια, αν εχεις τη δυνατοτητα,να κανεις βολτα -περπατημα δηλαδη - με αλλο σκυλο ή αλλους σκυλους στο λουρι ολοι.

Μου αρέσει όλοι που γράφεται για διόρθωση συμπεριφοράς(και είναι σωστό βέβαια), έχετε σκεφτεί όμως ότι το 80%+ δεν ξέρει τι είναι διόρθωση ή δεν μπορεί να βρει πως να το κάνει;
Γιατι δε λες εσυ αν ξερεις;

emma13

Active Member
28 Δεκεμβρίου 2016
30
6
είναι το πιο τρυφερό πλάσμα στον κόσμο, γύρω στα 18 κιλάκια πίσσα μαύρος, του αρέσει να να παίζουμε κοροιδο μέσα στο σπίτι, να κυνηγιόμαστε, και να μπαίνουν επισκέπτες στο σπίτι! πεθαίνει για κόσμο και συναναστροφές!

• Like
Reactions: Taitienitsa

emma13

Active Member
28 Δεκεμβρίου 2016
30
6
ωχ... γιαυτό διαφαίνονται σιγά σιγά κάποιοι κοιλιακοί...:D

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr

:p

• Like
Reactions: Estranged

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Επιλογές:
- Τον φέρνεις σε ψυχολογία που να μην περνάει απ το μυαλό του ότι καβαλάει κάποιος άλλος εκτός από εσένα.
- Τον αφήνεις να διορθωθεί από σκυλιά που ξέρουν να διορθώνουν.
- Δεν τον ξανααφήνεις να "παίξει" με σκυλιά και ιδίως αρσενικά.

υ.γ δεν χρειάζεται να του λες Μη κ να το τραβάς ! Μπορείς να έχεις λιχουδιές στο χέρι ή κάτι που του αρέσει τέλος πάντων κ να του αποσπάς την προσοχή . Να του τραβάς την προσοχή προς εσένα !!
Νομίζω μόνο ο Καστράτο του Αρκά θα παράταγε το καβάλημα για να πάρει λιχουδιά.....

Last edited:

Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
36
Κορυδαλλός
Επιλογές:
- Τον φέρνεις σε ψυχολογία που να μην περνάει απ το μυαλό του ότι καβαλάει κάποιος άλλος εκτός από εσένα.
- Τον αφήνεις να διορθωθεί από σκυλιά που ξέρουν να διορθώνουν.
- Δεν τον ξανααφήνεις να "παίξει" με σκυλιά και ιδίως αρσενικά.

Νομίζω μόνο ο Καστράτο του Αρκά θα παράταγε το καβάλημα για να πάρει λιχουδιά.....
Α μάλλον κατάλαβα εγώ λάθος ! Νομιζα να τον τραβάει κ να λέει μη όταν πάει να πλησιάσει άλλα σκυλιά , όχι να τα
καβαλήσει !!!!

Last edited:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.748
7.268
E;
Μιλάς με γρίφους γέροντα...

• Like
Reactions: Orilis

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Θα σταθώ σε αυτό που σου είπε ο κτηνιατρος . Αν μια συμπεριφορά είναι παγιωμένη , με την στείρωση κατά πάσα πιθανότητα δεν αλλάζει . Δεν κάνει reset η στείρωση .
6 μηνών δεν είναι καμμία συμπεριφορά παγιωμένη. Αφενός, και αφετέρου, μια χαρά reset υπάρχει πιθανότητα να κάνει μια στείρωση, ακόμη και σε οποιαδήποτε ηλικία. Απλώς, δεν είναι απαραιτήτως, το πρώτο πράγμα που μπορεί να γίνει. Ισως το τελευταίο.

• Like
Reactions: zerom0 and sea-mol

Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
36
Κορυδαλλός
6 μηνών δεν είναι καμμία συμπεριφορά παγιωμένη. Αφενός, και αφετέρου, μια χαρά reset υπάρχει πιθανότητα να κάνει μια στείρωση, ακόμη και σε οποιαδήποτε ηλικία. Απλώς, δεν είναι απαραιτήτως, το πρώτο πράγμα που μπορεί να γίνει. Ισως το τελευταίο.
Συνεχίζω να μην το θεωρώ δεδομένο . Τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία σε σκύλο φίλου μου , ο οποίος έκανε στείρωση 8 μηνών για να σταματήσει ο σκύλος του να έχει διάφορες "κακές" συνήθειες , συμπεριλαμβανομένης κ αυτής κ απέτυχε παταγωδώς ! Σίγουρα ένα περιστατικό δεν μπορεί να δημιουργήσει κανόνα
, αλλά ας έχουμε στο μυαλό , ότι η στείρωση για τέτοιους λόγους δεν είναι η λύση του προβλήματος .
Βασικά το ίδιο λέμε ...
Πιθανότατα γράφεις ... Άρα μπορεί κ όχι ! Όποτε ας μείνουμε στο ότι αρχικά πρέπει να κάνει κάτι άλλο ,όπως λες κ εσυ!!

Last edited:

sheila

New Member
1 Μαρτίου 2017
2
0
26
Να ρωτισω κατι και εγω για το ηδιο θεμα εχω ενα κουταβι 6 μηνων μεγαλο δανο (μολοσο) δεν εχει περιοδο ακομα, αλλα ολα τα αρσρνικα που γνωριζει στιρομενα-αστιροτα την ''καβαλανε''. Ο κτηνιατροσ μας ειπε να μην την αφηνουμε να τησ το κανουν αυτο γιατι ειναι ακομα μικρη και τα κοκαλα τησ ειναι ευραυστα.:unsure: Τι μπορω να κανω για αυτο;;;;

Spyros-Akita

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2016
356
783
26
Καλησπέρα!
Θα μπορούσε Κάποιος να περιγράψει την διαδικασία της διόρθωσης? Πότε λαμβάνει μέρος και με ποιον τρόπο?!
Αν υπάρχει ανάλογο thread θα με ευχαριστούσε να με παραπεμψετε!

• Like
Reactions: emma13