Ο σκύλος μου εμφανίζει εκδικητική συμπεριφορά.

12 Δεκεμβρίου 2011
10
0
Βγαίνει περίπου 45 λεπτά 2 φορές την ημέρα αλλά και πάλι στο σπίτι γυρνάει με πολύ ενέργεια..ίσως και σε υπερένταση καμιά φορά...θα κοιτάξω για τα παιχνίδια που λες γιατί δεν τα ξέρω...
-Σ' ευχαριστώ l.Kyveli ! Ηταν ότι πιο αισιόδοξο έχω ακούσει γιατί πραγματικά έχω αγχωθεί πάρα πολύ και θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα γιατί πραγματικά έχει καλό χαρακτήρα αλλά την προδίδει η υπερβολική ενέργεια που έχει...στενοχωριέμαι που κάποιοι φίλοι μου δεν θέλουν ούτε να τους πλησιάζει και κοιτάνε με αηδία και που θα αναγκαστώ στο τέλος να πω ότι οκ αυτό το σπίτι έχει σκύλο ή το δέχεσαι και ερχεσαι ή οχι...αλλά δεν ξέρω και τι άλλο να κάνω...ίσως αργότερα βρεθεί λύση και σε αυτό και ηρεμήσει και ο σκύλος και οι λοιποί...:)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς

κουκλακια για δαγκωμα, παιχνιδια με ηχο, λιχουδιες κρυμμενες σε διαφορα μερη που επιτρεπεται να πηγαινει ο σκυλος. Στην αρχη δειξε της οτι κατι πρεπει αν ψαχνει, μετα θα το καταλαβαινει μονη της. Η πνευματικη εκτονωση ειναι πολλες φορες πιο κουραστικη απο τη σωματικη. ;)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αυτά τα 45' που βγαίνει ..δεν έχει εκεί κοντά κάποιο ασφαλές μέρος να την τρέξεις λίγο με κανένα μπαλάκι...να βγάλει την εκτόνωση όσο σας επιτρέπει ο χρόνος που έχετε ?

12 Δεκεμβρίου 2011
10
0
Δυστυχώς όχι κυρίως κάτι ασφαλές και επειδή έχει τύχει να μου βγει από το λουρί και έχω παρατηρήσει ότι δεν αναγνωρίζει τον κίνδυνο από τα αυτοκίνητα και βγαίνει στο δρόμο άφοβα τελείως τη φοβάμαι πάρα πολύ...το καλοκαίρι την πήγαινα στο βουνό και έτρεχε ελεύθερη κάποιες Κυριακές αλλά σε καθημερινή βάση δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα και δυστυχώς μένω σε περιοχή που όχι μόνο δεν έχει πάρκο περιφραγμένο για σκύλους αλλά και στο πεζοδρόμιο όλο και κάποια γιαγιά θα κάνει την παρατήρησή της μόνο που περπατάς..:/

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Προσ θεού δεν είμαστε αλάνθαστοι, όλοι έχουμε κάνει λάθη και το γεγονός ότι ο κάθε σκύλος έχει χαρακτήρα δυστυχώς το εντίνει αυτό, γιατί κάτι που "πιάνει" σε έναν σκύλο δεν ''πιάνει'' στον άλλο....

Τα πράγματα είναι απλά και μην στρεσσάρεσαι, γιατί αυτό μεταδίδεται και στο σκύλο που στρεσσάρεται μαζί σου χωρίς να καταλαβαίνει και γιατί!!
Διάβασε με υπομονή και επιμονή διάφορα θέματα εδώ, ρώτα και εμάς έστω και με π.μ. για ό,τι θέλεις, φτιάξει ένα πλάνο και όταν με το καλό πας να μείνεις με τον καλό σου θα κάνετε όλοι μία νέα αρχή... μη ξεχνάς ότι θα είναι ψαρωμένη από την αλλαγή και η μικρή και θα είναι σαν να ξεκινάς από την αρχή με τους νέους κανόνες... όλα θα πάνε καλά!! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925

κουκλακια για δαγκωμα, παιχνιδια με ηχο, λιχουδιες κρυμμενες σε διαφορα μερη που επιτρεπεται να πηγαινει ο σκυλος. Στην αρχη δειξε της οτι κατι πρεπει αν ψαχνει, μετα θα το καταλαβαινει μονη της. Η πνευματικη εκτονωση ειναι πολλες φορες πιο κουραστικη απο τη σωματικη. ;)
Το παζλ το έχουμε το λύνει το μπουνταλόσκυλο πολύ γρήγορα! :)

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
christine190684 δες (αν εχεις αμαξι) αν μπορεις να βρεις καποιο παρκο η καποιο αλλο μερος που να μπορεις πχ με 10-15 λεπτα οδηγησεις να πας και να την αφησεις να τρεξει και να ξεδωσει.