Ο σκύλος μου είναι ρατσιστής!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Τα πάντα κρύβονται στο πλησίασμα και στην προσέγγιση του σκύλου από τον άλλο άνθρωπο!

Δεν καταλαβαίνει ο σκύλος εθνικότητες, καταλαβαίνει κινήσεις σώματος!

Αν έρθει κάποιος διστακτικά μπροστά μου και σταθεί είτε Έλληνας είναι είτε αλλοδαπός ο σκύλος θα του γαυγίσει!

20 Μαρτίου 2011
12
0
Εγω πιστευω οτι ειναι ενστικτο.ο δικος μου γαυγιζει σε ναρκωμανεις κ γυφτους,αλλα π.χ σε αλβανους υπαρχουν ατομα που τον χαιδεψαν κ ολας(καλα παιδια).αλλο παραδειγμα, μια γειτονισα που ηρθαν οικογενειακα προσφατα απεναντι απο το σπιτι μου δεν αφηνει κανενα μελος χωρις να γαυγησει.ο λογος πιστευω ειναι οτι επειδη ειχα νταραβερια με την κορη μεχρι που μου την εφερε!!!!απο τοτε ο σκυλος οταν τους βλεπει δεν τους αφηνει σε ησυχεια..οποτε αποψη μου ειναι οτι οφειλεται στο ενστικτο..

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Sorry ρε παιδιά, αλλά δεν γαβγίζει σε αλβανούς (προφανώς γιατί είναι λευκοί) οπότε σταματήστε να μου λέτε περί Αλβανών γιατί ακούγονται κάπως ρατσιστικά αυτά τα σχόλια όσο να 'ναι..

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
.ο λογος πιστευω ειναι οτι επειδη ειχα νταραβερια με την κορη μεχρι που μου την εφερε!!!!απο τοτε ο σκυλος οταν τους βλεπει δεν τους αφηνει σε ησυχεια..οποτε αποψη μου ειναι οτι οφειλεται στο ενστικτο..
χαχαχαχα!!! :D :D :D

θα εκπαιδευσω τον Σαγκα.. αμα βλεπει αλλες γυναικες γυρω απο Α. να ορμαει!! μου δωσες ιδεα!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Sorry ρε παιδιά, αλλά δεν γαβγίζει σε αλβανούς (προφανώς γιατί είναι λευκοί) οπότε σταματήστε να μου λέτε περί Αλβανών γιατί ακούγονται κάπως ρατσιστικά αυτά τα σχόλια όσο να 'ναι..
Ενω αν λέγαμε για τους μαυριδερους, δε θα ηταν ρατσιστικά....:paja1:

Καλά, αν έχει προτίμηση στο χρώμα, εκει στην Αγγλία έχεις να του δίνεις σιρόπι για το λαιμό με τα λίτρα...:p

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
δοκιμασε να γανωσεις εναν φιλο σου και δες αν ο σκυλος εκνευριστει...αν ναι φταιει το χρωμα και αρα ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ :D

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Πάντως πριν από εμένα τον είχε μία κυρία από τη Βουλγαρία (άρα δεν είναι ρατσιστής ) :Ρ
Μα να έχω σκύλο ρατσιστή; Από πού έμοιασε;
Θυμάμαι το σκύλο ενός παλιού γνωστού που τον είχε μάθει όταν ακούει "Αλβανός" ή "Τούρκος" όρμαγε! Αυτός ήταν ο ρατσισμός αυτοπροσώπως! έλεος !

Σόρρυ που το είπα έτσι πάντως πριν (σχετικά με τα ρατσιστικά σχόλια περί Αλβανών) απλά όλοι σχεδόν το αναφέρετε και το βλέπω λίγο ρατσιστικό. Μιας και έχει πρόβλημα ή με το χρώμα (μπορεί να του είναι άγνωστο) ή την βλέπει "φύλακας" όταν είναι στο αμάξι.
θα κοιτάξω ξανά τι θα κάνει στις βόλτες. Μακάρι να μην γαβγίζει! :(

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δεν κάνουν διακρίσεις τα ζωάκια με την εννοια που το λες. Στο αμάξι προστευτει τον χωρο του, όπως κάνει και στο σπίτι, με τον τρόπο που μπορει και του επιτρέπει το μέγεθός του.

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Σόρρυ που το είπα έτσι πάντως πριν (σχετικά με τα ρατσιστικά σχόλια περί Αλβανών) απλά όλοι σχεδόν το αναφέρετε και το βλέπω λίγο ρατσιστικό.
ναι ενταξι μπορει πολυ να το θεωρισουν ρατσιστικο δεν ξερω αλλα απο την συζητηση που κανουμε δεν τους βαζουμε ολους μεσα οποτε ρατσιστικο θα το θεωρησει ο ξενος που καταβαθος δεν δεχεται τη χωρα του με αποτελεσμα να παρεξιγουνται ευκολα η να το παιζουν πατριοτες για κριψουν την ανασφαλια που νιωθουν. ετσι πηστευω και το λεω γιατι εχω φιλους που ειναι ετσι! εγω προσωπικα δεν ειχα ποτε τετιο προβλημα με ρατσισμο κλπ. γιατι ξερω πως εδω που ειμαι πρεπει να το σεβομαι και φυσικα δεν ξεχναω τις ριζες μου για τις οποιες ειμαι και περιφανη για τα καλα της. αυτα οσο αφωρα τον ρατσισμο! γιατι ξεφιγαμε λιγο απο το θεμα σου:p

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Λοιπόν, επειδή μάλλον έγιναν παρεξηγήσεις και δόθηκαν λάθος εντυπώσεις, οφείλω να διευκρινήσω ότι σε καμία περίπτωση δεν είχα διάθεση να θίξω ή να προσβάλλω κανέναν. Δεν χρησιμοποιήσα επίθετα που να παραπέμπουν σε χρώμα - μαύρος, άσπρος, κόκκινος, κίτρινος. Χρησιμοποίησα εθνικά επίθετα, τα οποία δεν τα θεωρώ προσβλητικά. Δεν νομίζω ότι το να αποκαλείς κάποιον Αφρικανό, Έλληνα, Κινέζο, Αλβανό, είναι προσβλητικό, σε αντίθεση με το μαύρος, νέγρος, αράπης, κιτρινιάρης, ασπρουλιάρης, κλπ., λέξεις που έχω ακούσει, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου γιατί δεν μου αρέσουν. Αυτά που ανέφερε ο Στέλιος με κάλυψαν πλήρως. Έχω παρατηρήσει αυτή την αντίδραση στον σκύλο μου (ακόμη και σε αλλοδαπούς που ζούν χρόνια στην γειτονιά μας και τους χαιρετώ εγκαρδιότατα) και με φέρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Την ανέφερα διοτί εδώ συζητάμε για συμπεριφορές σκύλων, και έχει ενδιαφέρον το αν τα σκυλιά μπορούν να ξεχωρίσουν τέτοιου είδους διαφορές. Δυστυχώς κάποια σχόλια παρερμηνεύτηκαν, οπότε θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν και λυπάμαι αν το έκανα άθελα μου.
Νταβίνα κορίτσι μου, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι τίποτε από όσα ειπώθηκαν εδώ δεν είχε σκοπό να σε θίξει. Ειλικρινά λυπάμαι αν αισθάνθηκες άσχημα.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
ναι ενταξι μπορει πολυ να το θεωρισουν ρατσιστικο δεν ξερω αλλα απο την συζητηση που κανουμε δεν τους βαζουμε ολους μεσα οποτε ρατσιστικο θα το θεωρησει ο ξενος που καταβαθος δεν δεχεται τη χωρα του με αποτελεσμα να παρεξιγουνται ευκολα η να το παιζουν πατριοτες για κριψουν την ανασφαλια που νιωθουν. ετσι πηστευω και το λεω γιατι εχω φιλους που ειναι ετσι! εγω προσωπικα δεν ειχα ποτε τετιο προβλημα με ρατσισμο κλπ. γιατι ξερω πως εδω που ειμαι πρεπει να το σεβομαι και φυσικα δεν ξεχναω τις ριζες μου για τις οποιες ειμαι και περιφανη για τα καλα της. αυτα οσο αφωρα τον ρατσισμο! γιατι ξεφιγαμε λιγο απο το θεμα σου:p
έχεις δίκιο.
Ευτυχώς όσοι ξέρω είναι περήφανοι για τη χώρα καταγωγής τους. :)

Anyway, πρέπει να καταλάβω τελικά αν έχει πρόβλημα ή αν το κάνει γενικά σε ό,τι κινείται εκτός αυτοκινήτου. Ψιλοφοβάμαι μην κάνει κανείς την κίνηση να τον χαϊδέψει και του ορμήσει (οκ, θα μου πείτε τόσο μικρό σκ*τάκι δεν θα τον πονέσει, αλλά δεν έχει σημασία. δεν θέλω να είναι επιθετικός με τους ανθρώπους και με τα ζώα, εξάλλου μπορεί μετά να συνηθίσει ότι "όταν πλησιάζει κάποιος δαγκώνω" και να μην τον αφήνει με τίποτα μετά) απαπαπαπαπα ! ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Παιδιά παρακαλώ ας παραμείνουμε εντός του θέματος!

Μην αναλωνόμαστε σε ανθρώπινες σκέψεις και προβληματισμούς!Καλύτερα θα είναι να αναλωθούμε σε σκυλίσιους προβληματισμούς!

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο σκύλος ΔΕΝ έιναι ρατσιστής και δεν αντιλαμβάνεται τα πράγματα όπως εμείς!
Έχει άλλα κριτίρια και άλλες συμπεριφορές από τον άνθρωπο!Μην ανθρωποποιούμε σκυλίσιες συμπεριφορές!
Τον ρατσισμό εμείς τον καλλιεργούμε, οι άνθρωποι, και δεν νομίζω να χωράει σε ένα τέτοιο forum/topic σαν αυτό!

Last edited:

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Νταβίνα κορίτσι μου, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι τίποτε από όσα ειπώθηκαν εδώ δεν είχε σκοπό να σε θίξει. Ειλικρινά λυπάμαι αν αισθάνθηκες άσχημα.[/COLOR]
Μα φυσικα επειδη καταλαβαινω και δεν παρεξιγουμε πηρα μερος σε αυτο το θεμα:p δεν υπαρχει λογος παρεξιγησης εδω! ενας ηταν που δεν θυμαμε ποιος ηταν που το θεωρισε ρατσιστικο και ετσι ξεφιγαμε απο το προβλημα του μικρου σκυλακου που θελει συμβουλες:p

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μα φυσικα επειδη καταλαβαινω και δεν παρεξιγουμε πηρα μερος σε αυτο το θεμα:p δεν υπαρχει λογος παρεξιγησης εδω! ενας ηταν που δεν θυμαμε ποιος ηταν που το θεωρισε ρατσιστικο και ετσι ξεφιγαμε απο το προβλημα του μικρου σκυλακου που θελει συμβουλες:p
Χαίρομαι ιδιαιτέρως ! Να είσαι καλά κορίτσι μου ! :)

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
οπως ειχα πει και προγηουμενος ισως το οτι μπορει να τον κοιταξουν περιεργα η κατι τετιο να νιωθει ανασφαλεια και να αντιδραει ετσι. στο δικο μου θεμα που ο Τζερυ αγριευει με σκυλια με συμβουλεψαν πως πρεπει να γινω το αφεντικο του και σε χαρακτηρα και γενικα να ειμαι ψυχραιμη και να μην αγχονομαι γιατι αμα αγχοθω εγω τοτε θα αγχοθει και ο Τζερυ γιατι καταλαβενουντα παντα τα σκυλια κλπ. ξερω πως δεν ειναι το ιδιο αλλα ελπιζω να βοηθισα εστω και λιγο.:)

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
το θέμα είναι ότι δεν τον κοιτάνε καν...
γι'αυτό έχω προβληματιστεί..
Για παράδειγμα, καθόταν ένας κύριος έξω από ένα ψαράδικο και σταματήσαμε στο φανάρι και άρχισε να γαβγίζει ο δικός μου με το που τον είδε!
Αλλά μετά, γάβγισε και σε έναν πάνω σε μία μηχανή, οπότε σκέφτομαι μήπως είναι αυτό που είπε κάποιος ότι γαβγίζει σε ό,τι κινείται έξω από το αυτοκίνητο.
Αλλά αν ορμήσει;

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
off topic ( ; )
Αν δεν έχετε δει την ταινια Ακδαημια Πλάτωνος δειτε την.
;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97