Ο σκύλος μου δεν θέλει κανέναν...σκύλο!

its_athena

Active Member
30 Δεκεμβρίου 2015
41
60
Γεια σας και πάλι,
Έχω κάνει αρκετά θέματα με το yorkie μου, όπως καταλαβαίνετε έχουμε τα ''προβληματάκια'' μας σε διάφορους τομείς! Λοιπόν, από όταν ήταν κουτάβι τον έβγαζα και πολλές βόλτες και ερχόταν σε επαφή με αρκετά σκυλάκια. Δεν έχει συμπαθήσει ποτέ κανένα, εκτός από μια φορά στο πάρκο ένα θηλυκό yorkie (μας κολλούσε τσιμπούρια δυστυχώς και ξεκόψαμε:ROFLMAO:)
IMG_3284.JPG
Ώρες-ώρες μου φαίνεται ότι αυτό το σκυλί θέλει μόνο εμένα:p. Έχει αντιμετωπίσει κανείς σας κάτι αντίστοιχο;

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Φαντάζομαι ότι ο Ντίκον εννοεί ότι θα πρέπει να μάθεις τι σκυλί να αδιαφορεί για τα άλλα σκυλιά στον δρόμο. Αυτό χρειάστηκε να το κάνω κ εγώ με τον αρσενικό μου, δεν ήταν εύκολο ούτε και το πετύχαμε από τη μια μέρα στην άλλη αλλά πλέον με τα άλλα σκυλιά είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχουν...

Γενικά, δεν υπάρχει λόγος το σκυλί σου να παίζει σώνει και ντε με άλλα σκυλιά, το κέντρο της ζωής του είσαι εσύ, το πιο σημαντικό είναι να παίζετε μαζί είτε στο σπίτι είτε στη βόλτα. Αν έχετε κάνα δυο ισορροπημένα σκυλάκια με εξίσου ισορροπημένους ιδιοκτήτες μπορείτε να πηγαίνετε κάπου να παίζουν αλλά το να τον αφήνεις να εμπλέκεται με άλλα σκυλιά και να μανουριάζει δεν βοηθάει σε τίποτα, δεν θα τον κάνει να συνηθίσει αλλά αντίθετα θα τον κάνει να είναι συνέχεια στην τσίτα και να μην ευχαριστιέται πραγματικά τη βόλτα του.

• Like
Reactions: its_athena

its_athena

Active Member
30 Δεκεμβρίου 2015
41
60
Φαντάζομαι ότι ο Ντίκον εννοεί ότι θα πρέπει να μάθεις τι σκυλί να αδιαφορεί για τα άλλα σκυλιά στον δρόμο. Αυτό χρειάστηκε να το κάνω κ εγώ με τον αρσενικό μου, δεν ήταν εύκολο ούτε και το πετύχαμε από τη μια μέρα στην άλλη αλλά πλέον με τα άλλα σκυλιά είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχουν...

Γενικά, δεν υπάρχει λόγος το σκυλί σου να παίζει σώνει και ντε με άλλα σκυλιά, το κέντρο της ζωής του είσαι εσύ, το πιο σημαντικό είναι να παίζετε μαζί είτε στο σπίτι είτε στη βόλτα. Αν έχετε κάνα δυο ισορροπημένα σκυλάκια με εξίσου ισορροπημένους ιδιοκτήτες μπορείτε να πηγαίνετε κάπου να παίζουν αλλά το να τον αφήνεις να εμπλέκεται με άλλα σκυλιά και να μανουριάζει δεν βοηθάει σε τίποτα, δεν θα τον κάνει να συνηθίσει αλλά αντίθετα θα τον κάνει να είναι συνέχεια στην τσίτα και να μην ευχαριστιέται πραγματικά τη βόλτα του.
Ευτυχώς παίζουμε πολύ μαζί! Μου έλεγαν ότι θα ηρεμήσει μεγαλώνοντας, αλλά έχω ακόμα κουτάβι... :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν