Ο σκύλος μου έφαγε ψαροκοκαλο

Marietta98

Member
7 Φεβρουαρίου 2017
12
2
26
Γεια σας ! Έχω ακούσει ότι το κόκαλο ψαριού είναι απαγορευμένο για το σκύλο μου. Είναι μικροσωμη 6 κιλά. Της έδωσε κάποιος ψάρι με το κόκαλο ( τηγανητό ψάρι κάτι σαν αθερινα) αλλά ανησύχησα.
Υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι στο στομάχι..; :/
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Να είσαι καλά κι εσύ και το σκυλάκι σου.

Τι εννοείς της έδωσε κάποιος; Δεν την ταϊζεις μόνο εσύ; Γιατί αυτό είναι το σωστό ακριβώς για να ελέγχονται και αποφεύγονται οι κακοτοπιές όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο σκύλος δείχνει κάποια ανησυχία, ή ενόχληση; Αν ναι, τηλεφώνησε στον κτηνίατρο σου να πας από 'κει. Διαφορετικά δεν υπάρχει πρόβλημα ( αυτή τη φορά. Την επόμενη που θα του δώσει κάποιος και θα το πάρει γιατί του έχεις αφήσει το περιθώριο να δέχεται τροφές από άλλους, δεν ξέρεις αν θα 'σαι τόσο τυχερή ).

Marietta98

Member
7 Φεβρουαρίου 2017
12
2
26
Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Να είσαι καλά κι εσύ και το σκυλάκι σου.

Τι εννοείς της έδωσε κάποιος; Δεν την ταϊζεις μόνο εσύ; Γιατί αυτό είναι το σωστό ακριβώς για να ελέγχονται και αποφεύγονται οι κακοτοπιές όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο σκύλος δείχνει κάποια ανησυχία, ή ενόχληση; Αν ναι, τηλεφώνησε στον κτηνίατρο σου να πας από 'κει. Διαφορετικά δεν υπάρχει πρόβλημα ( αυτή τη φορά. Την επόμενη που θα του δώσει κάποιος και θα το πάρει γιατί του έχεις αφήσει το περιθώριο να δέχεται τροφές από άλλους, δεν ξέρεις αν θα 'σαι τόσο τυχερή ).
Δεν μένω μονη μ.μενω με τους γονείς μου οπότε αν και τους εχω πει να μην την ταιζουν, γίνεται.
Μια φορά εβηξε μόνο πριν κάνα μισάωρο αλλα τίποτα άλλο ευτυχώς.

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Δεν μένω μονη μ.μενω με τους γονείς μου οπότε αν και τους εχω πει να μην την ταιζουν, γίνεται.
Μια φορά εβηξε μόνο πριν κάνα μισάωρο αλλα τίποτα άλλο ευτυχώς.
Δεν παθαίνει τίποτα.Ειναι και πολύ θρεπτική τροφή ή συγκεκριμμενη

• Like
Reactions: Asmodeus

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Δε παθαινει τιποτα με αθερινες,
ισα ισα,μια φορα την εβδομάδα καλο θα της κάνει να τρωει μικρα ψαρια με το κοκκαλο (γαυρος,αθερινα,σαρδέλα) κατα προτιμηση ωμα.
Αυτό,που ισως εχεις ακουσει,αφορα μεγάλα ψάρια,οπου υπάρχει σοβαρος κίνδυνος να πνιγεί το σκυλι

• Like
Reactions: Asmodeus

Marietta98

Member
7 Φεβρουαρίου 2017
12
2
26
Δε παθαινει τιποτα με αθερινες,
ισα ισα,μια φορα την εβδομάδα καλο θα της κάνει να τρωει μικρα ψαρια με το κοκκαλο (γαυρος,αθερινα,σαρδέλα) κατα προτιμηση ωμα.
Αυτό,που ισως εχεις ακουσει,αφορα μεγάλα ψάρια,οπου υπάρχει σοβαρος κίνδυνος να πνιγεί το σκυλι
Ναι απλά ανησύχησα αρκετά και ειπα να ρωτησω. Ευχαριστώ πολύ !!!

RaKi

New Member
23 Αυγούστου 2017
2
13
28
Γεια σας ! Έχω ακούσει ότι το κόκαλο ψαριού είναι απαγορευμένο για το σκύλο μου. Είναι μικροσωμη 6 κιλά. Της έδωσε κάποιος ψάρι με το κόκαλο ( τηγανητό ψάρι κάτι σαν αθερινα) αλλά ανησύχησα.
Υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι στο στομάχι..; :/
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Καλησπέρα!!κ εμένα έφαγε πριν 2 μέρες το σκυλάκι μου κόκαλα από 2 τσιπουρες μεγάλες π χαμέ στα σκουπίδια κ μαλιστα είχαν χαλάσει..ήταν πολύ μυτερά σα βελόνες!..την ίδια μέρα που τα φάγε δεν έπαθε κάτι αλλά την επόμενη έκανε εμετους κ διάρροια μέχρι σήμερα..υπάρχει ακόμα κινδυνος να έπαθε κάτι?