Ο πιο καλός Παγκόσμιος!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Καθ'όλη τη διάρκεια της κουβέντας, έχετε εστιάσει αποκλειστικά στο θέμα του κόστους παρακολούθησης σεμιναρίων ή συμετοχής σε κάποιο club. Θέλω να σταθώ λίγο περισσότερο στο θέμα χρόνος. Η συμετοχή κάποιων από εμάς τις καθημερινές είναι αδύνατη.
Άρα το όποιο σεμινάριο γίνεται ΠΣΚ δεν θα μπορέσουμε να το παρακολουθήσουμε γιατί ούτως ή άλλως θα χάσουμε την 1η μέρα.
Καλύτερα λοιπόν να έχω την επιλογή σεμιναρίων με "μικρότερης εμβέλειας" ονόματα σε 2ήμερη διάρκεια και μεγαλύτερη συχνότητα παρά τα μεγάλα ονόματα σε 3ήμερα ή και 4ήμερα, και λίγες φορές το χρόνο.
Αυτό όσον αφορά ιδιοκτήτες σαν κι εμένα, καινούριους στο χώρο των sports.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
λοιπον επειδη τα καταφερες να πετυχεις αυτο που θες
πες μας ποιος πικραμενος εισαι(που κρυβεσε πισω απο το pc σου)
και μεσα σε 10 μερες απο το αρχικο σου ποστ εχεις παει και σε
5 κλαμπ που δεν ηξερες που πεφτουν και εμαθες και τους αγωνες και εχεις παει κιολας.
εσυ που εισαι στους αγωνες?τουλαχιστον εμεις εχουμε βγαλει και την μουρη μας
και εχουμε εκτεθει σε κοσμο(σεμηναριο αλλος σε εξετασεις) εσυ κατσε στην τρυπα σου
αιντε πρωι πρωι.

γεια σας σε ολη την παρεα!! ειμαι καινουριο μελλος και ακομα ψαχνω να μαθω πως δουλεβει το φορουμ γιαυτο συνχωρεστεμε για τυχον λαθοι!!
θα ηθελα την βοηθεια σας σε καπιες αποριες που με προβληματιζουν.εχω ενα ημιαιμο χασκι 12ετω και μετα βιας το κραταω στην ζωη δυστηχως απο ωρα σε ωρα θα με αφισει.... παντα ειχα σκυλια στην ζωη μου κα παντα θα εχω.με εδιαφερει να αποκτισω ενα σκυλο δραστηριο και εξυπνο γιατι θα ηθελα να ασχολιθω με καπιο σπορ οπως το ιπο γιατι δεν μου αρκει μια απλη βολτα με τον σκυλο μου αλλα μου αρεσει να διμιουργω και να περναμε τον χρονο μας με μεγαλητερο εδιαφερων. τι σκυλο θα μου προτηνατε? και που να απεφτινθω να με βοηθισει με το σπορ? πως θα διαλεξω ενα σωστο κουταβι? ευχαριστω εξαρχης
οκ?
λες και για τιμες?

Last edited:

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
@ptf

Παρακολουθώ σεμινάρια σε δύο club τα οποία ξεκινούν Παρασκευή απόγευμα μετά τις 6-7 κ τελειώνουν Κυριακή βράδυ. Επειδή δουλεύω (ευτυχώς) πενθήμερο δε χρειάζεται να χρειαστεί να πάρω καμία άδεια από τη δουλειά μου :)

Dimitris-b

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2008
187
0
Εσύ iwan τι διακρίσεις έχεις;

Φαντάζομαι από το ύφος σου σε κάποιον νέο στο χώρο, σίγουρα μερικά ΙΡΟ3 με διαφορετικά σκυλιά.

Έχεις και συμμετοχές στο παγκόσμιο;

:)
Για ποιες συμμετοχές μιλάς ρε Κώστα ?](*,)
Μέχρι πριν λίγες μέρες έγραφε ότι δεν ήξερε ποιο είναι το μαλινουα και το πώς δουλεύει το είδε στο youtube και τώρα έγινε και ιδικός? :culo:

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Δεν μπορεί να γίνει σεμινάριο με Ελληνα (δεν βάζω άλλη εθνικότητα καθόλου) που να είναι ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟ στον νέο του χώρου με μηδενική εμπειρία ? Εγώ θεωρώ ότι μπορεί να γίνει και να είναι χρήσιμο και για επαγγελματίες εκπαιδευτές.

Πρέπει να πέσει η τιμή του σεμιναρίου του Balabanov για να γίνει αυτό - να ανοίξει στον κόσμο το σπόρ ? Οχι, για να ανοίξει στον κόσμο το σπόρ δεν είναι απαραίτητο ΚΑΝ σεμινάριο ρε παιδιά ... είναι απαραίτητη η παρουσία ανθρώπων και σκύλων στα ΜΜΕ και σε επιλεγμένα σημεία - εκθέσεις ΑΣΧΕΤΕΣ με το άμεσο αντικείμενο σκύλος ...

Το ερώτημα είναι ποιός θα διαχειριστεί τον περισσότερο κόσμο ...
Εγώ ξεκινάω ήδη μια προσπάθεια με δημοσίευση άρθρων σε περιοδικό - με κύριο θέμα τη γάτα :D , αλλά ευτυχώς με section για σκύλους. Μόλις δημοσιευθεί το επόμενο τεύχος , όπου γράφω - για τι άλλο φυσικά ; για τον κυνοαθλητισμό θα σας ενημερώσω. Φυσικά το κάνω αφιλοκερδώς , λόγο πονηράδας μάλλον...

www.catpress.gr

παντως σιγουρα θα εστριβα απο το δικο σου κλαμπ.και οταν δεν εχεις διακρισεις δεν εισαι αξιος να κρινεις κανεναν αλλα να ανοιξεις τα ματια σου να δεις τι πρεπει να κανεις και μετα θα εισαι αξια να πεις ποσσα βαζει τσεπη ο αλος.που ξερεις ποσα θελει ο ενας και και ποσα ο αλος.
..καλά εσυ.... Τόσο σου κόβει , τόσα λες.

λοιπον επειδη τα καταφερες να πετυχεις αυτο που θες
πες μας ποιος πικραμενος εισαι(που κρυβεσε πισω απο το pc σου)
και μεσα σε 10 μερες απο το αρχικο σου ποστ εχεις παει και σε
5 κλαμπ που δεν ηξερες που πεφτουν και εμαθες και τους αγωνες και εχεις παει κιολας.
εσυ που εισαι στους αγωνες?τουλαχιστον εμεις εχουμε βγαλει και την μουρη μας
και εχουμε εκτεθει σε κοσμο(σεμηναριο αλλος σε εξετασεις) εσυ κατσε στην τρυπα σου
αιντε πρωι πρωι.

οκ?
λες και για τιμες?
I love ZouZounos!

:D :D :D

Dimitris-b

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2008
187
0
Τελικά πως ένας άσχετος η βαλτός καταφέρνει να αποπροσανατολίζει την συζήτηση είναι άξιο απορίας. Σε δυο ολόκληρα θέματα δεν αμφισβητήθηκε πουθενά η αξία του οποιουδήποτε παγκόσμιου αλλά μερικοί προσπαθούν να γυρίσουν την συζήτηση σε αυτό το επίπεδο. :-({|=
Θα το ξαναπώ για άλλη μια φόρα και εγώ κανείς δεν αμφισβήτησε τον Φουξ ούτε και κανέναν άλλον παγκόσμιο. Κανένας αλώστε που ασχολείται με την εργασία δεν θα το έκανε όταν ξέρει πόσες εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες ώρες έχουν φάει στην προπόνηση και πόσο ιδρώτα έχουν χύσει για να φτιάξουν ένα σκυλί. Αυτό που θα επαναλαμβάνουμε συνέχεα είναι ότι τα σεμινάρια αλλά και η συνδρομές στα κλαμπ πρέπει να έχουν χαμηλό κόστος για να μπορεί και να έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί όποιος θέλει με το σκυλάκι του.

Last edited:

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Iwan ποιος απο ολους δεν εχει διακρισεις ;

Σε αυτα που λεει ο Κρανης εχω να προσθεσω οτι θα εκτιμησω την ομαδα εργασιας που λειτουργει ως ομαδα ,

που οι συνδρομες πανε στην ακρη ,
που για να ερθει νεος βοηθος επιθεσης καθονται ολοι μαζι και εξεταζουν το ζητημα ,

που ολοι μαζι συμφωνουν αν θα ερθει τελικα ,

που παρα το οτι αυτος ισως ζηταει καποια λεφτα παραπανω η συνδρομη δεν αυξανεται αλλα η πληρωμη του γινεται απο αυτα που εχουν παει στην ακρη

που για το ποτε θα γινει ενα σεμιναριο ολοι μαζι αποφασιζουν και κοιτανε να ορισουν μια ημερομηνια που μπορουν ολοι κλπ

dongarido

Active Member
23 Φεβρουαρίου 2010
43
0
Πειραιας
Καλησπερα φιλαρακια μου......καλησπερα και σε σενα Iwan...
Το μηνυμα μου απευθυνεται σε σενα...
Πως καταφερες μεσα σε λιγες μερες να αποκτησεις τοσους "εχθρους" , (το βαζω σε εισαγωγικα γιατι μονο εχθρος δεν εισαι, χαρην λογου!!!!)
πραγματι ειναι αξιοσημειωτο!!!! Εγω θα κρινω τα λεγομενα σου με επιεικεια και θα τα δικιολογησω λογω αμαθειας και εμπειριας.
Θα αναφερθω σε κατι ασχετο αλλα και σχετικο στην πορεια...ειμαι σιγουρος οτι θα παρεις το μηνυμα.

Καθε Κυριακη στις 5 ξυπναμε (ολοι απ το club )για να παμε ιχνηλασια στα Οινοφυτα...ξεκιναμε στις 8 το πρωι !!! Αυτο σημαινει οτι ο σκυλος μας ειναι νηστικος απο την Παρασκευη και το Σαββατοβραδο με την γυναικα μας ,τους φιλους μας, την κοπελα μας , το ξεχναμε. Εχει υπνο νωρις. Αν προσθεσεις σ αυτα και τα δαγκωματα της Κυριακης το απογευμα στις 5.30 τοτε εχουμε ενα ΣΚ φουλ απασχολησης με τον σκυλο μας. Αλλα δεν τελειωσαμε εκει. Πρεπει να προσθεσεις σ αυτα και τις δυο φορες την εβδομαδα απο της 7.30 το απογευμα μεχρι πολλες φορες στις 12 τα μεσανυχτα και την προπονηση της υπακοης και διαφορα αλλα. Ακομα εχουμε και τις προσωπικες ωρες που ασχολειται ο καθενας μας με την υπακοη-παιχνιδι-βολτα-αφωδευση. Αν κανουμε μια προσθεση σ ολα αυτα , εχουμε περιπου τις 30-35 ωρες την εβδομαδα. Αρκει να σου πω οτι ενας μισθωτος δουλευει 40 ωρες και παιρνει λεφτα γι αυτο.

Θα επανελθω παλι σ αυτο που ηθελα να σου αναφερω απ την αρχη , απλα σου εδωσα λιγο μια εικονα.
θα αναφερθω σε κατι προσωπικο. Μια Κυριακη λοιπον στην ιχνηλασια ενας εξωτερικος παραγοντας μου κλονησε το νευρικο μου συστημα, ο σκυλος μου το καταλαβε και στην ιχνηλασια , απλα δεν "πηγε" οπως λεμε!!!!
Δεν ειμαι κανενας μπρουκλης , οποτε τα νευρα μου ,μου στοιχησαν(βενζινη, τζαμα χρονο, υπνο, ψυχικη ηρεμια, νηστικος ο σκυλος μου, ολη η προετοιμασια που προανεφερα ). Αποφασισα οτι πρεπει να γινω καλυτερος σαν ανθρωπος και να συγκρατω τα νευρα μου, γιατι δεν εχω την πολυτελεια να χανω χρονο , χρημα , ψυχικη ηρεμια!!!!
Στην προσωπικη μου ζωη ειμαι ερασιτεχνης μαραθωνοδρομος. Εχω τρεξει σε 4 μαραθωνιους , 3 στην Αθηνα και 1 στον Ολυμπο. Η προετοιμασια για να κατεβει καποιος μαραθωνιο ειναι επιπονη, θελει ψυχικο σθενος , δυναμη πνευματικη, σωματικη , χρονο , υπομονη και επιμονη στον στοχο. Και ο στοχος δεν ειναι αλλος απ το ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕΙΣ!!!!!! ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!!!!!!
Ολα αυτα τα παιδια που σου γραφουν ειναι ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ (15-20 ατομα ΚΑΘΕ, ΜΑ ΚΑΘΕ φορα, ανεξαρτητων καιρικων συνθηκων και προβληματων) και μικροι ΗΡΩΕΣ στην δικη τους καθημερινοτητα. Εχουν κοιταχτει στον καθρεφτη και εχουν πει: NAI ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ!!!!!!!
Η ενασχοληση με το σπορ ΙΡΟ δεν ειναι φιλε Iwan δρομος 100 μετρων....ειναι ενας Μαραθωνιος , που ξεκιναει απο τους 2 πρωτους μηνες του σκυλου και συνεχεια συνεχεια συνεχεια δουλευεις!!!!!! Νοn stop !!!!
Αυτο που ηθελα να σου δωσω σαν συμβουλη , ειναι το εξης. Κατσε μπροστα στον καθρεφτη και ρωτα τον εαυτο σου....Μπορω Iwan να σταθω στην εκκινηση και να τρεξω τον Μαραθωνιο , οποιο και να ναι το κοστος (δεν εννοω χρηματα).
Κανενας απο μας δεν χρειαζεται να ξερει την απαντηση, δεν την εχει αναγκη.
Μονο εσυ πρεπει να την ξερεις!!!!

Οταν λοιπον ξεκινησεις να τρεχεις στον Μαραθωνιο και θα βλεπεις τα προβληματα και τις τρικλοποδιες "τριτων" ατομων(ολα αυτα που λεγατε παραπανω), ατομων που ειναι στο χωρο και δεν σεβονται αυτο που εσυ κανεις χομπυ και δινεις και την ψυχη σου, επειδη βγαζουν λεφτα απ αυτο , τοτε ελπιζω να καταλαβεις ολους εμας , οπου πλεον δεν θα ειμαστε σε αντιθετη οχθη , αλλα στην ιδια!!!!!

Χαιρετω τους συνστρατιωτες μου και σενα!!!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Τελικά πως ένας άσχετος η βαλτός καταφέρνει να αποπροσανατολίζει την συζήτηση είναι άξιο απορίας. Σε δυο ολόκληρα θέματα δεν αμφισβητήθηκε πουθενά η αξία του οποιουδήποτε παγκόσμιου αλλά μερικοί προσπαθούν να γυρίσουν την συζήτηση σε αυτό το επίπεδο. :-({|=
Θα το ξαναπώ για άλλη μια φόρα και εγώ κανείς δεν αμφισβήτησε τον Φουξ ούτε και κανέναν άλλον παγκόσμιο. Κανένας αλώστε που ασχολείται με την εργασία δεν θα το έκανε όταν ξέρει πόσες εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες ώρες έχουν φάει στην προπόνηση και πόσο ιδρώτα έχουν χύσει για να φτιάξουν ένα σκυλί. Αυτό που θα επαναλαμβάνουμε συνέχεα είναι ότι τα σεμινάρια αλλά και η συνδρομές στα κλαμπ πρέπει να έχουν χαμηλό κόστος για να μπορεί και να έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί όποιος θέλει με το σκυλάκι του.

Να σαι καλά ρε Δημήτρη. Πόσο πιο απλά και ωραία να το πούμε δηλαδή;
Το να συζητήσουμε - άρα και να ασχοληθούμε - με το ποιοι πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου, τι υπηρεσίες προφέρουν - και αν , τιμές - αν ξέρουμε ή μπορούμε να μάθουμε , και άλλα τέτοια - μάλλον είναι στη δική μου φαντασία μόνο...

Γεια σου DonGarido! Να είσαι σίγουρος, ότι τα ξέρει όλα αυτά που του λες.. Αλήθεια, το IWAN πως μεταφράζεται στα Ελληνικά; Ιωαν;;

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Οταν λοιπον ξεκινησεις να τρεχεις στον Μαραθωνιο και θα βλεπεις τα προβληματα και τις τρικλοποδιες "τριτων" ατομων(ολα αυτα που λεγατε παραπανω), ατομων που ειναι στο χωρο και δεν σεβονται αυτο που εσυ κανεις χομπυ και δινεις και την ψυχη σου, επειδη βγαζουν λεφτα απ αυτο , τοτε ελπιζω να καταλαβεις ολους εμας , οπου πλεον δεν θα ειμαστε σε αντιθετη οχθη , αλλα στην ιδια!!!!!
+1 σε ολο το κειμενο αψογος

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Παιδιά βλέπω την αυτά που γράφεται και είστε και τα 2 μέρη τσακ πάνω στο θέμα.

Καταρχήν να πω οτι για να μπορέσω να πληρώνω για το σπόρ κάνω 2 δουλειές σαν σερβιτόρος στην Αμερική και στον ελεύθερο μου χρόνο (ανάμεσα απο τις δουλειές, πρίν και μετά) κάνω προπόνηση. Αυτο που λέει το παλικάρι για τον Μαραθώνιο έχει απόλυτο δίκιο. Έτρεχα παλιά και ξέρω τι εννοεί. Θέλει θέληση, θέλει να οραματιστείς τον τερματισμό (με το σκύλο θα είναι ο στόχος που έχεις θέσει) και θέλει σκυλίσια επιμονη να μην παραιτηθείς ποτέ ότι και να γίνει γιατί μόνο έτσι θα κάνεις κάτι. Να τερματίσεις όχι απαραίτητα να κερδίσεις.

Προσωπικά την δεύτερη δουλεία την χρεώνω στον χρόνο τον σκύλων.

Να πω κάτι για τα σεμινάρια. ΒΛέπω οτι το διαπραγματεύεστε το θέμα και πολύ σωστά σαν απώλεια χρήματος και χρόνου έναντι κάποιας υπηρεσίας. Αυτό είναι πολύ σωστό και ώριμο και πρέπει έτσι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σαν Έλληνες. Να έχουμε στο μυαλό μας όμως οτι άν πάμε στο φθηνότερο δυνατά σεμινάριο και μετά αδρανίσουμε με το σκύλο, ακόμα και μια βενζίνη μόνο να πλήρωσαμε είναι πάλι χαμένα λεφτά.

Ένα παλικάρι απο ένα κλάμπ μου είπε κάποια στιγμή όκ αμα φέρουμε αυτόν θέλει τόσο λεφτά (ήταν πολλά δεν θυμάμαι το ποσό) και άμα παίρνει αυτός τόσα, πόσα πρέπει να παίρνει ένας χειρούργος;; Το έβλεπε ηθικά το θέμα. Εγώ τώρα ζω τον τελευταίο χρόνο στην Αμερική. Τα σεμινάρια σαν κόστος είναι πολλαπλάσια των τιμών της Ελλάδας. Υπολογίστε γύρω στα 1000 το τριήμερο (και αυτό το κόστος είναι τα πρώτα, τα κοντυνά σεμινάρια που κάνω). Έλις Μπαλαβοβ, Σουάρες θέλουν για τα σεμινάρια μαθήματα 3-4 χιλιάρικα για αρκετά περισσότερο χρόνο βέβαια.

Τεσπά όλους αυτούς τους βλέπεις κατα καιρούς γιατί όταν έρχονται στα κλάμπ έρχονται με άλλες τιμές. Το χρηματικό δεν έχει τόση σημασία σε αυτό που θέλω να πω. Αυτό που έχει σημασία είναι τι δουλεία γίνεται. Τα σεμινάρια που είχε τύχει να παρακολουθήσω στην Ελλάδα ήταν προσανατολισμένα σε ΖΤΠ και ΒΗ. Δηλαδή όχι εργασίας. Όλη την ώρα δαγκώματα κτλ. Δηλαδή φιγούρα με 2 λόγια. Εδω τα σεμινάρια είναι καθαρά προσανατολισμένα προς εργασία και ανθρώπους που θα κατέβουν σε αγώνες και όχι εξετάσεις. Ξεκινάει και σου μαθαίνει απο την πρώτη στάση πως μιλάς στον Κριτή για να δώσεις καλή εικόνα, να έχεις το μυαλό σου στην ιχνηλασία μην σου κάνουν πουστιες οι άλλοι διαγωνιζόμενοι στα πατήματα κτλ. Εν τω μεταξύ δεν υπάρχει το οκ μωρέ σχεδόν έχουμε το φους πάμε παρακάτω ή με αυτό το φους περνάμε ΒΗ. Ένα είναι το φους, είτε για ιπο3 είτε για να δώσεις ΒΗ. Όταν το τελειώσεις προχωράς σε άλλο κομμάτι. Τα πόδια σου τα σπάς εσύ και όχι κανένας εκπαιδευτής. Επίσης μου ΄'εκαανε εντύπωση που μας βάλανε σε αίθουσα και με χαρτια και μολύβια αντιγράφαμε θεωρείες απο τον πίνακα. Συζητήσεις αναλυτικές για το τι έγινε μπλα μπλα μπλα. Και όλα αυτά γιατί εδώ για ένα σεντς σκότωνουν άνθρωπο εδώ. Και ο εκπαιδευτής ΔΕΙΧΝΕΙ!!!!!

Ο ίδιος εκπαιδευτής σου λεέι οχι κύριε στην Ολλανδία δεν παίρνω λεφτά. Ή αν πάμε Γερμανία Βέλγιο κτλ δεν πληρώνουμε τίποτα ιδιαίτερο... Άμα πάμε όμως εκεί που δεν ξέρουν τους ξεβρακώνουμε -για παράδειγμα Αμερική- αλλά φυσικά εκεί που πάει το μυαλό μου είναι στην Ελλάδα.

Για να καταλήξω. Αυτό που πιστευω οτι χρειαζόμαστε είναι να επενδύσουμε σε κάποια σεμινάρια πραγματικής εργασίας πχ με τον Φούκς και αυτή τη γνώση που θα αποκτήσουμε να την κρατήσουμε μεταξύ μας να την εμπλουτίζουμε και την μεταδίδουμε δωρεάν. Μεσοπρόθεσμα θα έχουμε όλοι κέρδος σε όλους τους τομείς (εργασία, εκτροφή κτλ). Παιδιά οι άλλοι μαθαίνουν δωρεάν ο ένας απο τον άλλο και προχωράνε χέρι χέρι. Η γνώση δεν στερείται. Αυτό που κάνει την διαφορά είναι κατα πόσο πολύ θελείς να τρέχεις τον μαθαθώνιο και πόσο πολύ θα προπονηθείς γι αυτόν.

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
... Τα σεμινάρια που είχε τύχει να παρακολουθήσω στην Ελλάδα ήταν προσανατολισμένα σε ΖΤΠ και ΒΗ. Δηλαδή όχι εργασίας. Όλη την ώρα δαγκώματα κτλ. Δηλαδή φιγούρα με 2 λόγια. ....
Αυτό δεν είναι λίγο αντίθεση;

:)

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Αν δηλαδη , τα σεμιναρια αφορουν τα καθηκοντα προστασιας , δεν θα μαθει ο σκυλος υπακοη ;

τοσο ασχετοι δεν ημαστε , ειπαμε :D

σορυ αλλα με κατι γνωστους που μιλουσα απο το αμερικα , για κατι σεμιναρια γαλλικου ρινγκ που τρεχανε 200 ηταν ο σκυλος για 5 μερες νομιζω , και του Soares ενα σεμιναριο που ετυχε να δω την διαφημιση 200 στον σκυλο ηταν και διαρκουσε ή τρεις ή 4 μερες δεν ειμαι σιγουρος , αλλα , σε μια χωρα με αλλους μισθους

συμφωνω μαζι σου οτι πολλοι εκπαιδευτες εδω δεν δειχνουν

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Μην νομίζεις ότι δεν οραματιζόμαστε σεμινάρια τέτοιου επιπέδου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σεμινάρια - συν διοργάνωση μεταξύ διαφορετικών club, ώστε να βγουν και περισσότερες μέρες, και σε διαφορετικούς χώρους και με μεγαλύτερο κοινό και πιο οικονομικά. Αλλά πουυυυυυυυυυ;;;;;;;; Αφού εδώ ο καθένας κοιτάει να φτιαχτεί. Αρπαχτή να κάνουμε, και αν θες το χοντραίνω και λέω ότι φέρνουν τους παγκόσμιους εις βάρος των ομάδων τους για να δουλέψουν στην πραγματικότητα το σκύλο τους.
Πραγματικά 1000 δολάρια ή ευρώ το τριήμερο, είναι λεφτά που δεν θα έδινα για κανένα λόγο. Προτιμώ να φτάσω 60 χρονών και να μην ξέρω τι σχήμα έχει το απόρτ. Με 1000 ευρώ, μπορώ να πάω 1 και 2 μήνες στο club του Donini στην Ιταλία και να μάθω και να δω 1000 πράματα. Με 1000 ευρώ, πάω 15 μέρες Γερμανία, και με 2 ευρώ ημερησίως πηγαίνω σε 2 και 3 και 5 διαφορετικά club και συλλέγω γ*μω τις εμπειρίες και διαφορετικές τεχνικές και εικόνες.

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Ναι αλλά εδώ δεν έχεις επιλογές. Φιλές σαφώς τιμές αυτές παίζουν για έναν σκύλο αλλά εγώ δεν έχω ένα πρώτον και δεύτερον η Αμερική είναι τεράστια. Αμα κάνω πως πάω πχ στον Σοάρες είναι 17 ώρες απόσταση. (και είναι και απο τους ποιο κοντινούς) βάλε βενζίνες διόδια και ξενοδοχεία και 2 σκυλιά συμμετοχή.

Αυτό που λες για τον οτι φέρνουν εις βάρος της ομάδας του το πιστεύω. Γιατί ρε παιδιά δεν φέρνετε εσείς 10 άτομα έναν άνθρωπο; Και επιπλέον να ρωτήσω κάτι; Γιατί θέλετε σωνει και καλά να φέρετε τον 1 στο παγκόσμιο; Δηλαδή ένας νέος που έχει έρθει 20ος δεν κάνει για το επίπεδο σας; Πρέπει να πληρώσετε πρώτη θέση; Ή ξέρει κάνει διαφορετικά το φούς ο 13ος απο τον 1ο; Γιατί άμα είναι όλα θέμα εκπαιδευτή να πάω να πάρω έναν τυχαίο σκύλο και να πάω. Επίσης δεν ξέρετε τις ατυχίες του καθενός. ΕΠίσης το παρασκήνιο. Πχ φημολογείτε οτι ο Σοάρες δεν έφτιαξε τον σκύλο αλλά τον πήρε απο το ΙΠΟ3. Και γενικά οι περισσότεροι αυτό κάνουν. Παίνρνουν τον ιπο3 και κάνουν conditioning. Ποιος θα κάτσει να ετοιμάζει κάθε χρόνο σκύλο απο το μηδέν; Εγώ για την δική μας περίπτωση θα πρότεινα ένα νέο και σε ηλικία που το στύλ του σας αρέσει και ακόμα δεν έχει πάρει ψηλά τον αμανέ. Να τον φιλοξενήσετε να του δείξετε την Ελλάδα (να το δεί και λίγο τουρισμό) για να μην σας πετσοκόψει. Στην Ελλάδα ακόμα και ένα απλό μέλος κλάμπ που έχει περάσει 3-4 φορές ίπο3 απο την αρχή θα μας κάνει καλό. Έστω και αν έχει φτάσει να ανταγωνίζεται μόνο σε εθνικό πρωτάθλημα. Ας ξεκινήσουμε να παίρνουμε προκρίσεις για συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις και άμα αρχίσουμε και πιάνουμε κάποιες θέσεις έστω και στον πάτω με κάποια βαθμολογία ας φέρουμε και τον πρώτο για να μας ανεβάσει

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Τότε το αρχικό κόστος του σεμιναρίου δεν είναι 1000 που είπες στην αρχή, αλλά 200 (αφού παίζουν τέτοιες τιμές)

Και ποιός σου είπε εσένα ότι θέλουμε να φέρουμε τον πρώτο του παγκοσμίου;

Οι Γερμανοί ζητάνε γύρω στα 1200 + μεταφορικά + διαμονή + σίτιση για να κατέβουν Ελλάδα για τριήμερο σεμινάριο...

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Όχι φίλε μου. Δεν ξέρω για αυτά τα σεμινάρια. Εγώ αυτά που έχω πάει είναι 100 την μέρα ο ένας σκύλος και 75 ο άλλος. 5ήμερο - αν και δεν βγάζω τρεις οικονομικά. Συν μεταφορικά και ξενοδοχεία και φαγητό.

Όλοι οι Γερμανοί ζητάνε 1200? Οι Ολλανδοί πόσο ζητάνε; Και πόσο θα ζητανε μετά οι Γερμανοί άμα δουν οτι ωπα κάνουν σεμινάρια με 500 εκεί; Ρε εσείς πληρώνετε το καταλαβαίνετε; Είστε Ευρώπη. Έχετε επιλογές εκεί.

Επίσης ο Σοάρες χρεώνει 100 το μάθημα ζεστά. Δεν ξέρω πως κάνει 5ημερο με 200 όπως τα λες.

Last edited:

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Δες απλά εδώ επερχόμενο σεμινάριο στην Αμερική και τι περιλαμβάνει η τιμή του full πακέτου για το τριήμερο!!!!!

Να προσθέσω ότι ο εκπαιδευτής είναι από Ολανδία και ταξιδεύει στην Αμερική...

Status
Κλειδωμένο θέμα