Ο νέος μου σκύλος!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
δεν ειναι καταχωρημενος. εχουμε βαλει αγγελια στον κτηνιατρικο συλλογο αλλα και ο γιατρος μου ειπε οτι λογικα τον παρατησαν. οποτε σε 15 μερες θα βαλω τα στοιχεια μου. μονο στον κτηνιατρο το κανω αυτο; η πρεπει να παω αλλου;

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Καλα,τόσο κόπος για να το βγάλεις Bruno;:eek:Είναι τόσο σπάνιο όσο του δικού μου: Έκτορας.:p

Τα μισα σκυλια τα λένε:Μπρούνο,Εκτορα,Τζακ,Κούκι,(Μπουμπου,μπουμπη,κτλ)
ξαφνικα μου ηρθε :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Pintsie εφόσον δεν ειναι καταχωρημένο το τσιπ όταν τον πας στο γιατρό για τα εμβόλια θα καταγράψει τα στοιχεία σου με τον αριθμό τσιπ και θα τα στείλει στον κτηνιατρικό σύλλογο. Σε 4 μήνες περίπου θα γίνει η καταχώρηση ( λόγω έλλειψης προσωπικού καθυστερούν τραγικά). Είναι απόλυτα νόμιμο να καταχωρηθεί στο όνομα σου.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
παιδια; :-o αυτο το σκυλι ειναι στανταρ εκπαιδευμένο. οταν σηκώνω το χέρι μου για να του πω να κάτσει, κάθεται αμέσως. του εβαλα το φλεξι στη βόλτα και δεν έφευγε από δίπλα μου! οταν πάμε βόλτα ειναι κολλημένος πανω μου. :-S ειναι φυσιολογικο;

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
παιδια; :-o αυτο το σκυλι ειναι στανταρ εκπαιδευμένο. οταν σηκώνω το χέρι μου για να του πω να κάτσει, κάθεται αμέσως. του εβαλα το φλεξι στη βόλτα και δεν έφευγε από δίπλα μου! οταν πάμε βόλτα ειναι κολλημένος πανω μου. :-S ειναι φυσιολογικο;
Μπράβο σου για την καλη σου πράξη Pintsie, να σου ζήσει ο Bruno (απείρος καλύτερο απο το sir).
Τυχερή είσαι, με τσιπ και εκπαιδευμένος? τι άλλο θες? μπορεί να γίνει χιχι.
Μόνο εύχομαι να μην είναι δίπλα σου επειδή είναι φοβισμένο και τότε θα έχεις δουλειά μέχρι να αποβάλει τους φόβους του.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Μπραβο Πιντσι!!!!!!! να σου ζησει ο Μπρουνο!!
χιλια μπραβο για την καλη σου πραξη!!
δεν πειραζει που δεν ηρθες καλη μου! εγω εκει θα μαι δεν φευγω, τακτοποιησε τις δουλιτσες σου και ελα οποτε θες!
... και φερε καμια μουριτσα παρεα σου!! :D :D