Ο "μαμακιας" Ντιεγκο

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πρεπει να τον αγνοω και να γυρναω χωρις να του δινω καμια σημασια σα να μην υπαρχει... Το κακο ειναι οτι νιωθω οτι ενοχλει εκεινη τη στιγμη και υποκυπτω για να σταματησει!
Αυτο παντως το ξεκινησε μεγαλος και οχι κουταβι... γυρω στους 10-12 μηνες.. Οταν εδωσε εξετασεις για ΕΒΥ με τον Ακη ηταν ολοσωστος και ακριβης στην εκτελεση των εντολων αλλα σα να κανει παρελαση.. το κεφαλι του ηταν σφηνωμενο δεξια και εψαχνε να με βρει εξω απο το στοιβο.. οσες φορες ομως καναμε μαζι το μοτιβο εκανε σαν χαζοχαρουμενο κουταβι .. καθολου προσηλωμενος.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Τα Ντογκο μοιαζουν σε πολλα με τα Φιλα,ενα απο αυτα ειναι αυτο που περιγραφεις,εγω εχω κουταβι 14 μηνων,και 60 κιλα και οχι μονο ειναι μπεμπης αλλα σουπερ μπεμπης,και αυτο τους μενει σε οτι εχει σχεση με τον ιδιοκτητη τους,αν εχει υπαρξει σωστο δεσιμο και σε αναγνωρισει σαν φιλο του ενα τετοιο σκυλι παραμενει για εσενα μπεμπης,εμεις εχουμε τον Δαιμωνα 8 χρονων μπεμπη.
Πιστευω τελικα οτι ορισμενα μεγαλοσωμα δεν μεγαλωνουν ποτε(γυρω στα 2,5 με 3-4 ωριμαζουν)ισως επειδη εχουν μια ανασφαλεια λογω της γρηγορης αναπτυξης.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Μια από τα ίδια και σε μας, όταν φεύγω το παίρνει απόφαση και δεν μιλάει, αλλά όταν ακούει το αμάξι στο γύρνα αρχίζει το παράπονο, δεν ξέρω αν είναι λάθος αλλά εγώ του λέω <<μη>> και αυτός σταματάει. Ή αν είμαι κάπου και δεν με βλέπει αλλά με ακούει (πχ είμαι στο μπάνιο και ξυρίζομαι) και αρχίζει το παράπονο πάλι του λέω μη και σταματάει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97