χαχαχαχα!!!!! ειδικη περιπτωση....και στα πανω λεπτα κλαρια λογω βαρους θα πεσει...ρεεεε τους αιλουρους στα αψηλα δεν τους πιανει κανενας κυνας!!!!!
Kαι ομως αυτη ειναι η πιο σωστη λεξη! Οι γατες "παγωνουν" μπροστα στον κινδυνο...Αν μιλούσαμε για ποιήση με ρεαλισμό θα πρότεινα το "ακαμψία" αλλά δεν το τολμώ εδώ
παιζω μπασο καμια σχεση αλλα το γουσταρω το ρεμπετικο ασχημα ... και το σονγ μοιαζει με τα καβουρακια λιγο ... πολυ λιγοΜητσάκο πρέπει να'σαι καλό παλικάρι απ'ότι καταλαβαίνω....
Τι....όργανο παίζεις?
κανε παραθεση στη ποστ που αναφερεσαι να δω τα μετρα να δω κι εμενα αν μου καθεται αυτο που λες...ενδιαφερων ο μουσικος σου συνδιασμος, αν κατσει, με βρισκει συμφωνη!!!παιζω μπασο καμια σχεση αλλα το γουσταρω το ρεμπετικο ασχημα ... και το σονγ μοιαζει με τα καβουρακια λιγο ... πολυ λιγο
Βρήκαμε "Μπουμπου" για το ρεμπέτικο??????:-({|=κανε παραθεση στη ποστ που αναφερεσαι να δω τα μετρα να δω κι εμενα αν μου καθεται αυτο που λες...ενδιαφερων ο μουσικος σου συνδιασμος, αν κατσει, με βρισκει συμφωνη!!!
Εννοώ θα κάνεις μόνο διεύθυνση ορχήστρας (γιατί φαίνεται ότι το κατέχεις)...ή θα τραγουδήσεις κιόλας?κανε παραθεση στη ποστ που αναφερεσαι να δω τα μετρα να δω κι εμενα αν μου καθεται αυτο που λες...ενδιαφερων ο μουσικος σου συνδιασμος, αν κατσει, με βρισκει συμφωνη!!!
Είναι με τα καλά της η δασκάλα; Και τι θα κάνουν τα παιδιά που δεν έχουν ταλέντο στην ποίηση; Μήπως πρέπει να ζωγραφίσουν όλοι κιόλας και θα βαθμολογηθούν με βάση τον Πικάσο;Τελευταια μιλησαμε πολύ για γατες. Ηρθε λοιπον η ωρα να δουμε τι … αποκομισαμε!
Η κορη μου πηγαινει 5η δημοτικου και η δασκαλα στο μαθημα της γλωσσας τους εβαλε να γραψουν μια ασκηση/εκθεσουλα με τον τιτλο που εχει αυτό το τοπικ!
Το προβλημα είναι ότι ο διαλογος πρεπει να είναι σε μορφη ποιηματος, να εχει δηλαδη ομοιοκαταληξια!
Το «ποιημα» πρεπει να παραδοθει αυριο το πρωι, οπότε ο χρονος πιεζει!
Απελπισμενος πατερας εγω, καλω ολες τις ποιητριες και τους ποιητες αυτης της κοινοτητας να μας βοηθησουν με τις θαυμασιες ιδεες τους!
Ευχαριστω εκ των προτερων!
O