Αυτό το γουρούνι όλα το αγαπάνε ε;; Παιδιά η Sheeva είχε αρρώστια με το γουρούνι για μήνες, μέχρι που το σκότωσε! =([h=2][/h]Να τον χαίρεσαι!
Το γουρούνι του jumbo που μου φαίνεται ότι είδα σε μια φωτο, είναι το αγαπημένο παιχνίδι του δικού μου. Του το κρύβω μέσα στο σπίτι και ψάχνει να το βρει. Τρελαίνεται!
Είμαστε τώρα στο τρίτο γουρούνι. Τρίτο και τυχερό γιατί σε αυτό δεν έχει τόσο άχτι.Αυτό το γουρούνι όλα το αγαπάνε ε;; Παιδιά η Sheeva είχε αρρώστια με το γουρούνι για μήνες, μέχρι που το σκότωσε! =(
Είμαστε τώρα στο τρίτο γουρούνι. Τρίτο και τυχερό γιατί σε αυτό δεν έχει τόσο άχτι.
Πρέπει να πάω Jumbo επειγόντως!Καλά αυτο το γουρουνι... μασκοτ ειναι. Εμεις ειμαστε στο δευτερο αλλά δεν της το αφηνω.... Βρηκα ομως στο μεταξύ από jumbo.... ΤΟ παιχνίδι..... κουρδιστο ποντικι/κουνελι/κοτοπουλο και η δικια μου σαν γνησιο τερριερ δεν το αφηνει να παει χαμένο.... Το αρπάζει και του δινει και καταλαβαινει.... Και ελεγα να παρω κανα τηλεκατευθυνόμενο, αλλά το κουρδιστο... παρτε το και θα με θυμηθείτε
Χανεις... την παρασκευή το πηρα και γινεται μαχη πλέον.Πρέπει να πάω Jumbo επειγόντως!
Ωραία τότε.Τωρα εκανα ςξετασεις γιατι βρηκα ενα τσιμπουρι τον ειχε ρουφηξει το σκασμενο...εννοειται θα ξανακανουμε..