Ο.ΦΙ.ΡΕ. 15/11/2009

Status
Κλειδωμένο θέμα

pixi

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2007
121
0
47
ΘΕΡΜΗ
www.katsampekis.com
Για βοήθησέ με στην ζητάω τώρα ... :confused:
θεωρώ ότι η μεγαλύτερη διάκριση που έχει ο σκύλος είναι η πιστοποιήση δυσπλασίας απ'οτον Novak. και πιστεύω ότι αδικεις τους άλλους σκύλους σου που δεν τους έχεις στερήσει μια τέτοια διακριση.
μην τους αδικήσεις όπως έκανες με τον Mirco. είναι κρίμα:)

Αυτη ειναι η αλήθεια:)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν έχω κανέναν αρσενικό σκύλο πιστοποιημένο για δυσπλασία ισχύου από τον Νovak, και ούτε θα μπώ υποχρεωτικά στην διαδικασία να θεωρώ έναν και μόνο γιατρό θέσφατο επειδή το αποφάσισε ο οποιοσδήποτε. Αν και όταν τύχει θα πιστοποιώ και στον Novak. Ολοι οι σκύλοι μου είναι ελεγμένοι και πιστοποιημένοι από επίσημους οργανισμούς και τον Novak και διπλοελεγμένοι από εμένα αν και όταν χρειάστηκε.

Kρίμα είναι να μην ξέρεις τί βλέπεις.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
off-topic:
Και με τα μυαλά που κουβαλάτε προβλέπονται πολλά χρονια σκοτάδι ακόμα!!!

Μήπως ενοχλητικές και πάλι από την καταγωγή μου!!
Γνωρίζω πολύ καλά ότι είστε από Ελλάδα!
Έχω δείξει πως έχω ποτέ πρόβλημα με την καταγωγή οποιουδήποτε?

Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την δική σου παιδεία... στην δική μου όμως θεωρείται άκρως προσβλητικό το να αποκαλέσεις κάποιον ρατσιστή! Ειδικότερα όταν αυτός έχει ζήσει και μεγαλώσει σε ξένη χώρα επί 17 έτη.

Έχω κάθε δικαίωμα να κρίνω την χώρα μου. Όμοιο δικαίωμα έχεις κι εσύ, εφόσον ζεις σε αυτή! Το να κρίνεις εμένα όμως πέρα απ' αυτά που σου επιτρέπει η όποια επικοινωνία μεταξύ μας, δείχνει άνθρωπο με κακή κι επιπόλαιη κρίση. Σχήμα οξύμωρο για κάποιον που προηγουμένως έχει πει πως έχει μάτια και βλέπει!

Όσο για τα μυαλά που κουβαλάμε (εγώ κι εσύ), το ότι αρκεί να ξαναδιαβάσεις τι έγραψες για να βγάλεις τα δικά σου ασφαλή συμπεράσματα μάλλον αποτελεί εκκληση που χτυπάει σε τοίχο!

pixi

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2007
121
0
47
ΘΕΡΜΗ
www.katsampekis.com
Δεν έχω κανέναν αρσενικό σκύλο πιστοποιημένο για δυσπλασία ισχύου από τον Νovak, και ούτε θα μπώ υποχρεωτικά στην διαδικασία να θεωρώ έναν και μόνο γιατρό θέσφατο επειδή το αποφάσισε ο οποιοσδήποτε. Αν και όταν τύχει θα πιστοποιώ και στον Novak. Ολοι οι σκύλοι μου είναι ελεγμένοι και πιστοποιημένοι από επίσημους οργανισμούς και τον Novak και διπλοελεγμένοι από εμένα αν και όταν χρειάστηκε.

Kρίμα είναι να μην ξέρεις τί βλέπεις.
Ξέρω ότι δεν βλέπω αγκώνα.
Ξέρω επίσης και τι ακούω. κάποτε μου είχες πει ότι δεν είναι καθαρός και την γλυτώνεις με ένα B ή C - για πιστοποιήση δυσπλασίας σκύλου σου μιλάμε - και είδα Α.
για τον σκύλο αυτό ξέρω ότι είπες ότι δεν τον πήγες στον Novak γιατί ήταν μακριά...αν θέλεις παντως το Σαββατοκύριακο που έρχεται ο Novak θα είναι στην Θεσσαλονίκη.

μέχρι τότε

Συγχαρητήρια λοιπόν στον Mirco, που έχει σφραγισμένη δυσπλασία ισχύου ... και αγκώνα... στον Novak...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
O Mirco έχει ΜΟΝΟ αγκώνα στον Novak ΕΛΕΟΣ

Σχετικά με ... τον άλλον σκύλο μου να σε πληροφορήσω ότι ο ίδιος γιατρός που είχε αξιολογήσει την δυσπλασία του είχε αξιολογήσει και μία άλλη δυσπλασία ισχύου ενός θηλυκού (μιλάμε για πρώιμη ακτινογράφηση) και μου είχε πεί ότι δεν έχει δεί καλύτερο ισχύο στην ζωή του εξηγώντας και πάνω στην ακτινογραφία. Μετά από 3 μήνες και ενώ η σκύλα ήταν σε άλλη ιδιοκτησία την ακτινογράφησε επίσημα και έδωσε εκείνη την ώρα πρόβλεψη C minimum ή το πιθανότερο D ΠΑΛΙ εξηγώντας πάνω στην ακτινογραφία ... μετά από παρότρυνσή μου και αφού πραγματικά δεν έβγαζα άκρη με την τόση ασυνέπειά του η ακτινογραφία στάλθηκε (όπως στέλνονται και όλες από εμένα τουλάχιστον, δεν έχει νόημα εξάλλου να μην ακτινογραφήσεις καθόλου ακόμα και αν είσαι σίγουρος για μία άσχημη δυσπλασία) και γύρισε επίσης Α ... γιατί ήταν Α καθαρότατο, όπως ήταν και πρίν 2,5 μήνες φυσικά ...

Δεν έχω αυτήν την στιγμή στην ιδιοκτησία μου ανεξέταστο σκύλο πάνω από 12 μηνών για να έρθω στην Θεσσαλονίκη να τον εξετάσω.

Τα συμπεράσματα δικά σου ...

Τα δικά μου σχετικά με το ποιόν σου μιάς και παρουσίασες ιδιωτική μας συζήτηση σε forum κατηγορώντας με για κάτι που δεν μπορείς να στηρίξεις σίγουρα, τα έβγαλα ήδη και σου ζητάω δημόσια να μην μου απευθύνεις τον λόγο ΠΟΤΕ ξανά, ούτε ιδιωτικά ούτε δημόσια ούτε από κοντά ούτε από μακριά.

Τέλος συζήτησης.

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Μπούμπι θέλεις τα γυαλιά σου πάλι !
Ο Μίρκο δεν έχει σφραγισμένη HD δυσπλασία στον Novak αλλα mono αγκώνα ED!
Αλλα όπως πάντα βιάζεσαι και δεν βλέπεις!!!

pixi

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2007
121
0
47
ΘΕΡΜΗ
www.katsampekis.com
Μπούμπι θέλεις τα γυαλιά σου πάλι !
Ο Μίρκο δεν έχει σφραγισμένη HD δυσπλασία στον Novak αλλα mono αγκώνα ED!
Αλλα όπως πάντα βιάζεσαι και δεν βλέπεις!!!
δεν μπορώ να καταλάβω αφού πας, γιατί δεν τα κάνεις όλα. δεν είναι ειδικός ο Novak σε ισχύο? ή πληρώνεις λιγότερες βενζίνες όταν πας μόνο για αγκώνα?

η μεγάλη συμφορά όμως έιναι άλλη:
δεν μπορώ να ξαναμιλήσω στον guru Denis. μου το απαγόρεψε. ..
αλι αλί και τρις αλί :)

pixi

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2007
121
0
47
ΘΕΡΜΗ
www.katsampekis.com
O Mirco έχει ΜΟΝΟ αγκώνα στον Novak ΕΛΕΟΣ

Σχετικά με ... τον άλλον σκύλο μου να σε πληροφορήσω ότι ο ίδιος γιατρός που είχε αξιολογήσει την δυσπλασία του είχε αξιολογήσει και μία άλλη δυσπλασία ισχύου ενός θηλυκού (μιλάμε για πρώιμη ακτινογράφηση) και μου είχε πεί ότι δεν έχει δεί καλύτερο ισχύο στην ζωή του εξηγώντας και πάνω στην ακτινογραφία. Μετά από 3 μήνες και ενώ η σκύλα ήταν σε άλλη ιδιοκτησία την ακτινογράφησε επίσημα και έδωσε εκείνη την ώρα πρόβλεψη C minimum ή το πιθανότερο D ΠΑΛΙ εξηγώντας πάνω στην ακτινογραφία ... μετά από παρότρυνσή μου και αφού πραγματικά δεν έβγαζα άκρη με την τόση ασυνέπειά του η ακτινογραφία στάλθηκε (όπως στέλνονται και όλες από εμένα τουλάχιστον, δεν έχει νόημα εξάλλου να μην ακτινογραφήσεις καθόλου ακόμα και αν είσαι σίγουρος για μία άσχημη δυσπλασία) και γύρισε επίσης Α ... γιατί ήταν Α καθαρότατο, όπως ήταν και πρίν 2,5 μήνες φυσικά ...

Δεν έχω αυτήν την στιγμή στην ιδιοκτησία μου ανεξέταστο σκύλο πάνω από 12 μηνών για να έρθω στην Θεσσαλονίκη να τον εξετάσω.

Τα συμπεράσματα δικά σου ...

Τα δικά μου σχετικά με το ποιόν σου μιάς και παρουσίασες ιδιωτική μας συζήτηση σε forum κατηγορώντας με για κάτι που δεν μπορείς να στηρίξεις σίγουρα, τα έβγαλα ήδη και σου ζητάω δημόσια να μην μου απευθύνεις τον λόγο ΠΟΤΕ ξανά, ούτε ιδιωτικά ούτε δημόσια ούτε από κοντά ούτε από μακριά.

Τέλος συζήτησης.
μπορώ τουλάχιστον να σου σφίγγω το χέρι και να συγχαίρω όταν με κερδίζεις στις εκθέσεις?

please...:)

μέχρι τότε συγχαρητήρια στον Mirco που έχει σφραγισμένη δυσπλασία αγκώνα στον Novak και ισχυου κάπου αλλού, και παρόλο που έχει κομμένο αυτί κέρδισε το CAC στην έκθεση!

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
αν πάντως θέλεις, ελα στην επόμενη έκθεση να τα πούμε και μην κρυφτείς ξανά πίσω από τους φίλους σου:)
καλα ολα τα αλλα ειναι δικα σας θεματα που δεν υπαρχουν και πολλα να πουμε οι απεξω αλλα αυτο ειναι ανω ποταμων. εχουμε χασει πλεον καθε μετρο. ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΞΙ κατηγορει την ΦΙΛΗ ΡΟΤΙ οτι κρυβηται πισω απο τους ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ.
καλα λενε στα μεσημεριανα οτι οι αντρες εχουν απωλεσει τον ρολο τους. ειναι κωμικοτραγικο τουλαχιστον

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Pixi τοσο δυσκολο ειναι να παρεις ενα τηλεφωνο τον Denis για να μαθεις τι πραγματικα συμβαινει με τον σκυλο του?

Το να μεταφερεις στο FORUM κατι που σου ειχε εμπιστευθε ο Denis χωρις να γνωριζεις τι πραγματικα συνβαινει νομιζω οτι δεν ειναι σωστο.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Και για να τελειώνουμε σε ότι τουλάχιστον με αφορά:

ότι ηθελα να πω τα ειχα γράψει σε post που δυατυχώς τα εσβησες. την άποψη μου για εσένα την ξέρεις. όταν την κοινοποιήσα στο forum έφαγα ban 1μήνα. την ίδια άποψη έχω και τώρα.
Σε θεωρώ ανάξια να μιλάς για ηθική και ξεκατινιάσματα στο forum. Εσύ που έχεις αναγάγει το ξεκατίνιασμα σε επιστήμη και έχεις χρησιμοποιήσει μέχρι και σαπουνόπερες για να το εκφράσεις.
Εσύ πρώτη μου επιτέθηκες φραστικά όταν αποδοκίμασα δημόσια μεν, ορθώς δε, το φιλαράκι σου από την Κόρινθο.
Αλήθεια που χάθικε εκείνη η ψυχή ο Celius- Λημνιάτης?... ο αρχηγός του ξεκατινιάσματος?
Στις εκθέσεις κατεβαίνω συνήθως για να τρέξω και όχι για δημόσιες σχέσεις. δεν έχω χρόνο για άλλα σκυλιά πέρα απ οτα δικά μου:):)
αν πάντως θέλεις, ελα στην επόμενη έκθεση να τα πούμε και μην κρυφτείς ξανά πίσω από τους φίλους σου:)
Εκτός από κουραστικός γίνεσαι και απελπιστικά προβλέψιμος. Υβριστικές δημοσιεύσεις σου εν μέσω παράκρουσης είχαμε την ατυχία να διαβάσουμε και στο παρελθόν και δυστυχώς για σένα, όσες απελπιδες προσπάθειες και να κάνεις, δεν εκπλήσσεις πλέον κανένα.

Εγώ ότι είχα να σου πω το είπα και θεωρώ ότι ήμουν σαφής. Επειδή το να βρίζεις κρυμμένος πίσω από nicknames στα σκυλοφορουμ μπορεί να είναι αναξιοπρεπές μεν αλλά και το μόνο εύκολο δε (όπως και το μόνο εύκολο είναι να κλαίγεσαι στη συνέχεια ότι έγινες αδίκως ban από τη διαχείριση), σε περιμένω στην επόμενη έκθεση ΟΤΑΝ και ΑΝ βρεις το θάρρος να έρθεις να μου πεις ότι έχεις να μου πεις από κοντά. Mην φοβασαι δεν προκειται να σε κάνω ΝΤΑ! Ολόκληρος άντρας 150 κιλών είσαι, δεν κινδυνεύεις από μια γυναίκα μόλις 53 κιλά! :)

Έτσι και κουραστικός/ προβλέψιμος θα πάψεις να γίνεσαι και ban δεν πρόκειται να φας επειδή καταχρηστικά χρησιμοποιείς αυτό το βήμα που ευγενικά μας παραχωρείται για προσωπικές επιθέσεις και ανηλεές ξεκατίνιασμα.

Τέλος συζήτησης και από μένα. :)

pixi

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2007
121
0
47
ΘΕΡΜΗ
www.katsampekis.com
Pixi τοσο δυσκολο ειναι να παρεις ενα τηλεφωνο τον Denis για να μαθεις τι πραγματικα συμβαινει με τον σκυλο του?

Το να μεταφερεις στο FORUM κατι που σου ειχε εμπιστευθε ο Denis χωρις να γνωριζεις τι πραγματικα συνβαινει νομιζω οτι δεν ειναι σωστο.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι συμβαίνει με τον σκύλο του. χαίρομαι όμως που και εσύ αναγνωρίζεις ότι κάτι συμβαίνει.
εκτροφέας και κουταβέμπορος δεν είμαι. στεναχωριέμαι όμως για τα καημένα τα ζωάκια που αναγκάζονται χωρίς λόγο και αιτία να υποβάλλλονται δύο φορές σε νάρκωση. δεν τα σκεφτηκε κανείς σας?

έχεις πάντως δίκαιο για την κοινοποιήση της συζήτησης με τον Denis. Δεν θα θεωρήσωό όμως ότι ήταν εκμυστηριέυση. ουτε κάποιο μυστικό του κράτους για αυτό και το ανέφερα.
την επίσημη δυσπλασία του σκύλου σου πάντως θα στην ρωτήσω με pm.

pixi

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2007
121
0
47
ΘΕΡΜΗ
www.katsampekis.com
Και για να τελειώνουμε σε ότι τουλάχιστον με αφορά:

Εκτός από κουραστικός γίνεσαι και απελπιστικά προβλέψιμος. Υβριστικές δημοσιεύσεις σου εν μέσω παράκρουσης είχαμε την ατυχία να διαβάσουμε και στο παρελθόν και δυστυχώς για σένα, όσες απελπιδες προσπάθειες και να κάνεις, δεν εκπλήσσεις πλέον κανένα.

Εγώ ότι είχα να σου πω το είπα και θεωρώ ότι ήμουν σαφής. Επειδή το να βρίζεις κρυμμένος πίσω από nicknames στα σκυλοφορουμ μπορεί να είναι αναξιοπρεπές μεν αλλά και το μόνο εύκολο δε (όπως και το μόνο εύκολο είναι να κλαίγεσαι στη συνέχεια ότι έγινες αδίκως ban από τη διαχείριση), σε περιμένω στην επόμενη έκθεση ΟΤΑΝ και ΑΝ θα βρεις το θάρρος να έρθεις να μου πεις ότι έχεις να μου πεις από κοντά. Mην φοβασαι δεν προκειται να σε κάνω ΝΤΑ! Ολόκληρος άντρας 150 κιλών είσαι, δεν κινδυνεύεις από μια γυναίκα μόλις 53 κιλά! :)

Έτσι και κουραστικός/ προβλέψιμος θα πάψεις να γίνεσαι και ban δεν πρόκειται να φας επειδή καταχρηστικά χρησιμοποιείς αυτό το βήμα που ευγενικά μας παραχωρείται για προσωπικές επιθέσεις και ανηλεές ξεκατίνιασμα.

Τέλος συζήτησης και από μένα. :)
Pixi + Rottie = 203 kgr ...for ever!!!!!!*agapoylas*

δεν φοβάμαι το ΝΤΑ, φβάμαι το ΝΤΑΝΤΑ!
Αλλά τωρα που ξ´ερω ότι είσαι μ´ονο 53 kgr θα πάρω το θάρρος να τα πούμε απο κοντά.
αλήθεια τι ύψος έχεις?
τι μουσική ακούς?
εκτός από τα σκυλιά σου αρέσουν και τα γατάκια?

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
την επίσημη δυσπλασία του σκύλου σου πάντως θα στην ρωτήσω με pm.
Ο σκυλος δεν εχει επισημη δυσπλασια.
του εχω κανει ισχυο και αγκωνα σε ηλικια 24 μηνων σε κτηνιατρικη κλινικη και ηταν HD B ΕD1 .
Ουτως η αλλως δεν εχω πει κατι διαφορετικο οποτε ρωτηθηκα για αυτο το θεμα.
Σημειωση οτι ηταν ο πρωτος σκυλος που ειχα ποτε και εκανα λαθη που ουσιαστικα τον εθαψα μονος μου.....

pixi

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2007
121
0
47
ΘΕΡΜΗ
www.katsampekis.com
Ο σκυλος δεν εχει επισημη δυσπλασια.
του εχω κανει ισχυο και αγκωνα σε ηλικια 24 μηνων σε κτηνιατρικη κλινικη και ηταν HD B ΕD1 .
Ουτως η αλλως δεν εχω πει κατι διαφορετικο οποτε ρωτηθηκα για αυτο το θεμα.
Σημειωση οτι ηταν ο πρωτος σκυλος που ειχα ποτε και εκανα λαθη που ουσιαστικα τον εθαψα μονος μου.....
εγώ πάντως pm έστειλα...
Δημήτρη το σημαντικό είναι να μαθαίνουμε μέσα απο τα λάθη μας και όχι να μην κάνουμε λάθη.
και για τις δυσπλασιες θα δεχόμουνα ότι μια μόνο φορά μπορέι να έγινε από λάθος. όμως όταν ότσν βλέπεω ξεχωριστλες εξετλασεις σε περισσότερα από ένα σκυλιά, μου προκαλεί απορία.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Εδώ έχουμε πρόβλημα αλλά θα το λύσουμε

και για τις δυσπλασιες θα δεχόμουνα ότι μια μόνο φορά μπορέι να έγινε από λάθος. όμως όταν ότσν βλέπεω ξεχωριστλες εξετλασεις σε περισσότερα από ένα σκυλιά, μου προκαλεί απορία.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι συμβαίνει με τον σκύλο του. χαίρομαι όμως που και εσύ αναγνωρίζεις ότι κάτι συμβαίνει.
Κατσαμπέκη λύσε το θέμα ΑΜΕΣΑ και απάντησε αφού μάλλον δεν καταλαβαίνεις την σοβαρότητα αυτού που κάνεις:

1) Σε ενδιαφέρει ή ΔΕΝ σε ενδιαφέρει?

2) ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ :

Τί εννοείς "από λάθος", ποιά η απορία σου, ποιό το επιλήψιμο της διαδικασίας, ποιό το πρόβλημα και γιατί ΑΚΡΙΒΩΣ με κατηγορείς, εμένα τον ΚΟΕ ή κάποιον κτηνίατρο.

Λύστο ΑΜΕΣΑ και δώσε μου μία ευκαιρία σαν άντρας (ή ό,τι σου έχει απομείνει από τον χαρακτηρισμό) να σε αντιμετωπίσω δικαστικώς, ή ζήτα συγγνώμη και σιώπησε ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ.

Θέλω ΑΜΕΣΗ και ΚΑΘΑΡΗ απάντηση και όχι μπούρδες.

Το ίδιο ισχύει για την Falko - Dasty ή όποιον άλλον σήμερα έχει εκδηλώσει την "απορία του", γιατί έχει καταντήσει πολύ κουραστικό.

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Δεν εχω σχεση με το θεμα..και δεν θα κρυφτω ποτε για τιποτα..τιμαω τα παντελονια που φοραω και ας ειμαι γυναικα..
και δεν καταλαβα γιατι με ανακατεψες εδω μιας και η αναφορα μου εδω το ανοιξαμε καινουργιο τοπικ

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
όμως όταν ότσν βλέπεω ξεχωριστες εξετλασεις σε περισσότερα από ένα σκυλιά, μου προκαλεί απορία.
ποια η απορια απο την στιγμη που ειναι ολες ΕΠΙΣΗΜΕΣ?

χαίρομαι όμως που και εσύ αναγνωρίζεις ότι κάτι συμβαίνει.
εγω ειπα να μιλησεις στο τηλεφωνο με τον Denis για να μαθεις TI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ γιατι αλλως κανοντας υποθεσεις οδηγεισαι σε λαθος συμπερασματα .

Status
Κλειδωμένο θέμα