Σας ευχαριστώ πολύ όλους, να είστε καλά!
Αστέρι ο νέος!!! θα μιλάνε πολλοί γι αυτόν στο μέλλον
Να τον χαίρεστε πάνω απ' όλα και να είναι πάντα υγιής!
Να είσαι καλά Τάκη!
Πρώτα θέλουμε να είναι σκύλος, να είναι καλά και χαρούμενος και μετά όλα τα άλλα. Αν είναι να έρθουν, καλοδεχούμενα.
εεεχμ...έχω να δηλώσω ότι ο μπαμπάς είναι πολύ πιο κούκλος από τη μαμά!!
Ο Σένια έχει κάτι ιδιαίτερο πάνω του...
Δεν το έχω προσδιορίσει ακόμα. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που τον θυμίζει πάρα πολύ και στον φαινότυπο στην ίδια ηλικία με τον Σάνι μας, αλλά και στον χαρακτήρα. Είναι γιος ενός αρκετά γνωστού σκύλου εξ Αμερικής που ζει στη Ρωσία ονόματι Empee's Obi Wan Kenobi ή απλά Ben.
Δείτε τον μουρλό πατέρα εν δράσει
Κάτι τέτοια τρελά μας κάνει και ο μικρός - ευτυχώς έχουμε χαλιά ακόμα και δεν πρόκειται να τα βγάλουμε.
μ'αρεσει πολυ η αποχρωση του καφε της μουρης του,που δεν νομιζω να την εχω ξαναδει σε γιορκι...εκτος εαν ειναι θεμα φωτογραφιας...
Εχει και στην πραγματικότητα ένα αρκετά βαθύ χρυσό - όπως φαίνεται στη φωτογραφία αν και στη φώτο που σηκώνει πόδι κάνει ωραίο κοντράστ με το χρώμα στο κορμάκι του και ίσως φαίνεται πιο εντυπωσιακό.
Kαι έρχομαι και στην ερώτηση της Annie για το χρώμα, που θεωρώ, εικάζω (από ότι δείχνει μέχρι στιγμής) πως θα εξελιχθεί πιο σκούρος από τον έτερο κοκκινοφιόγκι
.
Βασιζόμαστε στο χρυσό σε συνδυασμό και με το μπλε που βγαίνει. Επίσης κοιτάς και το χρώμα του δέρματος που προϊδεάζει το χρώμα που θα βγει αλλά και τα γονίδια που κουβαλάει.
Το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι εκτροφείς είναι το χρυσό. Search for the gold, όπως έλεγε και ο Hugo Ibanez σε ένα από τα πολλά άρθρα του για το χρώμα.
Φαιομελανίνη και ευμελανίνη παρότι είναι 2 διαφορετικοί τύποι χρωστικής αλληλοεξαρτώνται και προϊδεάζει η μία την εξέλιξη της άλλης.
Βαθύ χρυσό = σκούρο ατσάλινο μπλε, αρκεί να υπάρχει η σωστή κατανομή στο δέρμα του σκύλου και η ανάλογη ποιότητα στην τρίχα. Θα δείξει πως θα εξελιχθεί, βασίζεσαι στα γονίδια και δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί 100% παρά μόνο να εικάσει.
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους