Για πες... έστω και σαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, να έχουμε τον νου μας κι εμείς που το παίρνουμε.Για το Bravecto έχω αρχίσει και ακούω κάτι πολύ δυσάρεστα τον τελευταίο καιρό, αλλά το λέω με μεγάλη επιφύλαξη.
Kαι εγώ άκουσα τελευταία για επιληπτικές κρίσεις σε σκυλιά που πήραν bravecto. Ειδικά για σκυλιά που ζουν σε αστικό περιβάλλον και διαμερίσματα δεν βλέπω το λόγο γιατί να το δίνουν με τέτοιο ζήλο. Ήθελα να 'ξερα τι ποσοστό κέρδους έχει και το δίνουν οι κτηνίατροι έτσι ελαφρά τη καρδία.Για το Bravecto έχω αρχίσει και ακούω κάτι πολύ δυσάρεστα τον τελευταίο καιρό, αλλά το λέω με μεγάλη επιφύλαξη.
Καταρχήν το bravecto έχει ένα σοβαρό μείον - δεν δουλεύει για σκνίπα (που η μάστιγά μας είναι το καλαζάρ και όχι η ερλείχια στα δεσποζόμενα αστικά σκυλιά). Πάω λοιπόν και φορτώνω το καναπεδόσκυλο με το χημικό καρατούμπανο, που είναι και καινούργιο και δεν έχεις δει ακόμη έρευνες με παρενέργειες, που για να σκοτώνει τα πάντα για τρεις μήνες εκ των έσω σκέψου τι σκατά πυρηνικό όπλο είναι και που αλλού μπορεί να "χτυπάει" γιατί... για να μην κολλήσει τσιμπούρια ο σκύλος από τον καναπέ;;; Αν ζούσα στη ύπαιθρο που τα τσιμπούρια και οι ψύλλοι κάνουν πάρτυ, ναι θα το έδινα.Ξέρεις τι...ακούω πολλές πλέον περιπτώσεις, που δεν δουλεύουν οι συνηθισμένες αμπούλες και τα κολλάρα. Εχουν πάθει ανοσία οι σκνίπες και τα τσιμπούρια; Δεν ξέρω. Σκυλιά πάντως, "πνιγμένα" στο χημικό, παρόλα αυτά, τσιμπιούνται. Μάλλον γι'αυτό το προτείνουν.
Τι σαχλαμάριΤην Bianca τελευταία φορά σε υπέρηχο της χαϊδεύαμε την κοιλιά και στην εξέταση την πήρε ο ύπνος.
Τα περασμένα 2 καλοκαίρια δεν μπορούσα να απαλλαχτώ απο τους ψύλλους. Ειδικά η μικρή που έχει ψυλλομαγνήτη κάθε μα κάθε φορά που έβγαινε βόλτα μάζευε ψύλλους απο παντού είτε στην πόλη είτε εδώ στην εξοχή. Έφτασα να βάζω αμπούλες κάθε 15 μέρες με δυνατά φάρμακα και στο μπάνιο κάθε φορά έβγαιναν με τη μαλλακτική καναδυό ψύλλοι. Μόνο με το Bravecto ηρέμησα. Τα άκουσα κι εγώ αυτά τα άσχημα που λες αλλά η κτηνίατρος μου είπε ότι αν είχε κάποια δυσανεξία θα το είχε δείξει. Πραγματικά είναι δίκοπο μαχαίρι όπως με πολλά άλλα που φορτώνουμε στα σκυλιά μας.Ξέρεις τι...ακούω πολλές πλέον περιπτώσεις, που δεν δουλεύουν οι συνηθισμένες αμπούλες και τα κολλάρα. Εχουν πάθει ανοσία οι σκνίπες και τα τσιμπούρια; Δεν ξέρω. Σκυλιά πάντως, "πνιγμένα" στο χημικό, παρόλα αυτά, τσιμπιούνται. Μάλλον γι'αυτό το προτείνουν.
Νομίζω ότι φέτος πρόσθεσαν και την σκνίπα στην ετικέτα τους.Καταρχήν το bravecto έχει ένα σοβαρό μείον - δεν δουλεύει για σκνίπα (που η μάστιγά μας είναι το καλαζάρ και όχι η ερλείχια στα δεσποζόμενα αστικά σκυλιά). Πάω λοιπόν και φορτώνω το καναπεδόσκυλο με το χημικό καρατούμπανο, που είναι και καινούργιο και δεν έχεις δει ακόμη έρευνες με παρενέργειες, που για να σκοτώνει τα πάντα για τρεις μήνες εκ των έσω σκέψου τι σκατά πυρηνικό όπλο είναι και που αλλού μπορεί να "χτυπάει" γιατί... για να μην κολλήσει τσιμπούρια ο σκύλος από τον καναπέ;;; Αν ζούσα στη ύπαιθρο που τα τσιμπούρια και οι ψύλλοι κάνουν πάρτυ, ναι θα το έδινα.
Helloooo vet... use your brain!
(το οφτοπιάσαμε)
Έλα ντε!!! Τη φιλοσοφική λίθο βρήκε;;; Πες μας το μυστικό σου Ορφέα..Ο Ορφεας οσο παει και πιο νεαρός δείχνει!!!
meanwhile in piraeus...
View attachment 63956 View attachment 63957 View attachment 63959
στην πρωτη φωτο εχει στο στομα του το καινουργιο του παιχνιδι: http://www.bamagroup.com/it/giochi-cani-tuttomio-tuttomio.html