Ο Λουκ και εγω

6 Ιανουαρίου 2011
10
0
Γεια σας, ειμαι η Ειρηνη και εχω ενα κοκκαλιαρικο καφετι σκυλακο που μου εχει γυρισει την ζωη μου σε 180º . (*) Τον λενε Λουκι και ειναι 5 μηνων. Λενε οτι ειναι νταχσχουντ. Εχει τεραστια αφτια και ειναι υπερβολικα εξυπνος και πεισματαρης για το μεγεθος του. 

(**) Απο την στιγμη που εγινα μελος ειδα οτι επρεπε να γραψω πρωτα εδω για να συστηθω αλλα προσπαθουσα να το αποφυγω. Εχω ανοιξει ηδη ενα θεμα με αποτελεσμα να εχω την αισθηση οτι ρυπαινω το φορουμ.

Τωρα, ο κυριως λογος που ανοιξα αυτο το θεμα ειναι για να ζητησω την βοηθεια σας σχετικα με την εκπαιδευση του.

Ο Λουκης ειναι αγκαλιτσας και δεν λεει να το κοψει. Δεν εχω προβλημα στο να τον αφηνω μονο του, εχω προβλημα στο να κοιμαμαι την στιγμη που ξαπλωνει και ο ιδιος (!!). Dεν κοιμαται μονος του. Κλαμματα, φασαριες, σκαψιμο και οτι αλλο του ερθει στο μυαλο. Ολα αυτα για να μου τραβηξει την προσοχη και να τον αφησω να ερθει στην αγκαλια μου να κοιμηθει. Καθε βραδυ τα κανει ολα αυτα ωσπου καταλαβαινει (οτι δεν θα λυγισω) και κοιμαται... Φανταζομαι καποια στιγμη θα το σταματισει. Alla fovamai oti enoxlei ta upoloipa meloi tou spitiou..

Αλλο ενα πιο σοβαρο προβλημα ειναι οτι γαυγιζει οταν βλεπει τον πατερα μου και τον αδερφο μου. Αυτο γινεται απο την στιγμη που αδερφος μου τον πατησε κατα λαθος στο ποδι. πιθανον ftaiei kai απο την ακοινωνηκοτητα που ειχε πρωτου τον αποκτησουμε (το ιδιο κανει και με τα μεγαλα μεγεθους σκυλια).

P.S.
1. Φωτογραφιες υπαρχουν στο αλμπουμ που βρισκεται στο προφιλ μου.
2. Μου ειναι αρκετα δυσκολο να γραφω με Ελληνικους χαρακτηρες λογο της συσκευης που χρησιμοποιω, οποτε μπορει να χρησιμοποιησω καποιο γραμμα ή λεξη γραμμενη στα greeklish..

* Το Λουκης ειναι συντομογραφια απο το λουκανικο (με μερικες διορθωσεις..)

** Ημουν και παλια μελος αυτου του φορουμ kai δεν ειχα και ιδιαιτερη συμμετοχη..

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Καλως ήρθες Ειρήνη:)
Να χαιρεσαι τον μικρούλη σου!
Θες να μας πεις πως απεκτησες τον Λουκι;
Που ζουσε πριν έρθει σε εσενα;

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθατε...ειδα και τις φωτο νωριτερα..κουκλακι!!!Γιατι ρυπαινεις το φορυμ μονο εγω δε το καταλαβα???:rolleyes:

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Καλώς ήρθες Ειρήνη με το τιτανομικρούλη σου :)

Πραγματικά, γιατί λες ότι ρυπαίνεις το φόρουμ; :confused:

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
καλως τη.υπομονη με τον υπνο δεν γινεται διαφορετικα θα συνηθισει
το γαβγισμα και το σκυλι σου πανε πακετο οποτε κοιτα να συνηθισεις.προσεχε γενικοτερα με τα αλματα γιατι επιβαρυνουν την σπονδιλικη του στηλη
και παλι καλως ηρθες

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλως την Ειρηνη με το σκυλο με τα εκφραστικα ματια!:D
Κουκλος το μαναρι μου!:p

Ο μονος τροπος να σταματησει να γκρινιζει για τον υπνο,ειναι αυτος που εφραμοζεις.Γκρινιαζει αυτος,αλλα εσυ δε χαμπαριαζεις.Μηπως κρυωνει και σε εσενα ζεσταινεται;Μηπως να του βαλεις καμια κουβερτουλα;
:rolleyes:
Οσο αφορα τους αντρες του σπιτιου,καθε φορα που θα μπαινουν μεσα,θα του δινουν και μια λιχουδια.Να καθισουν κατω(ο αδερφος,γιατι ο μπαμπας δε νομιζω να δεχτει), και να τον ξεγελουν με λιχουδιες.Σιγα σιγα,θα ξεγελαστει και θα πλησιασει.Καντε το καμια εβδομαδα.

Δε νομιζω να αντιπαθει και τους 2 επειδη ο ενας του πατησε το ποδι.Προφανως πριν τον παρετε ειχε κακοπερασει σε αντρικα χερια...Λιγο ξυλο,καμια κλωτσια,ειναι αρκετα να αντιπαθησει τους αντρες.:mad:

6 Ιανουαρίου 2011
10
0
Σας ευχαριστω για τα καλωσορισματα!!
Πριν παρω τον Λουκη εψαχνα να υοθετησω ενα αδεσποτακι.. εψαχνα, ρωτουσα, εβρσκα αλλα στο τελος ποτε δεν επαιρνα. Σε καποια στιγμη τα παρατησα αλλα τελικα με βρηκε αυτη η οικογενεια που δεν ειχε χρονο για να το μεγαλωσει και ετσι τον πηρα!
Ρωτησα πως τον αποκτησαν και μου ειπαν οτι το εκαναν δωρο στην μαμα τους. Απ'οτι ξερω η μια κορη σπουδαζει μακρια απο την πολη της. Μου φανηκαν παντως καλοι σαν ανθρωποι. Ηταν συγκινημενοι και λυπημενοι που θα τον εδιναν.

Δεν ξερω για το πως ζουσε αλλα οταν κανω αποτομες κινησεις τραβιεται προς τα πισω.

Ρυπαινω εννουσα οτι αν ηταν να βαλω καθε καινουριο θεμα που θα ηθελα να συζητησω θα γεμιζα το φορουμ!
Ειμαι οικολογο-φορουμ. :D

Εχω 2 ερωτησεις.
1. Γιατι αυτο το πανεμορφο πενταφυλλο :maria: :D μου το εμφανιζει σαν maria?

2. Skylakos, Πως μπορω να βαλω αυτo που εχeis san υπογραφη που λεει ακριβως ποσο χρονων ειναι τo αστερι sου??? :p

6 Ιανουαρίου 2011
10
0
γενικα ειναι λιγο κρυουλιαρικα.παντως γατες ποντικια κ γενικα οτι μικροσωμο μπορει να κυκλοφορει δεν θα το ξαναδεις ποτε
Ναι το προσεξα με το κουνελι μου.. Ορμαει πανω του (δεν ξερω τις προθεσεις του) και εκεινο τρεχει απο καναπε σε καναπε.. To εχουμε το καιμενο κλεισμενο σε αλλο δωματιο..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709