Ο Λευτέρης ο Μουστάκιας ψάχνει οικογένεια!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Εξετάστηκε για καλαζάρ και ερλιχίωση και είναι υγιής. Έχει ένα πρόβλημα στο πίσω πόδι του ύποπτο για δυσπλασία σε συνδυασμό με κάποια παλαιότερη εξάρθρωση ή κάταγμα που δεν τον εμποδίζει όμως να περπατά ή να χοροπηδά. Είναι περίπου ενός έτους (ίσως και λιγότερο). Είναι γλύκας. Είναι χαδιάρης. Είναι ευγενικός. Έχει πολύ όμορφα εκφραστικά μάτια. Μένει στο δρόμο και ζητά την ζεστασιά μιας παντοτινής οικογένειας.

Τηλ. 6974198726

Facebook

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Οταν η φύση έχει κέφια!!!!
Καλά...όχι ακριβώς φύση, αλλά...λέμε τώρα...
Σαν λαμπραντόρ με μουστάκια είναι ο τύπος.
Πανέμορφος!!!!!!!!!!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Ο Λευτέρης είναι φαινοτυπικα Deutsch Drahthaar.Προφανώς θύμα καποιου ασυνειδητου κυνηγου που τον παρατησε στην περιοχη μιας και λογω του ποδιου του δεν θα του ηταν χρησιμος στο κυνηγι...

Last edited:

epagneul breton

Active Member
3 Απριλίου 2013
33
0
Τα χαρακτηριστηκά του δείχνουν πως ''γέρνει'' προς ντρααχτάρ... Καλότυχο να είναι. Αλλά έχω να κάνω μια μικρή παρατήρηση που δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό το θέμα αλλά και σε άλλα πολλά. ΜΗΝ τα ρίχνετε ΌΛΑ σους κυνηγούς, έχω φίλους και γνωστούς κυνηγούς, άλλοι τα έχουν στα όπα όπα και άλλοι με μια αλυσίδα. Αλλά σκεφτείτε, πόσοι έχουν κυνηγόσκυλα για κατοικίδια και μάλιστα είναι πολύ αυτοί που τα πέρνουν για την ομορφιά τους και μέτά από λίγο καιρό δεν τα αντέχουν με την τόση ενέργεια που έχουν και τα παρατάνε.

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
προσωπικα δεν τα ριχνω ΟΛΑ στους κυνηγους(αλλωστε απο κυνηγετικη οικογενεια προερχομαι). Μονο τα παρατημενα ή πυροβολημενα κυνηγοσκυλα στα βουνα καθε περιοχης οπου μετα την "δοκιμη" αποφασισαν οτι δεν τους "κανουν". και φυσικα υπαρχουν και κυνηγοι εξαιρετοι ανθρωποι και πολυ κυνοφιλοι που εχουν τα σκυλια τους καλυτερα απο παιδια, αλλα δυστυχως ειναι η μειοψηφια εως η σταγονα στον ωκεανο ειδικα οταν μιλαμε για την επαρχια.