Ο Κατραμ εμφανιστηκε ξαφνικα ενα πρωι πριν 2 μηνες περιπου εξω απο το σχολειο του χωριου στο οποιο δουλευω, με ενα πρασινο κολαρο κ ενα κιτρινο λουλουδι πανω σε αυτο
Δεν τον ειχα ξαναδει στο χωριο, κ απο οτι καταλαβα δεν ανηκε σε κανεναν στο χωριο. Στη συνεχεια καποιες μερες τον εβλεπα κ καποιες τον εχανα....Λιγο αργοτερα ομως, και συγκεκριμενα μια μερα που εκανα εγω βολτα με τη σκυλα μου, μας πετυχε μας γνωρισε κ μας ακολουθουσε οπου κ αν πηγαιναμε.....
Η παρουσια ομως του Κατραμ, για διαφορους -φυσικα ασημαντους- λογους αρχισε να ενοχλει κ απο τα λογια μιας μαθητριας μου καταλαβα οτι δε θα ειχε πολλες ημερες ακομα ο σκυλος
Εκεινη τη μερα ακριβως ειδοποιησα τη μεριμνα του πανεπιστημιου πατρων, κ μετα απο λιγες μερες τον μετεφερα - με πολυ βαρια καρδια- στη φιλοζωικη.
Ο Κατραμ ειναι ενας πολυ καλος σκυλος, χαρουμενος, δραστηριος, δεν καταλαβαινει απο κρυο, τρελενεται να μπαινει μεσα σε νερα κ πιθανοτητα "εκτροφης" mareco
αφου ειναι στο αγαπημενο της σχεδιακι. Για οσο καιρο τον ειχα υπο την "αιγιδα" μου, μονο τα καλυτερα μπορω να πω. Κοιμοταν ακριβως εξω απο το σπιτι μου,με περιμενε ακομα κ αν εριχνε χιονονερο,πηγαιναμε μαζι στο σχολειο κ περιμενε, με ακουγε φυσικα περισσοτερο απ οτι η σκυλα μου
Σας κουρασα ομως κ μια φωτο δε σας εβαλα Για οποιον ενδιαφερεται λοιπον, ο Κατραμ φιλοξενειται στο Σταθμο Μεριμνας ζωων του Πανεπιστημιου Πατρων.
Η παρουσια ομως του Κατραμ, για διαφορους -φυσικα ασημαντους- λογους αρχισε να ενοχλει κ απο τα λογια μιας μαθητριας μου καταλαβα οτι δε θα ειχε πολλες ημερες ακομα ο σκυλος
Εκεινη τη μερα ακριβως ειδοποιησα τη μεριμνα του πανεπιστημιου πατρων, κ μετα απο λιγες μερες τον μετεφερα - με πολυ βαρια καρδια- στη φιλοζωικη.
Ο Κατραμ ειναι ενας πολυ καλος σκυλος, χαρουμενος, δραστηριος, δεν καταλαβαινει απο κρυο, τρελενεται να μπαινει μεσα σε νερα κ πιθανοτητα "εκτροφης" mareco
Σας κουρασα ομως κ μια φωτο δε σας εβαλα Για οποιον ενδιαφερεται λοιπον, ο Κατραμ φιλοξενειται στο Σταθμο Μεριμνας ζωων του Πανεπιστημιου Πατρων.
Attachments
-
96,3 KB Προβολές: 96
-
93,2 KB Προβολές: 85