Ηλία, μπορεί να βρίζεις δημόσια τον ΚΟΕ, αλλά προδώθηκες από τις φωτογραφίες με τα τσουρέκια. Χορηγία το τζιπάκι;
Τι πινακίδες είναι αυτές: (COE....)
τελειο τον πιασαμε στα πρασαΗλία, μπορεί να βρίζεις δημόσια τον ΚΟΕ, αλλά προδώθηκες από τις φωτογραφίες με τα τσουρέκια. Χορηγία το τζιπάκι;
Coesfeld= Μια πολη στην Γερμανια!Ηλία, μπορεί να βρίζεις δημόσια τον ΚΟΕ, αλλά προδώθηκες από τις φωτογραφίες με τα τσουρέκια. Χορηγία το τζιπάκι;
Γιατι ομως σε αλλες χωρες ο χρονος αναμονης ειναι μικροτερος ενω στην Ελλάδα οσο παει μεγαλωνει? αφου ετσι και αλλιως πληρωμενα ειναι δεν τα βγαζουν τζαμπα????βρε παιδια εγω για αλλη μια φορα θα ρωτησω
οκ ενταξει καποιες φορες αργουν τα pedigree και που ειναι το τοσο μεγαλο προβλημα ? ο ομιλος κανει οτι μπορει εχει πολλα πραγματα που ασχολητε και λιγο ανθρωπινο δυναμικο, και αν περιμενουμε και λιγο τι θα παθουμε ?
οσο αναφορα τους ιδιοκτητες των κουταβιων , μπορουν οταν παιρνουν το κουταβι ο εκτροφεας μαζι με το βιβλιαριο υγειας να δινει φωτοτυπια καταχωρησης γεννας (που αναφερει γεννητορες και τοκετοομαδα) με αριθμο πρωτοκολλου ΚΟΕ ,μπορει ο ιδιοκτητης με ενα τηλεφωνο στο ΚΟΕ λεγοντας την επωνυμια εκτροφειου και τον αριθμο πρωτοκολλου να επιβεβαιωσει την επικειμενη εκδοση των pedigree
εαν παλι καποιο απο τα μικρα ειναι να παρεβρεθει σε εκθεση ,τοτε παλι δεν υπαρχει προβλημα ,μπορει ο ιδιοκτητης να δηλωσει συμμετοχη και στο σημειο που γραφουμε το ΒΕΚ ,να γραψει υπο εκδοση ΚΟΕ και θα επικοινωνησουν οι ομιλοι μεταξυ τους χωρις αλλη παρεμβαση ιδιοκτητη και εκτροφεα και το κουταβι θα μπει κανονικα στο στιβο και θα εκδοθουν τα pedigree
εαν παλι κουταβι δωθει στο εξωτερικο και ειναι να παει εκει σε εκθεση ,τοτε αν ο εκτροφεας ενημερωσει εγγραφως τον ΚΟΕ βγαζει αμεσως τα pedigree και το συγκεκριμενο το κανει και export
δεν καταλαβαινω λοιπον γιατι να μην περιμενουμε διευκολινοντας ετσι το εργο του ΚΟΕ αφου σε εμας δεν δημιουργητε κανενα κολλημα
καλο θα ηταν να γινεται λιγο ποιο γρηγορα η διαδικασια και αυτο να μην συμβαινει μια φορα στο τοσο, αλλα τι να κανουμε Ελλαδααυτο δεν το γνωριζω
αυτο που γνωριζω ως ιδιωτης πριν και ως εκτροφεας τα τελευταια χρονια , ποτε δεν ειχα προβλημα εγω ουτε και οι νεοι ιδιοκτητες των κουταβιων μου