Ο Ηρακλης μου!!! [γαλλικό μπουλντόγκ]

konstantina91

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
58
0
Επειδή είναι ενημερωτικός και ενημερώθηκε ΠΡΙΝ την απόκτηση και προχώρησε τι θες να πούμε ΜΠΡΑΒΟ KAI OLE?????
Εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να λυπάμαι εσύ ας χαίρεσαι να δίνουμε θάρρος να συνεχίζουν να ζευγαρώνουν ειδικά τόσο ευαίσθητες φυλές!

Πολύ ευαισθησία στο εσκεμμένο λάθος!!!!! και καμία στα καημένα τα γαλλάκια μιας και είναι αυτή η φυλή του θέματος
Να της πεις το λάθος της ξανά και ξανά και ξανά ΜΗΠΩΣ και το εμπεδώσει. Δεν χαίρομαι καθόλου με τα ανευθυνα ζευγαρώματα. Και δεν είπα ποτέ να χαιδέψετε τα αυτιά κανενός. Απλά αντι να κριθεί ο χαρακτήρας της κοπέλας, να κριθεί η ΠΡΑΞΗ και μπορούν να δωθούν συμβουλές για το τί να κάνει από δω και πέρα. Και τώρα:-# γιατί φλερτάρω με το μπαν.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Οταν έχεις βαρεθεί να δίνεις τις ίδιες και τις ίδιες συμβουλές, σε ότι νομίζεις ότι ξέρεις, προσπαθώντας να βοηθήσεις έστω και στο ελάχιστο, μια τόσο προβληματική κατάσταση, όπως είναι οι ανεξέλεγκτες/εγκληματικές γέννες ηλιθίων, χαίρεσαι να βλέπεις ότι βρίσκουν ανταπόκριση.

Οταν σου τις επιστρέφουν στα μούτρα, με ύφος κιόλας, τότε απλά...δεν ξαναδίνεις.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Να της πεις το λάθος της ξανά και ξανά και ξανά ΜΗΠΩΣ και το εμπεδώσει. Δεν χαίρομαι καθόλου με τα ανευθυνα ζευγαρώματα. Και δεν είπα ποτέ να χαιδέψετε τα αυτιά κανενός. Απλά αντι να κριθεί ο χαρακτήρας της κοπέλας, να κριθεί η ΠΡΑΞΗ και μπορούν να δωθούν συμβουλές για το τί να κάνει από δω και πέρα. Και τώρα:-# γιατί φλερτάρω με το μπαν.
Ποιος έκρινε χαρακτήρα? Η πράξη κρίθηκε, ήξερε τι να πει το φόρουμ? Τα ίδια και τα ίδια σε άνθρωπο που δηλώνει ότι έχει διαβάσει και το θέμα με τα προβλήματα της φυλής? Θεωρώ ότι μιλάμε με το θάρρος της γνώμης μας, και όταν ο συνομιλητής μου λέει δικαιολογία τύπου <ναι ξέρω ότι αν πάω στην εθνική με 100 μεθυσμένος είτε θα σκοτωθώ είτε θα σκοτώσω αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ....> θα συνεχίσω να θεωρώ εγωιστική την πράξη

Από λάθη? όλοι μας ένα κάρο.... εγώ? τα περισσότερα όσον αφορά τους σκύλους όμως όταν έμαθα χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο δεν έψαχνα δικαιολογίες!

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
καταρχην να σου ζησει το μικρουλι και ευχομαι πραγματικα να μην παρουσιασει καποιο προβλημα μελλοντικα διοτι εμενα αυτο το φορουμ με απετρεψε απο το να παρω γαλλικο μπουλντογκακι παροτι μαρεσαν πολυ..
τωρα οτι εγινε, εγινε..δεν αλλαζει..το μεγαλο -κατ'εμε- λαθος δεν ειναι τοσο η υιοθεσια αυτη. αλλωστε το σκυλι καπου θα κατεληγε (εφοσον εγινε η "ανευθυνη" γεννα). ειναι οτι δεν εμεινε με την μαμακα του οσο επρεπε. θα επρεπε να στο δωσει μετα τις 60 μερες εστω. να χει κλεισει 2 μηνες...
και εγω δεν ειχα χρηματα να παρω απο εκτροφειο αλλα μαζευω εδω και αρκετο καιρο επειδη το θελω παρα πολυ το σκυλακι που μελλοντικα θα παρω. ισως αυτο θα ηταν μια καλυτερη λυση. και αυτο στο λεω για μελλοντικες σου σωστοτερες επιλογες. τωρα απλα προσπαθησε να μεγαλωσει το μικρο οσο πιο υγιες γινεται. οσο περναει απο το χερι σου !...καλη αρχη! :)

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Ρώτα να σου πουν τα παιδία κανέναν κτηνίατρο που να ξέρει από Γαλλάκια.
Και κράτα κανά φράγκο στην άκρη μην σου κάτσει καμία στραβή.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Πόσο χαίρομαι όταν βλέπω τους υπερασπιστές των αδικημένων μελών που τα κακά μέλη τους στήνουν στον τοίχο να τους υπερασπίζεστε σαν zorro..Μπράβο σας παιδιά αποδυκνείεται ότι είστε φιλάνθρωποι ενώ οι υπόλοιποι ας μην μας χαρακτηρίσω καλύτερα.
Ποιός θα υπερασπιστεί τα αθώα αυτά ζώα που γεννιούνται για να ταλαιπωρούνται ολόκληρη την ζωή τους θα ήθελα να δω μια φορά..

katetl

Member
5 Ιανουαρίου 2013
7
0
Σας ευχαριστω ολους για το καλοσωρισμα και σεβομαι τις γνωμες σας.ο ηρακλης χαιρει ακρας υγειας μετα και απο ελεγχο κτηνιατρου που εχει γνωσεις στα γαλλακια.η ορεξη του τοσο για φαγητο και οσο για παιχνιδι ειναι στα υψη.
οσον αφορα το τι θα γινει στο μελλον δεν ειμαι μαντισσα αλλα εχω φοβερη αγαπη για τον ηρακλη μου που οτι και να συμβει θα αντιμετωπιστει οπως εχετε αντιμετωπισει ολοι σας καταστασεις με τα γαλλακια και απο εκτροφειο.
εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε οτι γινει :)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.403
10.587
Athens
Σας ευχαριστω ολους για το καλοσωρισμα και σεβομαι τις γνωμες σας.ο ηρακλης χαιρει ακρας υγειας μετα και απο ελεγχο κτηνιατρου που εχει γνωσεις στα γαλλακια.η ορεξη του τοσο για φαγητο και οσο για παιχνιδι ειναι στα υψη.
οσον αφορα το τι θα γινει στο μελλον δεν ειμαι μαντισσα αλλα εχω φοβερη αγαπη για τον ηρακλη μου που οτι και να συμβει θα αντιμετωπιστει οπως εχετε αντιμετωπισει ολοι σας καταστασεις με τα γαλλακια και απο εκτροφειο.
εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε οτι γινει :)
Θα με ενδιέφερε ο κτηνίατρος με εμπειρία στα γαλλικά - αν είναι εντός Αττικής.

Δυστυχώς πάντως τα προβλήματα τους δε φαίνονται σε αυτή την ηλικία. Το αναπνευστικό φαίνεται στους 7-8 μήνες, η σπονδυλική στήλη ακόμη και μετά από 3-4-5 χρόνια.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
ηρακλης χαιρει ακρας υγειας μετα και απο ελεγχο κτηνιατρου που εχει γνωσεις στα γαλλακια
Και εμενα θα με ενδιεφερνε!
Εχω 15 χρονια γαλλικα- δουλεβω σε κτνηιατρειο και εχω παει σε δεκαδες κτνινιατρους. Αλλα ενας, που να ειναι πραγματικα γνωστης της φυλης, δεν τον εχω πετυχει ακομα.
Και μαλιστα εναν, που να ειναι τοσο καλος, ωστε να μπορει να λεει με ελαφρια καρδια, οτι το κουταβι γαλλικου "χαιρει ακρας υγειας"!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
όχι ρε κοπέλες που έχετε φάει την ζωή σας με τα γαλλάκια Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΛΕΜΕ

τι δεν καταλαβαίνετε????? ότι στου κουφού (και αυτόκλητου δικηγόρου) την πόρτα.... όσο θέλεις βρόντα?????????????

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi