Ο Ηρακλης μου!!! [γαλλικό μπουλντόγκ]

katetl

Member
5 Ιανουαρίου 2013
7
0
Καλησπερα και απο μας!!:) Ειμαι η Κατερινα και μολις χτες απεκτησα τον Ηρακλη μου ! ενα πανεμορφο ασπρο γαλλικο μπουλντογκ με μαυρες βουλες στο ματι στην κοιλια και στην ουρα!! ειναι 42 ημερων με πολυ ενεργεια και ορεξη!! εΙμαι αρκετα αγχωμενη γιατι ειμαι καινουρια στο μεγαλωμα σκυλου και θελω να τον φροντισω οσο καλυτερα γινεται!!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Καλως ήρθες Κατερινα με τον Ηρακλη!!!
Ο εκτροφεας σου δεν επραξε πολυ καλα που στον εδωσε στις 42 μερες...
Να σου ζησει παρολα αυτα! Βαλε μας και καμια φωτο...

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
καλως ηρθες!! απο εκτροφεα ειναι το σκυλακι? 42 ημερων βεβαια λιγο χλωμο να ειναι απο εκτροφεα. βαλε μας φωτογραφιες οταν μπορεις! να σου ζησει!!!:)

katetl

Member
5 Ιανουαρίου 2013
7
0
Σας ευχαριστω πολυ!!! ;) Οχι δε το πηρα απο εκτροφεα , λογω συνθηκων ( οχι υγειας της μανας) επρεπε να το παρω τωρα.. Ξερω οτι ειναι πιο νωρις απο το συνηθισμενο αλλα φαινεται να προσαρμοζεται καλα , τρωει κροκετες βρεγμενες σε ειδικο γαλα, εχει πολυ ορεξη και κοιμαται πολυ και παντου!!:) θα βαλω φωτογραφιες αυριο!! η εκπαιδευση για τουαλετα ειναι νωρις για να ξεκινησει?? Τα κανει ΠΑΝΤΟΥ!!:D

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες. Ελπιζω να ξερεις οτι διαλεξες μια πολυ δυσκολη ρατσα απο θεμα υγειας. Θελει πολυ προσοχη και ειδικη μεταχειριση ειδικα το καλοκαιρι και φυσικα ο τροπος αποκτησης ηταν τελειως λαθος...!! Ειναι ατομα εδω που ξερουν πολυ καλα την φυλη. Διαβασε και αυτο εδω http://www.dogforum.gr/v3/ομάδα.9.f.c.i-36/γαλλικό.μπουλντόγκ.γιατί.να.μην.το.πάρω-23681/ να ξερεις τι να προσεξεις :)

eleonor97

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
115
19
athens
Να σου ζησει!πριν απο 3 μερες απεκτησα κι εγω το μωρο μου, ενα ημιαιμακι..το Μαγο!απλα επειδη εκατσα και διαβασα λιγο το ποστ για τα θεματα υγειας του γαλλικου μπουλντογκ και ξερω και απο φιλους, θελει μαλλον λιγη προσοχη στα ευαισθητα σημεια του...καλοτυχο να ειναι!

katetl

Member
5 Ιανουαρίου 2013
7
0
Σε ευχαριστω πολυυυ!! ;) Να σου ζησει και σενα το μωρο σου!! Το ξερω οτι θελει πολυ φροντιδα και γω διαβαζω συνεχεια και ενημερωνομαι για να το φροντισω οσο καλυτερα γινεται το γλυκουλι μου!!! :)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Έπρεπε να το αφήσεις με τη μάνα του καμιά 20 μέρες ακόμα..
Αν διαβάζεις συνέχεια και ενημερώνεσαι, θα έπρεπε να ξέρεις και αυτό και ότι δεν παίρνουμε σκυλιά από ιδιώτες/petshop/αγγελίες.

katetl

Member
5 Ιανουαρίου 2013
7
0
Δεν ηταν στο χερι μου να τον αφησω παραπανω με τη μανα του διαφορετικα θα το ειχα κανει . Φυσικα και γνωριζω οσα ανεφερες . δεν ειχα ομως την οικονομικη δυνατοτητα για παραπανω λεφτα οποτε επελεξα ιδιωτη ο οποιος ειναι φιλος φιλου μου. θα κανω οτι καλυτερο γινεται για τον ηρακλη μου!! :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
katetl επειδή πολλά χαμογελαστά φατσάκια, βλέπω να ποστάρεις και καταβάλλω τεράστια προσπάθεια, να κρατηθώ...το link που σου παρέθεσαν παραπάνω, το είδες; To διάβασες;

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δεν ηταν στο χερι μου να τον αφησω παραπανω με τη μανα του διαφορετικα θα το ειχα κανει . Φυσικα και γνωριζω οσα ανεφερες . δεν ειχα ομως την οικονομικη δυνατοτητα για παραπανω λεφτα οποτε επελεξα ιδιωτη ο οποιος ειναι φιλος φιλου μου. θα κανω οτι καλυτερο γινεται για τον ηρακλη μου!! :D
Δε θα μας πεις κι εμάς τι ήταν αυτό το τόσο σημαντικό που δεν επέτρεπε στο κουτάβι να μείνει με τη μάνα του;

Ο φίλος φίλου σου εγγυάται την καθαροαιμία και την απαλλαγή από ασθένειες; Ωραίος.

katetl

Member
5 Ιανουαρίου 2013
7
0
mareco το παραπανω link το ειχα διαβασει πριν ακομα αποκτησω τον Ηρακλη , οπως προανεφερα εχω διαβασει αρκετα για τα γαλλακια. παρολαυτα δεν μπορεσε τιποτα να με αποτρεψει απο αυτη την επιλογη . Εχεις καποιο προβλημα με τα χαμογελαστα φατσακια?? :rolleyes: Εγω παντως δεν εχω προβλημα εκφρασου ελευθερα δεν χρειαζεται να καταβαλλεις τεραστιες προσπαθειες να κρατηθεις!

katetl

Member
5 Ιανουαρίου 2013
7
0
Madoolini το οτι ανεφερα οτι δεν ηταν δικη μου επιλογη να μη μεινει παραπανω με τη μανα του δεν αρκει? νομιζω οτι ΠΛΕΟΝ περισσοτερη σημασια εχει το οτι ειναι μαζι μου και οτι θελω να κανω οτι καλυτερο γινεται για τη σωστη φροντιδα του..

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Madoolini το οτι ανεφερα οτι δεν ηταν δικη μου επιλογη να μη μεινει παραπανω με τη μανα του δεν αρκει? νομιζω οτι ΠΛΕΟΝ περισσοτερη σημασια εχει το οτι ειναι μαζι μου και οτι θελω να κανω οτι καλυτερο γινεται για τη σωστη φροντιδα του..
....στεροντας του πολυτιμο χρονο και ευκαιρα κοινονικοποιησης με τα αδελφια και την μητερα του- κατι το οποιο δεν θα μπορεσεις να αναπληροσεις με τιποτα.

Ειναι ηδη γεματος ο τοπος με προβληματικα, ακοινονητα σκυλια, που δεν ξερουν να συμπεριφερονται πια σαν σκυλοι και με σκυλους! Αλλο ενα θα εχεις εσυ! Δεν βαριεσαι....

Αφου τωρα ικανοποιησες τον εγωισμο σου- ας το πληρωσει ο μικρος!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
το παραπανω link το ειχα διαβασει πριν ακομα αποκτησω τον Ηρακλη , οπως προανεφερα εχω διαβασει αρκετα για τα γαλλακια. παρολαυτα δεν μπορεσε τιποτα να με αποτρεψει απο αυτη την επιλογη .
Από τις πιο λυπηρές και εγωιστικές δηλώσεις που έχω διαβάσει τελευταία.... και ήξερες και υποστήριξες ένα ακόμα εγκληματικό ζευγάρωμα.... Εύγε!

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Από τις πιο λυπηρές και εγωιστικές δηλώσεις που έχω διαβάσει τελευταία.... και ήξερες και υποστήριξες ένα ακόμα εγκληματικό ζευγάρωμα.... Εύγε!
Πράγματι. Ειλικρινά λυπάμαι πολύ. Μακάρι το σκυλάκι να μην παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και να ζήσει υγιέστατο.

konstantina91

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
58
0
Σα δεν ντρέπεται λέω 'γω η κοπέλα που πήρε και σκυλί από BYB. Να την κλείσουν σε ψυχιατρείο έπρεπε! Την εγωίστρια !

Μα καλά, νιώθετε ανωτερότητα με το να βάζετε τον άλλο στη γωνία ? ναι, έκανε λάθος. Και είναι χειρότερο το λάθος της γιατί ήξερε για τους BYB και το πήρε επειδή ήταν πιο φτηνό. Εντάξει, ήταν και το λάθος ότι το σκυλί δεν έμεινε με τη μάνα του.

Πείτε το δεν λέω να μην το πείτε. Και δίκιο έχετε, γιατί κάποιοι δίνουν τη ζωή τους για να σταματήσουν τα ανευθυνα ζευγαρώματα και να μαζεψουν τις ψυχές που προκύπτουν από αυτά.
Αλλά Οι εκφράσεις τύπου "λυπάμαι πολύ" "εγωιστικές δηλώσεις" κλπ, που αποσκοπούν ? Να την κάνουν να νιώσει άσχημα ? να τη διώξουν από το φόρουμ? Θέλετε να σας απολογηθεί ? Να διώξει το πλάσμα που προέκυψε από το "εγκληματικό ζευγάρωμα" ?
Τώρα το πήρε, δεν αλλάζει κάτι. Ας την βάζατε στον τοίχο πριν το πάρει.

konstantina91

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
58
0
Εγώ νόμιζα ότι ο χαρακτήρας του φόρουμ ήταν ενημερωτικός. Συγνώμη για το λάθος. Λιθοβολήστε την Κατερίνα και ευχηθείτε να της αρρωστήσει το σκυλί για να γράψετε μετά ποστ τύπου " Ελπίζω το πάθημα να σου έγινε μάθημα".
Αλήθεια, σκέφτηκε κανείς να πεί στην κοπέλα να αποταμιεύσει κανέναν παρά στην άκρη γιατί το σκυλί έχει πιθανότητες να βγάλει πρόβλημα ? Ή θα ήταν πολύ ρομαντική συμβουλή και εκτός θέματος ?

Και το θέμα είναι ο Ηρακλής μου. Το ελλεεινή αναπαραγωγή και απόκτηση σκύλου, ιδιαίτερα προβληματικής φυλής είναι υποθέμα.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Επειδή είναι ενημερωτικός και ενημερώθηκε ΠΡΙΝ την απόκτηση και προχώρησε τι θες να πούμε ΜΠΡΑΒΟ KAI OLE?????
Εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να λυπάμαι εσύ ας χαίρεσαι να δίνουμε θάρρος να συνεχίζουν να ζευγαρώνουν ειδικά τόσο ευαίσθητες φυλές!

Πολύ ευαισθησία στο εσκεμμένο λάθος!!!!! και καμία στα καημένα τα γαλλάκια μιας και είναι αυτή η φυλή του θέματος

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Το φόρουμ, ακριβώς επειδή είναι κυρίως ενημερωτικό, δεν περιορίζεται ποτέ στα...να σου ζήσει το γλυκουλίνι και... ώχου το τι χαριτωμένο και...βάλε μας κι άλλες φωτό να λιγώσουμε...

Γι'αυτά, υπάρχει τουλάχιστον το fb και ένα σωρό άλλοι χώροι.

Το "ελεεινή-εγκληματική αναπαραγωγή" εξελίσσεται πάντα, ως βασικό θέμα.
Το "λάθος τρόπος απόκτησης" επίσης.
Κανένας δεν εύχεται ποτέ, να πάθει κάτι το κουτάβι. Οχι στο dogforum.

Αλλά το...sorry guys...ναι ήξερα, γιατί σας διάβασα που τα λέγατε, αλλά επειδή έτσι γούσταρα, έκανα τελικά αυτό που γούσταρα και δεν πα εσείς να λέγατε...τρέχει τίποτα; ... το λιγότερο, θα κατακριθεί.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi