Μάλλον δεν θα'ταν με τα καλά τους,
Πείτε τους απο μένανε περαστικά τους,
Μα συγχωρώ το έγκλημά τους,
Τώρα να μάθω θέλω εγώ, πως είναι οι φίλοι,
Εγώ που άρχοντα με είπανε Βασίλη!
ΟΝΟΜΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ
ΗΛΙΚΙΑ: περίπου 1-1,5 έτους
ΒΑΡΟΣ: περίπου 40 κιλά
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ: Πολύ φιλικός με τους ανθρώπους, φιλικός με τα άλλα σκυλιά, παιχνιδιάρης, ξέρει να περπατάει καλά με λουρί αλλά λόγω του όγκου του χρειάζεται έναν δυναμικό κηδεμόνα
ΥΓΕΙΑ: Υγιής, εμβολιασμένος, στειρωμένος και τσιπαρισμένος.
Ο Βασίλης εγκαταλείφθηκε δεμένος σε ένα δέντρο παραμονή Πρωτοχρονιάς. Λόγω του όγκου δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτός στον δρόμο, έτσι μεταφέρθηκε σε εμάς για να δοθεί η φροντίδα που χρειάζεται μέχρι να βρεθεί η οικογένεια που θα τον αγαπήσει.
Είναι μεγαλόσωμος, βρέθηκε αρκετά αδυνατισμένος οπότε περιμένουμε ότι σύντομα θα πάρει και άλλα κιλά. Είναι νεαρός και φαίνεται και στη συμπεριφορά του, όταν τον πλησιάζεις κάνει σαν κουτάβι που θέλει να παίξει. Του αρέσει πάρα πολύ να ασχολούνται μαζί του και να πηγαίνει βόλτα. Ξέρει να περπατάει με λουρί αλλά φυσικά, λόγω του όγκου του, θα χρειαστεί έναν δυναμικό κηδεμόνα.
Τα πάει καλά με τα άλλα σκυλιά.
Ποιος θα κάνει χώρο στην καρδιά του για τον γλυκό αυτό γιγαντάκο;
Θα δοθεί με Συμβόλαιο Υιοθεσίας, Βιβλιάριο Υγείας κ microchip.
Τηλ για Υιοθεσια 694.4949.741
Φιλοζωικός Σύλλογος Ν.Φιλαδέλφειας (αρ.πρ.25700/2005)https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.241671529341270&type=1
Πείτε τους απο μένανε περαστικά τους,
Μα συγχωρώ το έγκλημά τους,
Τώρα να μάθω θέλω εγώ, πως είναι οι φίλοι,
Εγώ που άρχοντα με είπανε Βασίλη!
ΟΝΟΜΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ
ΗΛΙΚΙΑ: περίπου 1-1,5 έτους
ΒΑΡΟΣ: περίπου 40 κιλά
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ: Πολύ φιλικός με τους ανθρώπους, φιλικός με τα άλλα σκυλιά, παιχνιδιάρης, ξέρει να περπατάει καλά με λουρί αλλά λόγω του όγκου του χρειάζεται έναν δυναμικό κηδεμόνα
ΥΓΕΙΑ: Υγιής, εμβολιασμένος, στειρωμένος και τσιπαρισμένος.
Ο Βασίλης εγκαταλείφθηκε δεμένος σε ένα δέντρο παραμονή Πρωτοχρονιάς. Λόγω του όγκου δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτός στον δρόμο, έτσι μεταφέρθηκε σε εμάς για να δοθεί η φροντίδα που χρειάζεται μέχρι να βρεθεί η οικογένεια που θα τον αγαπήσει.
Είναι μεγαλόσωμος, βρέθηκε αρκετά αδυνατισμένος οπότε περιμένουμε ότι σύντομα θα πάρει και άλλα κιλά. Είναι νεαρός και φαίνεται και στη συμπεριφορά του, όταν τον πλησιάζεις κάνει σαν κουτάβι που θέλει να παίξει. Του αρέσει πάρα πολύ να ασχολούνται μαζί του και να πηγαίνει βόλτα. Ξέρει να περπατάει με λουρί αλλά φυσικά, λόγω του όγκου του, θα χρειαστεί έναν δυναμικό κηδεμόνα.
Τα πάει καλά με τα άλλα σκυλιά.
Ποιος θα κάνει χώρο στην καρδιά του για τον γλυκό αυτό γιγαντάκο;
Θα δοθεί με Συμβόλαιο Υιοθεσίας, Βιβλιάριο Υγείας κ microchip.
Τηλ για Υιοθεσια 694.4949.741
Φιλοζωικός Σύλλογος Ν.Φιλαδέλφειας (αρ.πρ.25700/2005)https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.241671529341270&type=1