Ούτε λίγα, ούτε πολλά; Τα 14 κουτάβια της Ναβάρας

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Λοιπον τα ονοματα τους ειναι(αν και ειναι ακομη νωρις)με σειρα γεννησης,Bandito A,Baracuda Θ,Bakero A,Balada Θ,Bοunka Θ,Bengal A,Beba Θ,Baja Θ,Bitzika Θ,Bubulina Θ,Babulas Α,Bouzala Θ,Boria Α,Bibi Θ.οπου Α αρσενικο και Θ θυληκο.
Παντως ειναι κανα δυο μεσα μου ερχεται να τα πνιξω τσιριζουν με το παραμικρο εχουν ξεσηκωσει ολη την οικοδομη.
Και ειναι και 2 μαυρα με λιγο ασπρο μεσα πραγμα σπανιο,αλλα μπορει να γινουν Γκρι cinza στα βραζιλιανικα και αυτα σπανια,και οι αποψεις ειναι μοιρασμενες.
Το ασπρο που βλεπετε σε αρκετα απο τα κουταβια δεν ειναι επιθυμητο στην Ευρωπη(μεχρι 30%)και μονο σε σημεια οπως ουρα στηθος ποδια,στην βραζιλια ομως ειναι στανταρ και το θελουν πολυ,προερχεται απο το Αγγλικο Μπουλντογκ(γνωμη μου ειναι οτι ειναι πιο ομορφα,και εφοσον το Α.Μπ.ειναι στα Φιλα πρεπει να υπαρχει και το χρωμα ολα τα αλλα ειναι μπουρδες).

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ωρες ωρες ειναι ησυχα,αλλα υπαρχουν στιγμες που χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα,χνονται αναμεσα απο τα ποδια της και ισως καμια φορα να μην προλαβω.

[video=youtube;qnCfOdou76E]http://www.youtube.com/watch?v=qnCfOdou76E[/video]

[video=youtube;pOxsiJ8gQyc]http://www.youtube.com/watch?v=pOxsiJ8gQyc[/video]

Last edited by a moderator:

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
πωπωωωωω ειναι πολλα καλε αυτααα:eek::eek:τι να πρωτοταϊσει αυτη η δολια μανα:DΠαντα τυχερα να ειναι κ αυτα αλλα κ η γλυκια Navara!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Να σου ζήσουν όσο τα ψηλά βουνά!!!

πολύ ωραία χρώματα έχουν-οι ευρωπαίοι έχουν άλλο πρότυπο για τα φίλα απο ότι ο βραζιλιάνικος όμιλος????τι να πείς....
δηλαδή αύριο μεθαυριο μπορεί το κοκόνι να είναι αποδεκτό σε όλα τα χρώματα στην Ελλάδα και στην FCI να τα θέλουν αλλιώς???

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εχω χασει τα αυγα και τα καλαθια,τα μετραω 20 φορες την μερα κρυβονται στα πιο απιθανα σημεια κατω απο τα αυτια της Ναβαρας της μασχαλες δεξια αριστερα το ενα πανω στο αλλο,αλλα ευτυχως οι 2 πρωτες επικυνδυνες για ζουληγμα ημερες περασαν,τωρα κινουνται καλυτερα φωναζουν δυνατα οταν πονανε και ακουει η Ναβαρα,αλλα και αυτη η καημενη ειναι πτωμα στην κυριολεξια,δεν σηκωνεται ουτε για φαγητο την ταιζω με το χερι, μονο για πιπι κακα σηκωνεται,η γεννα αυτη εγινε χωρις βιταμινες και συμπληρωματα ουτε Παπι τροφη για την μητερα,ετρωγε αυτα που τρωει παντα αλλα σε μεγαλυτερη ποσοτητα,ολα πηγαν καλα και πανε ακομα,τα κιλα της ειναι πολυ καλα η Ροξυ με την σπεσιαλ περιποιηση ειχε βαλει κιλα πολλα και ακομα να τα χασει,και ειχε κουραστει περισσοτερο.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Κοτοπουλο,ρυζι,ωμα αυγα,μακαρονια,γιαουρτι με ψωμι,αυτα τρωει τιποτε αλλο,αυτο το μελι με νερο δεν το εχω ξανακουσει.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
γιατί όχι και μετά-
εγώ το αντιλαμβάνομαι ώς ένα γρήγορο δυναμωτικό και μιά πλούσια πηγή βιταμίνης