Οφθαλμίατρος Αθήνα

Καρελακι

New Member
30 Ιανουαρίου 2022
4
1
28
Καλησπέρα, έχω μια σκυλίτσα 11 ετών δυστυχώς δεν την είχαμε στειρώσει κ αναγκαστηκαμε να την στειρωσουμε πριν 10 μέρες λόγο ασταμάτητης αιμοραγιας. Το θέμα είναι ότι η όραση της όλο κ χειροτερεύει. πλέον είναι σχεδόν τυφλή κ ο κτηνίατρος δεν ξέρει γιατί κ δεν έδωσε κ πολύ σημασία μάλλον γιατί δεν γνώριζε. Εμπας περίπτωση του είπα ότι θα την πάω σε οφθαλμίατρο κ μου πρότεινε την κ. Σκουτζου Ευγενία για την οποία έχω διαβάσει άσχημα σχόλια. Επίσης μου είπε ότι είναι κ οικονομική γιατί δεν είναι κλινική.. ξέρετε κανέναν καλό οφθαλμίατρο να προτείνετε κ σχετικά οικονομικό γιατί είμαι δύσκολα με τα οικονομικά μακάρι να μπορούσα να κάνω το καλύτερο.. πόσο μπορεί να κοστίσει μια επίσκεψη γιατί τώρα έμαθα ότι υπάρχουν οφθαλμίατροι.. φαντάζομαι σε φυσιολογικά πλαίσια ένα 50αρικο?? Ευχαριστώ..

Άννα34

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2021
103
213
47
Καλημέρα. Περυσι είχε δει τη σκυλίτσα μας για ελκος κερατοειδούς η Ζακκα Μαρία. 30 ευρώ μας είχε ζητήσει. Ήταν πολύ εξυπηρετική, είχε δεχτεί να μας δει Σάββατο αργά το μεσημέρι γιατί ήρθαμε Αθήνα από επαρχία και στη συνέχεια η τηλεφωνική μας επικοινωνία ήταν άψογη. Όταν τελικά η σκυλίτσα μας χρειάστηκε χειρουργείο μας παρέπεμψε σε συνάδελφο της σε κοντινή μας πόλη για να αποφύγουμε τη μετακίνηση.

• Like
Reactions: Sonik83

Sonik83

Member
4 Φεβρουαρίου 2021
12
12
41
Καλημέρα. Περυσι είχε δει τη σκυλίτσα μας για ελκος κερατοειδούς η Ζακκα Μαρία. 30 ευρώ μας είχε ζητήσει. Ήταν πολύ εξυπηρετική, είχε δεχτεί να μας δει Σάββατο αργά το μεσημέρι γιατί ήρθαμε Αθήνα από επαρχία και στη συνέχεια η τηλεφωνική μας επικοινωνία ήταν άψογη. Όταν τελικά η σκυλίτσα μας χρειάστηκε χειρουργείο μας παρέπεμψε σε συνάδελφο της σε κοντινή μας πόλη για να αποφύγουμε τη μετακίνηση.
Εκεί πάω κι εγώ, χωρίς να έχει χρειαστεί κάτι σοβαρό ως τώρα (εύχομαι και ποτέ) έχω θετική εντύπωση και έχει καλή επαφή με τα σκυλια.

Εύχομαι το καλύτερο όπως και να χει.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Θετικές εντυπώσεις από μια επίσκεψη σήμερα στην Μαρία Ζάκκα για οφθαλμολογικό έλεγχο. Διεξοδικός έλεγχος, χωρίς υπερφίαλο ύφος και το οικονομικό σκέλος μια ευχάριστη έκπληξη με επίσκεψη στα € 30.(όταν άλλοι οφθαλμίατροι είναι στα 60-70 €).