Πιστεύω κι εγώ πως οι πιθανότητες να το φολιάσουν θα είναι σημαντικά λιγότερες. Το κύριο ζήτημα είναι να ζήσει.Aπό το να κινδυνεύει καθημερινά καλύτερα αυτό. Άλλωστε μπορεί να είναι διασκεδαστικό για τον σκύλο εφόσον τον φροντίζουν τουλάχιστον στα βασικά.
Ξέρω πολλές εκπτώσεις έχει το ποστ μου αλλά καμιά φορά καλό είναι να είμαστε ρεαλιστές..
Ναι, απ'ό,τι είπε, έχει κι άλλα σκυλιά και μάλιστα γεννάνε και κουτάβια. Τώρα για το αν θα δέσει δεν ξέρω... :/αλλου κολλησα εγώ...200 προβατα σημαινει οτι ηδη εχουν σκυλια αυτοι που το υιοθετουν. Αρα εμενα με τρώει αν θα δεσει με τα υπολοιπα σκυλια!
DOOM, θα μπορείς να ενημερώνεσαι έστω πού και πού για το τι κάνει ο σκύλος?
Δεν ξέρω παιδιά. Δεν τα κανόνισα εγώ. Ο γείτονας τα κανόνισε. Εγώ είδα σήμερα το πρωί μια οικογένεια (πατέρας, μάνα, 2 παιδιά) που έκαναν επίσκεψη, αλλά δεν έδωσα σημασία. Σε κάποια φάση ακούω τον άλλον να λέει «έχεις κάνα σχοινί να το δέσουμε;»εσενα πως σου φανηκαν αυτοι π το πηραν? Ηταν καλοι?
«Όπα» λεω «ήρθαν να πάρουν το σκύλο».
«Αυτό θα γίνει μεγάλο, ό,τι πρέπει για τσομπανόσκυλο»
«Ναι, ναι, είναι καλό, ό,τι πρέπει!» έλεγε η γειτόνισσα.
Έμεινα να κοιτάω από τη δική μας τη βεράντα την όλη φάση. Το έδεσε με κάτι, αλλά το σκυλί ξάπλωσε κάτω, δε σηκωνόταν. Το τραβάει με το ζόρι και αυτό σκούζει. Το παίρνει αγκαλιά και το χώνει στο πορτ μπαγκάζ. Κάπου εκεί με παίρνει πρέφα η γειτόνισσα που κοίταζα και φωνάζει: «Δικό του ήταν, ήρθε να το πάρει!»
Επαναλαμβάνει το ίδιο και ο γείτονας.
(Εδώ ξενέρωσα απίστευτα με το δούλεμα αλλά είπα να μη δώσω βάση στα γερόντια)
Γυρνάει και αυτός και με κοιτάει. «Δε με πειράζει» λέω «να το προσέχεις μόνο». Φαίνεται δε με άκουσε και μου κάνει «Θες να σου φέρω ένα κουτάβι;»
«Όχι, έχω σκύλο» και δείχνω το Τζόνυ.
Πετάγεται η μάνα μου «Να το προσέχεις λέει, να το φροντίζεις»
«Α, μην ανησυχείτε, έχω κι άλλα σκυλιά, θα το προσέχω. Όποτε θέλετε μπορείτε να έρχεστε να το βλέπετε!»
«Θα πάρουμε το Γιώργο (γείτονα) και θα έρθουμε βόλτα!» κάνει η μάνα μου.
Ε κι αυτό ήταν. Μπήκε και η οικογένεια στο αυτοκίνητο και την έκαναν...
Από τη μία εκνευρισμένος με τη μαλακία που φώναξε η γειτόνισσα, από την άλλη στεναχωρεμένος που έφυγε έτσι ξαφνικά ο σκύλος... έμεινα να λέω στον εαυτό μου «καλοί φαίνονται, μάλλον θα το φροντίσουν...»
Last edited: