Ορφανό κουταβάκι

IoannaCookie

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2018
72
411
33
Ναι,εχετε δικιο χαθηκα παλι.Λοιπον,ο κεφτες ειναι καλα...πολυ καλα!!Τρωει αχορταγα οπως παντα,μεγαλωνει,ομορφαινει γκρινιαζει...!!Εγινε ηρωας σε τοσο μικρη ηλικια,αφου αν δεν με ξενυχτουσε δεν θα ακουγα ενα κουταβακι που ουρλιαζε απο το διπλανο σπιτι και δεν θα πηγαινα να το βρω...Ηρθε η μια απο τις κοπελες που τον βρηκαν εχτες και πηρε και το κουταβι που βρηκα και τον κεφτε...και αδειασε το σπιτι!!!Ενταξει θα εμενε ισα να ξεπεταχτει αλλα στενοχωρηθηκα!!Θα ενημερωνομαι φυσικα για την πορεια του και θα λαμβανω φωτο και βιντεακια και θα σας τα μεταδιδω!Σας βαζω φωτο τον κεφτε αλλα και τον μικρουλη που εσωσε

Attachments

IoannaCookie

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2018
72
411
33
Καλησπερα παιδια,χρονια πολλα σε εσας και τα ζουζουνια σας Χριστος Ανεστη.Ο κεφτες οσο παει ξεσαλωνει!!Δεν μπορω να ανεβασω βιντεακι δυστυχως γιαυτο δεν σας εχω πει νεα τοσες μερες.Τρωει,παιζει κανει ζουζουνιες...ξετσουτσουνιασε το σκατακι!!:p

Attachments

IoannaCookie

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2018
72
411
33
μη στεναχωριεσαι. αν δεν ησουν εσυ ουτε αυτος θα ζουσε.
Θεωρω οτι το ειχε η μοιρα του που λενε...γιατι τουλαχιστον με την μια αδερφη του που ηρθε σε εμενα δεν εκανα κατι διαφορετικο,οποτε....Τελοσπαντων, σημασια εχει οτι αυτος τα καταφερε και θα γινει σκυλαρος :love:

IoannaCookie

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2018
72
411
33
Αν δεν ειχε ο ιδιος τετοια θεληση για ζωη τιποτα δεν θα γινοταν...και το "αστειο" ειναι οτι ηταν ο πιο αδυναμος και οι κοπελες που τα βρηκαν πιστευαν οτι αν καποιο δεν τα καταφερνε θα ηταν αυτος...η αληθεια ειναι οτι ηταν ο πιο μικρουλης και ανορεχτος...μας εβαλε τα γυαλια!!

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Να τον χαιρεσαι ηταν αποφασισμενος ο μαγκας!
θα σου γινει αυτος ενας τσοπανης...:)

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Γεια σας παιδια,ο κεφτες μεγαλωνει και ομορφαινει!!Ξεκινησε και εμβολιακια ο γλυκουλης
πω πω, πόσο μεγάλωσε!!! βάλε του γρήγορα ένα ματάκι, γιατί είναι κούκλος !
Χίλια μπράβο για σένα, να τον χαίρεσαι πολλά χρόνια κορίτσι μου!

• Like
Reactions: Hiraeth

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Γεια σας παιδια,ο κεφτες μεγαλωνει και ομορφαινει!!Ξεκινησε και εμβολιακια ο γλυκουλης
Πειράζει πολύ που θέλω να τον ζουλήξω;;; Σαν λούτρινο είναι το κουκλάκι :love::love: Και πάλι πολλά μπράβο. Αν δεν ήσουν εσύ να τον φροντίσεις δεν θα γινόταν αυτός ο παίδαρος που γίνεται :love:

• Like
Reactions: elpinor

Ευαγγελία1987

Well-Known Member
20 Απριλίου 2018
77
33
Το εχω διαβασει,ευχαριστω!(Τη Λαρα την αγαπησα,η δικη μου η γαιδαρα ουτε να τον βλεπει δεν θελει!! :/ )
Απο ζεστη αλλο τιποτα!!Το κακο ειναι οτι εχω ξυλοσομπα μονο και πρεπει να ειμαι συνεχως απο πανω να μην σβησει και παγωσει ο μικρος,κοινως λιγο η σομπα λιγο το ταισμα λιγο το αγχος με τις συνεχεις μεταπτωσεις του μικρου,εχω ξεχασει τι παει να πει υπνος :p

Μωρά έχεις. Εννοείται η έλλειψη ύπνου.

Ευαγγελία1987

Well-Known Member
20 Απριλίου 2018
77
33
Δυστυχώς, τα κουτάβια πεταμένα σε σκουπιδοτενεκέδες, χωράφια, και γκρεμούς, είναι πολύ συχνό φαινόμενο απο τα άτομα που δεν στειρώνουν τα σκυλιά τους.